SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Brandtätningar i Prefabbyggande

Effektivitet och Säkerhet i Fokus
I dagens byggindustri är prefabbyggande en alltmer populär metod för att optimera byggprocessen och öka effektiviteten. Vid element-, modul- och annat prefabbyggande strävar man efter att förbättra arbetsmetoder, minska materialanvändningen och sänka kostnaderna. En avgörande komponent i detta sammanhang är brandtätningar, och vårt breda sortiment av pålitliga brandtätningsprodukter spelar en nyckelroll i att stödja framstegen inom prefabbyggande.

Optimera prefabbyggandet med våra lösningar



Våra beprövade och dokumenterade brandtätningsprodukter är ett ovärderligt stöd för prefabbyggande. Oavsett om det handlar om tillverkning av moduler eller element, erbjuder vi ett omfattande utbud av praktiska och pålitliga lösningar. Genom att inkludera Sewateks brandtätningsprodukter i dina prefabdelar kan du inte bara öka brandsäkerheten utan också höja förädlingsgraden i de fabrikstillverkade komponenterna.

Effektivitet genom lättinstallerade lösningar



Våra genomföringslösningar är speciellt utformade för att enkelt integreras i prefabdelarna. Genom att använda våra produkter kan du öka effektiviteten på prefabfabrikerna, samtidigt som du upprätthåller höga säkerhetsstandarder. Vi står även till tjänst med produktutveckling och standardisering, vilket ytterligare bidrar till att förbättra processerna och resultaten.

Säkerhet och flexibilitet i leveranserna med Sewatek



Vi förstår vikten av punktlig och pålitlig leverans. Vårt team anstränger sig för att skräddarsy beställningar enligt dina specifika önskemål, inklusive förpackning. Vi är stolta över att överträffa förväntningarna när det gäller både innehåll och leveranstid, vilket säkerställer smidiga och problemfria projekt för våra kunder.

Samarbete redan i planeringen



Vi är inte bara leverantörer av produkter, vi är dina partners för framgång. Genom att involvera en brandtätningsexpert i planeringsfasen kan vi tillsammans identifiera möjligheter till förbättringar och effektiviseringar. Vår kunskap och erfarenhet inom brandtätning och brandsäkert byggande är en resurs som du kan dra nytta av för att lyfta din produktion till nästa nivå.

Sammanfattningsvis är brandtätningar en avgörande faktor i prefabbyggande, och våra brandtätningsprodukter är utformade för att optimera effektiviteten och säkerheten i dina projekt. Genom att inkludera våra lösningar i din prefabproduktion kan du förbättra förädlingsgraden och dra nytta av vårt stöd och expertråd.

Kontakta oss



Om du vill veta mer om våra brandtätningsprodukter och hur vi kan stödja dina byggprojekt, är du välkommen att kontakta oss. Vi är här för att svara på dina frågor, ge råd och erbjuda skräddarsydda lösningar för dina behov. Besök gärna vår webbplats https://www.sewatek.com för mer information om våra produkter och tjänster. Vi ser fram emot att höra från dig och vara en del av ditt framgångsrika byggprojekt.
Kontaktinformation

Ketawes AB

08334373
Ej aktiv
Ej aktiverad
Postadress
Söder­vägen 68
18364 Täby
Besöksadress
Söder­vägen 68
18364 Täby
Region
Täby
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559162-3110
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Info saknas

Tjänster/produkter saknas

Kontakter

Ilkka Hemminki
+46 72 520 02 19
Antti Vuori
073 617 6977

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-03
AI-tillväxten står inför betydande utmaningarInnovativ teknik för min­skade koldioxidutsläpp
2024-05-02
Ny styrelseordförande i NORDIC A/SNy tillverkare - Conta-clip!KEWAB Rental byter namn till Swecon RentalArbetsplattformar för industriella behovNu är vårt senaste industrimagasin här!
2024-05-01
En långvarig följeslagare i krävande arbetsmiljöer
2024-04-30
Trådlösa system ger helt nya möjligheter Maximera effektiviteten med motviktstruckarNy katalog från ChuckcenterKärlpress SVELOG 140 för matavfallDärför ska du prioritera service av dina truckar
2024-04-29
Container Basic Store för invallning av fat och IBC Ljustorn med IO-link Hur mycket kostar 3D-utskrift? Familjeägt företag satsar långsiktigt och hållbartNyckelbakterie upptäckt