SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Cognizant och Google i utökat AI-partnerskap

Förstärkt AI-samarbete för ökad produktivitet
Cognizant och Google Cloud utökar nu sitt AI-partnerskap, vilket är utformat för att hjälpa Cognizants utvecklare att förbättra sin produktivitet och leverera mjukvaror snabbare.

Cognizant kommer att använda Gemini för Google Cloud för att utbilda sina medarbetare i utveckling av programvara och för att tillföra kapacitet till sina interna verksamheter och plattformar. Med Gemini för Google Cloud kommer Cognizants utvecklare att kunna skriva, testa och distribuera kod snabbare och mer effektivt med hjälp av AI-drivna verktyg.

En färsk studie från Cognizant och Oxford Economics, New Work, New World, visar att generativ AI skulle kunna injicera upp till 1 biljon dollar i den amerikanska ekonomin till år 2032.

- Programvaruutveckling är ett av de tjänster som sannolikt kommer att dra mest nytta av hur generativ AI, säger Ravi Kumar S, VD, Cognizant. Cognizant ska investera 1 miljard dollar i generativ AI under tre år eftersom vi tror att det är ett kraftfullt verktyg för att förstärka den mänskliga potentialen, och vårt partnerskap med Google Cloud är centralt för det.

Cognizant kommer att arbeta för att integrera Gemini i sina automatiserade plattformar och acceleratorer, med början på Cognizant Flowsource™️-plattformen för utvecklare.

- Generativ AI har potential att avsevärt förbättra varje steg i mjukvaruleveransens livscykel, vilket hjälper utvecklare att snabbt generera kod, felsöka och automatisera processer, säger Thomas Kurian, VD för Google Cloud. Genom att utbilda och aktivera sin personal på Gemini för Google Cloud kan Cognizant påskynda hastigheten och kvaliteten på programvaruutvecklingsprojekt för gemensamma kunder.

Att föra in gen AI-kapacitet i Cognizants egenutvecklade interna verksamheter och plattformar kommer att hjälpa konsultföretaget att optimera processer och förbättra användarupplevelser, säkert och ansvarsfullt.

Google Cloud kommer att stödja Cognizant i den fortsatta utvecklingen av AI-ledda programvaruutvecklingsmetoder och genom att hjälpa Cognizant Google Cloud AI University att lansera avancerade AI-kurser.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN