SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Dags för en ny hydraulhammare?

Då är det Montabert du ska titta efter.
När du letar efter den perfekta hydraulhammaren för ditt projekt, är Montabert namnet att hålla utkik efter. Med över 100 års erfarenhet inom hydraulhammarmarknaden har Montabert ett väl etablerat rykte för hög kvalitet och överlägsen prestanda.

En Pionjär inom Hydraulhammare



Montabert har en anmärkningsvärd historia inom hydraulhammarmarknaden. Företaget grundades 1921 och har sedan dess varit en pionjär inom utvecklingen av hydrauliska rivnings- och brytningsverktyg. Genom sin passion för att leverera pålitliga och kraftfulla lösningar har de blivit en branschledare inom området.

Diversifierad Produktlinje



Montabert erbjuder en bred och mångsidig produktlinje som passar behoven i en mängd olika industrier, inklusive bygg- och anläggningsbranschen samt gruvdrift. Oavsett projektets omfattning eller svårighetsgrad har Montabert den perfekta hydraulhammaren för uppgiften.

Fokus på Kvalitet och Hållbarhet



Montabert är känt för sin höga standard när det kommer till kvalitet och hållbarhet. Deras produkter är robusta och pålitliga även i de mest utmanande arbetsförhållandena. När du väljer en Montabert hydraulhammare kan du vara säker på att du investerar i en maskin som kommer att hålla och leverera konsekvent hög prestanda.

Innovativ Teknik för Ökad Produktivitet



Montaberts hydraulhammare är utrustade med avancerad teknik som ökar produktiviteten och minskar driftskostnaderna. Denna teknologi gör att du kan slutföra projekt snabbare och mer kostnadseffektivt, vilket ger ökad lönsamhet.

Global Support och Närvaro



Med en global närvaro och ett nätverk av återförsäljare och servicecenter kan Montabert stödja sina kunder över hela världen. De erbjuder omfattande support och service för att säkerställa att deras hydraulhammare presterar optimalt under hela sin livslängd.

När du är redo att välja din nästa hydraulhammare, välj Montabert - din pålitliga partner för effektiv och pålitlig maskinbearbetning. Upptäck deras produktlinje och kontakta oss på DL maskin för att hitta den perfekta hydraulhammaren för ditt projekt. Montabert är redo att ta ditt arbete till nästa nivå.
Kontaktinformation

Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Postadress
Rissgårds­vägen 3 C
79177 Falun
Region
Falun
Dalarnas län
Sverige
Organisationsnummer:
559050-8718
Grundat: 2016
Anställda: 2
Välkommen till Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Vi har över 30 års erfarenhet med Montabert hydraulhammare!
Danielsson & Lissbackas Maskin AB är ett företag med lång erfarenhet då vi har jobbat med Montabert. Som återförsäljare av Montaberts premium-hydraulhammare erbjuder vi fullservice från första samtalet till dess att hammaren är monterad på grävmaskinen.

DL Maskin är numera återförsäljare av Rotars produkter i Sverige. Rotar har länge varit en del av de ledande företagen när det kommer till att bistå med produkter till företag somjobabr med anläggning.

Vi är också återförsäljare av MultaVEX VIBRA. Enkel konstruktion och tillförlitlig funktionsprincip: en kamaxel som förflyttar stängerna i botten av siktskopan i olika tak.

Välkommen att kontakta oss!


Senaste annonser från Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Se alla företagets 19 annonser »

Kontakter

Peter Lissbackas
070 - 657 40 90

Filmer

DL Maskin - Montabert

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp