SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Damstahl tar plats bland de bästa

I det danska E-handelspriset 2022
På ett hotell intill Köpenhamns flygplats deltog Damstahl förra veckan som en av fem nominerade för det danska E-handelspriset inom kategorin ”Bästa B2B-verksamheten online med en omsättning över 200 miljoner DKK”.

I februari 2020 påbörjades ett nytt projekt i stålgrossisten Damstahls digitala resa. En ny övergripande vision utvecklades för att differentiera sig på annat sätt än bara pris och produkt och gruppen var enig, en ny webbshop skulle utgöra grunden för denna förändring. En process påbörjades tätt därefter och i ett nära samarbete med kunder och medarbetare lanserades den nya webbshoppen 2021.

Resultatet? Från en digital omsättning på cirka 140 mSEK år 2020, uppnådde företaget en digital omsättning på 346 mSEK 2021 med ett förväntat resultat på 670 mSEK 2022. Webbshoppen är utvecklad tillsammans med Damstahls dotterbolag Slize Digital som, även dem, tapetserade listan av finalister i tävlingen under kategorin ”Bästa E-handelscase”, med Damstahls hemsida och webbshop som case.

- Nu är det två år sedan vi lanserade vår digitala plattform, som många av våra kunder har tagit till sina hjärtan. Det är avgörande att vi fortsätter den här utvecklingen med och för våra kunder, genom att fortsätta utmana varandra. Vi har en omfattande backlog med saker som ska utvecklas och vi är övertygade om att vi återvänder till Köpenhamn nästa år och avslutar kvällen med ett pris i handen, säger Martin Hed, digital affärsutvecklare Damstahl Sverige.

Damstahl är stolta och glada över nomineringen tillsammans med Slize och vill rikta ett särskilt tack till de kunder som har varit med och bidragit till utvecklingen.
Kontaktinformation
Postadress
Cylinder­gatan 2
21241 Malmö
Besöksadress
Cylinder­gatan 2
21241 Malmö
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556207-8534
Grundat: 1981
Anställda: 40
Damstahl är ett familjeägt företag med drygt 300 medarbetare, och vi är stolta över de mervärden som vi kan bidra med till er verksamhet.

Rostfritt stål är bara rostfritt stål. Eller? När ni väljer Damstahl som er affärspartner kommer ni snabbt att uppleva att mycket mer står på spel. Ni går in i en personlig relation där vi bidrar till hela er värdekedja genom innovativ kunskap, rådgivning, logistik, en rad digitala lösningar, hållbara lösningar etc.

Vi levererar de kvaliteter och dimensioner som uppfyller just era behov.
Vi driver vår verksamhet så att den har så liten miljöpåverkan som möjligt.
Vi tillhandahåller ett flexibelt fjärrlager med snabba leveranser.
Vi delar med oss av vår kunskap om rostfritt stål genom rådgivning, analyser, utbildning etc.
Vi vill vara ert förstahandsval som partner i rostfritt stål-branschen.

Varmt välkommen till Damstahl!

Certifieringar

ISO 14001:2015 – OHSAS 18001 – SS-EN ISO 9001

Kontakter

Martin Hed
Digital stainless steel
0736 - 20 01 91
Oscar Mellbourn
Marknadskommunikatör
0730 - 39 01 75
Mikael Liwgren
Teamleader Sales
0722 - 18 21 18

Filmer

Co2-kalkylator - beräkna din påverkan på miljön

Co2-kalkylator - beräkna din påverkan på miljön
Återvinning av rostfritt stål

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-06-15
Ny landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
2022-06-14
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
2022-06-13
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomationMöt en av våra anställda: Johan EdbomIndustrirör från Jernbro Företagsfinansiering med stöd av EUAnders utmanar traditionella sätt att utforma fabrikerVärldens första elbilspool med laddning utan sladdVälkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!Ramirent tecknar ramavtal med SinfraFörsta spadtaget för NP Nilssons nya logistikcenter!Ta med hemmakontoret till mässan Advanced EngineeringGKN Aerospace deltar i nytt EU-projektNexer tilldelas ramavtal med IneraNu öppnar Norrbotten Stål
2022-06-10
Enklare att använda teknik för hållbara byggnaderKundcase med 3D-scanner från PhotoneoSchneider Electric tilldelas flera prestigefyllda designpriserTransportbandsreparation på rekordtidVerdion säkrar en ny spek­ulativ möjlighet i Sverige Fördubbling av antal bluff-sms Fortsatt tryck på försörjningstrygghetenABB och Börjessons Lastbilar stöttar utbyggnadenTekniska museets samling fyller 100 årNytt utgångsläge när Science Village ska växaBolist Emmaboda gjorde rekordartad ökning på 4 årDell Technologies i partnerskap med AI Sweden
2022-06-09
Ewellix Nordics expanderarLevererade anläggnings­maskin tillverkad med fossilfritt stål till kundSveriges största laddgata invigdDags att ta vara på industri 4.0-vågen Tysk förpackningstillverkare integrerar ABB:s automatiska pappersprovningStora klimatvinster med utvinning i SverigeXiaomi lyfter och inspirerar unga kreatörer i AfrikaNordomatic fortsätter sin europeiska expansion