TISDAG 15 JUNI 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Dana Lim anställer säljexpert för att stärka närvaron i Sverige

Ett starkt team byggs av kompetenta medarbetare. Så säger Dana Lim, Nordens ledande tillverkare av lim, spackel och fogmassa, som nu rekryterar en ny Key Account Manager: Tomas Lilja.
Rekryteringen gjordes med målet att stärka Dana Lims varumärke på den svenska marknaden och komma närmare såväl nya som existerande kunder.

För Dana Lim, Nordens ledande tillverkare av lim, spackel och fogmassa, är det medarbetarna som utgör stommen i företaget. Nu har de valt att rusta organisationen med en Key Account Manager, Tomas Lilja, som kommer att ansvara för såväl kundbearbetning som hantering av Dana Lims Private Label-kunder.

Tomas Lilja har under karriären arbetat som reseledare för Apollo, fältsäljare för såväl L’Oréal som Flügger, samt Sales Manager för M&P. Närmast kommer han från en tjänst som försäljnings- och marknadschef hos SimFAS. Han tillträdde sin roll som Dana Lims nya Key Account Manager den 1 juni och tack vare sina breda erfarenheter och sitt stora nätverk kommer han att kunna spela en stor roll i att stärka Dana Lims närvaro i Sverige.

Stärka varumärket
Under tiden på SimFAS, som är både kollegor och konkurrenter för Dana Lim, har Tomas Lilja arbetat enbart med kunder inom Private Label. Det kommer han att fortsätta göra hos Dana Lim, men han kommer även att vara en del av utvecklingen av Dana Lims eget varumärke. Tomas Lilja berättar:

- Min roll kommer primärt att gå ut på att säkra och vidareutveckla relationerna med kunderna, både inom Private Label och Dana Lims eget varumärke. Detta för att stärka närvaron på den svenska marknaden. Jag har under min tid i branschen hört och sett hur Dana Lim tagit stora steg framåt, och det är en av anledningarna till att jag valde att söka tjänsten. Genom min karriär har jag jobbat med att utveckla starka varumärken, och Dana Lim är absolut ett sådant. Men jag vill vara med och göra dem ännu starkare.

Andas gemenskap och framåtanda
Tomas Lilja beskriver sig själv som en tävlingsinriktad och ambitiös norrlänning som alltid har lätt till skratt, något som kommer att passa in bra i Dana Lims personalstyrka.

- Nu när man har träffat alla så verkar det vara en otroligt fin företagskultur på Dana Lim. Det andas gemenskap och framåtanda, och det känns väldigt inspirerande att få vara en del av en sådan verksamhet.

Han kompletteras av Torsten Hjelm, Country Manager för Dana Lim Sverige, som avslutar:

- Vi behövde hitta någon som skulle kunna komma snabbt in i sortimentet, som vet vad vi gör och vilka kunder vi riktar oss mot. Jag ser Tomas som en otrolig tillgång för både vårt arbete med Private Label och för vårt eget varumärke. Dessutom sätter vi högt pris på personkemi, och jag tror att Tomas personlighet och erfarenhet är en oslagbar kombination.

För mer information, kontakta:
Torsten Hjelm | Country Manager, Dana Lim Sverige |
T +46 705 265 771 | E-mail: toh@danalim.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-06-04
Större ytor i Tyskland tack vare ökade affärsvolymerSMC lanserar retardationskontroll som alternativ till stötdämpareVolvo förbättrar och utökar utbudet av hybrid­grävmaskinerSyntronic tillverkar kretskort med nitrogen från Atlas CopcoPlåt- och ventbranschen lanserar lärlingspremie för företagSchunk Rota THW3FlixMobility expanderar i Sverige, får ny investerare och backas med 650 miljoner dollarSvenskt företag i framkant inom PVD-coatingDavids Volvo är gjord av legobitarParkers högpresterande flänssystem får en ny certifiering för marina tillämpningarSvenskt HealthTech-bolag skapar coronafria miljöer
2021-06-03
Har du också sett fördelen med IO-Link?Serviceteknikern Emma gillar att vara ute i fältCertifierad ballåsning till Western BalvagnarHögre upplösning med nya boost-serienMicke stärker upp servicen av Merlo i Stockholms­områdetSmidig integration med kompletta verktygssystemABB stärker satsningen på att minska koldioxid­utsläppenEnormt intresse för 3D-printad elsparkcykelBosch lanserar ergonomiska excenterslipar för proffsEndress+Hauser utmanar den traditionella industrinI Trollhättan är assisten störst av alltGör en SWAPP® till mer hållbara förpackningar! Pernilla har fått en ny kollega
2021-06-02
PON Equipment bygger världens största batteri-elektriska grävmaskiner - utrustade med CEJN’s ultraFLOWEcoStruxure Micro Data Centers med IP- och NEMA-klassning är tillgängliga i EuropaNya resecentrum i Sundsvall får markvärme från LKMaterialbristen lamslår svensk industriFramtidens industriarbetare är inte mest hotad - det är fotomodellenFörvärv av kroatiska Spacva gör Bjelin till Europas största tillverkare av ekfanérNya Daily: det smarta fordonet som tar lätta transporter till nya höjderSå gör nätverksjätten Cisco sin molnresaEY:s Andreas Bliersbach med på prestigefylld listaDachser satsar på större lastutrymme
2021-06-01
Vi byter namn!Anmäl dig till vårt webbinariumBusch Vacuum Solutions nominerade till priset Rudolf Diesel Nya investeringar i TYRI:s eget EMC-laboratorium Entreprenör lanserar innovativ diskhandske med hjälp av crowdfunding Geomatikk-gruppen förvärvar finska tech-bolaget Keypro OyIgår invigdes nytt landmärke på LandvetterXL-BYGG lanserar XL-PadeltourAhlstrom-Munksjö lanserar FiltEV®
2021-05-31
Schneider Electric lanserar Easy Rack-serien i Europa Vibrationsdämpare förlänger livslängden för tunga applikationer inom bl. a sten- och gruvindustrinHem med solceller på taken från BoKlok säljstartas i Linköping!Altech breddar sortimentet av diffusionstäta anslutningsslangarNytt nätverk skall stärka europeisk edtechMakita lanserar nytt 18V multiverktygLeverans av Komatsu WA500-8 Stone Handler till Bilfrakt Bothnia AB.Hydroscand ser ett ökat intresse för att förebygga slangbrott
2021-05-28
Välkommen till vårt andra webbinarium om stållinorTraktorer för 200 miljoner kronor – försäljningen på Klaravik fortsätter att ökaEtt nytt flaggskepp bland svarvsorter bildar en ny generationNy Pneumatisk slipmaskin för smalbandNy version av ePI – uppdaterad och förbättrad design!Marknadens bredaste kedje- och kabelsortiment för robotapplikationerFlexibla produkter med hjälp av Prodtimes produktkonfiguratorStora Enso avyttrar bruk i tyska SachsenVägen till framgång byggs med en Komatsu väghyvelNy försäljningschef på LAPP Miltronic AB
Annonser