TISDAG 15 JUNI 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Dell Technologies lanserar partnerprogrammet RISE

Hjälper auktoriserade partners att maximera vinstpotential och tillväxt
Nyheten i korthet

• RISE-programmet för auktoriserade partners finns nu tillgängligt i Norden
• Målet med RISE är att tillhandahålla en tydligare och mer lönsam process för nya och befintliga – auktoriserade återförsäljare i hela EMEA när de arbetar med sina auktoriserade Dell Technologies-distributörer.
• Det nya initiativet bygger vidare på det bästa av de befintliga Dell Technologies-erbjudandena och kombinerar dem till ett samlat erbjudande över hela EMEA-regionen.
• RISE bygger på den enkla principen ”Sälj mer, tjäna mer” – och är fokuserad på klient- och serververksamheten.
• En progressiv belöningsskala som betalas ut som e-kuponger eller går igenom som kreditnota och kan användas vid partnerns nästa köp av Dell Technologies-produkter.

Hela historien

Dell Technologies (NYSE: DELL) meddelade idag den officiella lanseringen av EMEA-programmet RISE för auktoriserade partners i Norden, en sammanslagning av de befintliga landserbjudandena för auktoriserade partners till ett enda enhetligt erbjudande. Som en del av Dell Technologies Partner Program innebär RISE större vinstpotential för partners i EMEA-regionen, vilket gör det möjligt för dem att tjäna mer när de säljer mer ur Dell Technologies klient- och serverportföljer. De förbättrade erbjudandena belönar partners i takt med att de utvecklar sin verksamhet tillsammans med Dell Technologies.

”Vi såg en stark utveckling under 2020, med tillväxt i varje kvartal sett till antalet återförsäljare som säljer produkter och lösningar från Dell Technologies. Nu vill vi fånga upp och påskynda den utvecklingen ytterligare. Vår branschledande produktportfölj, tillsammans med lanseringen av RISE, gör det enklare och mer lönsamt än någonsin att bli en aktiv del av vår partner-familj. RISE ökar vinstpotentialen och stöttar partners som vill växa tillsammans med oss och klättra bland våra partnernivåer”, säger Jakob Ödman, kanalchef i Sverige på Dell Technologies.

RISE - översikt och process

Som det första erbjudandet i sitt slag har de nya RISE-partnernivåerna – Ignite, Boost, Advanced och Elite – tagits fram för att höja Dell Technologies SMB-partners över deras konkurrenter och samtidigt skapa en tydlig väg för dem att gå från auktoriserad partner vidare till de högre partnernivåerna.

RISE bygger på en progressiv belöningsskala som ger partners attraktiva skäl till att växa Dell Technologies-delen av sin verksamhet. Partners belönas baserat på intäkter per enhet via en auktoriserad distributör. Belöningar kan tjänas på en rad kommersiella klientprodukter, bland annat: skärmar, Latitude Notebooks, Optiplex och Precision Workstations, XPS-stationära datorer, After or Near Point of Sale Services (APOS/NPOS), PowerEdge-servrar och Microsoft Reseller Option Kit (ROK).

Partners kommer att kunna samla intäkter kvartalsvis. Belöningar kan lösas in i kvartalsskiftet och betalas ut som e-kuponger för Ignite och Boost-partner eller skickas som kreditfaktura hos distributören för Advanced- och Elite-partners. Belöningarna kan sedan användas mot partnerns nästkommande köp av Dell Technologies-produkter hos deras valda auktoriserade Dell Technologies-distributör.

RISE finns tillgängligt i hela EMEA. Befintliga auktoriserade partners enrolleras automatiskt i det nya belöningssystemet. Nya partners kan kontrollera sin behörighet och registrera sig via Dell Technologies Performance Portal. Ytterligare information om hur programmet är uppdelat och hur mekaniken för belöningarna ser ut finns via portalen, eller på den här länken.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-06-07
ifm trotsar Coronaviruskrisen
2021-06-04
Större ytor i Tyskland tack vare ökade affärsvolymerSMC lanserar retardationskontroll som alternativ till stötdämpareVolvo förbättrar och utökar utbudet av hybrid­grävmaskinerSyntronic tillverkar kretskort med nitrogen från Atlas CopcoPlåt- och ventbranschen lanserar lärlingspremie för företagSchunk Rota THW3FlixMobility expanderar i Sverige, får ny investerare och backas med 650 miljoner dollarSvenskt företag i framkant inom PVD-coatingDavids Volvo är gjord av legobitarParkers högpresterande flänssystem får en ny certifiering för marina tillämpningarSvenskt HealthTech-bolag skapar coronafria miljöer
2021-06-03
Har du också sett fördelen med IO-Link?Serviceteknikern Emma gillar att vara ute i fältCertifierad ballåsning till Western BalvagnarHögre upplösning med nya boost-serienMicke stärker upp servicen av Merlo i Stockholms­områdetSmidig integration med kompletta verktygssystemABB stärker satsningen på att minska koldioxid­utsläppenEnormt intresse för 3D-printad elsparkcykelBosch lanserar ergonomiska excenterslipar för proffsEndress+Hauser utmanar den traditionella industrinI Trollhättan är assisten störst av alltGör en SWAPP® till mer hållbara förpackningar! Pernilla har fått en ny kollega
2021-06-02
PON Equipment bygger världens största batteri-elektriska grävmaskiner - utrustade med CEJN’s ultraFLOWEcoStruxure Micro Data Centers med IP- och NEMA-klassning är tillgängliga i EuropaNya resecentrum i Sundsvall får markvärme från LKMaterialbristen lamslår svensk industriFramtidens industriarbetare är inte mest hotad - det är fotomodellenFörvärv av kroatiska Spacva gör Bjelin till Europas största tillverkare av ekfanérNya Daily: det smarta fordonet som tar lätta transporter till nya höjderSå gör nätverksjätten Cisco sin molnresaEY:s Andreas Bliersbach med på prestigefylld listaDachser satsar på större lastutrymme
2021-06-01
Vi byter namn!Anmäl dig till vårt webbinariumBusch Vacuum Solutions nominerade till priset Rudolf Diesel Nya investeringar i TYRI:s eget EMC-laboratorium Entreprenör lanserar innovativ diskhandske med hjälp av crowdfunding Geomatikk-gruppen förvärvar finska tech-bolaget Keypro OyIgår invigdes nytt landmärke på LandvetterXL-BYGG lanserar XL-PadeltourAhlstrom-Munksjö lanserar FiltEV®
2021-05-31
Schneider Electric lanserar Easy Rack-serien i Europa Vibrationsdämpare förlänger livslängden för tunga applikationer inom bl. a sten- och gruvindustrinHem med solceller på taken från BoKlok säljstartas i Linköping!Altech breddar sortimentet av diffusionstäta anslutningsslangarNytt nätverk skall stärka europeisk edtechMakita lanserar nytt 18V multiverktygLeverans av Komatsu WA500-8 Stone Handler till Bilfrakt Bothnia AB.Hydroscand ser ett ökat intresse för att förebygga slangbrott
2021-05-28
Välkommen till vårt andra webbinarium om stållinorTraktorer för 200 miljoner kronor – försäljningen på Klaravik fortsätter att ökaEtt nytt flaggskepp bland svarvsorter bildar en ny generationNy Pneumatisk slipmaskin för smalbandNy version av ePI – uppdaterad och förbättrad design!Marknadens bredaste kedje- och kabelsortiment för robotapplikationerFlexibla produkter med hjälp av Prodtimes produktkonfiguratorStora Enso avyttrar bruk i tyska SachsenVägen till framgång byggs med en Komatsu väghyvelNy försäljningschef på LAPP Miltronic AB
Annonser