SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Dell och Red Hat utökar samarbete

För effektivare multimoln-hantering
Dell Technologies stärker nu sitt strategiska samarbete med Red Hat och kommer bland annat erbjuda en ny hybridmolnslösning genom Dells APEX och Red Hats OpenShift, något som kommer förenkla både drift och hantering av multimolnmiljöer.

Enligt analysföretaget Gartner förväntas 90 procent av företag runt om i världen köra containerbaserade applikationer år 2027. I takt med att allt fler hoppar på tåget, ökar också utmaningarna kopplade till hanteringen av applikationerna. Dessutom utmanas många av att det råder brist på IT-personal med rätt kompetens. Dell och Red Hat möter dessa utmaningar med lösningar som underlättar för organisationer när det gäller drift och utveckling (DevOps) kopplat till molnbaserade applikationer och hjälper även till att ta bort krävande administrativa hinder.

– Samarbetet med Red Hat är viktigt när det gäller att bygga ett multimoln-ekosystem som erbjuder kunderna större flexibilitet och valmöjligheter när de utvecklar nya applikationer och moderniserar befintliga multimolnmiljöer. Med Dell APEX och Red Hat OpenShift kan utvecklare fokusera på att leverera innovativa produkter och tjänster och bortse från problem kopplat till stödjande infrastruktur, säger Jeff Boudreau, president, Infrastructure Solutions Group på Dell Technologies.

– Kunder vill kunna köra sina applikationer överallt. Genom att utöka vårt samarbete med Dell ger vi kunder fler valmöjligheter genom att para ihop branschens ledande företagsplattform Kubernetes i Red Hat OpenShift med Dells infrastrukturteknik. Det kommer göra det möjligt för IT-team att bygga applikationer för lokal distribution medan de behåller smidigheten att även köra dem varhelst det behövs i hela det öppna hybridmolnet, säger Ashesh Badani, senior vice president, produktchef, Red Hat.

Effektiviserar och automatiserar
Dells plattform för Red Hat OpenShift, som drivs av Intel, effektiviserar distributionsprocesser och hantering av lokal infrastruktur vilket gör att kunder snabbare kan få igång sin lokala infrastruktur. Utvecklare får också snabbare tillgång till beräknings- och lagringsresurser och kan samtidigt automatisera DevOps-processer, vilket ger utvecklare möjlighet att fokusera mer på innovation.

Eftersom applikationsflexibilitet är avgörande för att företag ska förbli konkurrenskraftiga, kommer en tät integration att göra det lättare för organisationer att utveckla applikationer och distribuera dem var som helst med en gemensam verksamhetsmodell.

– Vi är glada över att se Dell och RedHat gå samman för att underlätta komplexiteten i att verka i en multihybrid molnvärld. Vi ser fram emot att bygga vidare på våra framgångsrika samarbeten med båda företagen genom att tillsammans utveckla DevOps och molnbaserade initiativ som hjälper företag öka sin flexibilitet, säger Raj Wickramasinghe, ansvarig för Hybrid and Emerging Platforms på Accenture.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
2023-11-27
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning
2023-11-24
Delta i Wexoes fantastiska julkalender 2023 Öka effektivitet såväl som produktivitet med RFIDTre steg mot Enterprise Asset ManagementViktig leverans för Cometto i NorgeDesigna din unika arbetsstation eller vagn
2023-11-23
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer