SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Det här bör du veta innan du köper ny handdator

En köp-guide för dig som behöver ny handdator
Handdatorer har blivit oerhört viktiga tillgångar i olika branscher där mobilitet och effektivitet är avgörande. Denna guide ger en övergripande insikt i vad handdatorer är, vilka branscher som drar nytta av dem och viktiga faktorer att överväga innan ett köp.

Vad är en handdator?


En handdator är en kompakt, bärbar elektronisk enhet utformad för att användas med en hand. Dessa enheter, mindre än vanliga bärbara datorer, är utrustade med pekskärmar eller tangentbord för att underlätta datamatning. Dem används främst för inventering, lagerhantering, fälttjänst och andra mobila arbetsuppgifter. Det finns handdatorer i både robusta utföranden för tuffa miljöer och vanliga varianter för kontorsbruk.

Vilka branscher har nytta av dessa typer av datorer?


Handdatorer används i en rad olika branscher där mobila lösningar är avgörande. Det inkluderar men är inte begränsat till industri, lager, detaljhandel, fälttjänst, hälsovård och logistik. Deras användbarhet sträcker sig till situationer där snabb och effektiv datainmatning och tillgång är kritiska för arbetsflödet.

Faktorer du bör överväga innan köp av ny handdator


Innan du beslutar om vilken handdator som du ska investera i, är det viktigt att du säkerställer att den passar dina behov och applikationsområdet du ska använda den i. Här är några viktiga faktorer att reda ut innan köp:

Användningsområde: Definiera tydligt ändamålet – om det är inventering, lagerhantering eller fälttjänst – för att välja en handdator som effektivt stöder dina specifika arbetsuppgifter.

Robusthet: Ta hänsyn till arbetsmiljön och se till att handdatorn är robust nog för att klara stötar, vibrationer och extrema temperaturer.

Batteritid: Utvärdera batteritiden för att undvika avbrott i arbetsflödet och säkerställa en lång användning under en arbetsdag.

Anslutningsmöjligheter: Bedöm vilka anslutningsalternativ som behövs för att kommunicera med andra enheter eller ansluta till trådlösa nätverk.

Ergonomi: Se till att handdatorn är ergonomiskt utformad för att minimera trötthet och obehag vid långvarig användning.

Skärmstorlek och läsbarhet: Välj en handdator med lämplig skärmstorlek och läsbarhet i olika ljusförhållanden för effektiv användning.

Programvara och kompatibilitet: Kontrollera kompatibilitet med önskad programvara och applikationer för smidig integration med befintliga system och programvaror.

Tactile som experter på mobila och robusta datorer


Tactile är experter på mobila och robusta datorer, specialiserade på att möta behoven i krävande arbetsmiljöer såsom olika industrimiljöer. Med skräddarsydda lösningar och helhetsleveranser är Tactile en pålitlig partner för företag som strävar efter effektivitet och hållbarhet i sin mobila teknik. Ta kontakt idag, för att få rådgivning på din resa till mobila och hållbara datorlösningar!
Kontaktinformation
Postadress
Tryffelslingan 8
18157 Lidingö
Region
Lidingö
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556664-6344
Grundat: 2004
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Tactile Rugged Computers AB!

Tactile. Datorer som tål hårda tag.

De flesta datorer ”tål” kontor. Våra tål värme, kyla, stötar, vibrationer, fall mot hårda underlag och annat elände, som vanliga datorer inte kommer i närheten av. Om ditt företag arbetar inom transport, lager, hamn, återvinning, skog, bygg, livsmedel eller annan industri, har ni mycket att tjäna på Tactiles lösningar.

Tactile står för svensk kvalitet med egen tillverkning och kvalitetssäkring i Sverige. Ni kan göra besparingar på tusentals, för att inte säga tiotusentals kronor, jämfört med andra produkter på marknaden.

Tactile började tillverka egna truckdatorer för mer än femton år sedan. I dag utvecklar vi kompletta IT-lösningar i nära samarbete med våra kunder. Ju tuffare krav du ställer på förenkling och effektivisering desto mer har vi att erbjuda dig.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Niclas Hallstedt
08-500 014 50
Mats Greenhow
08-500 014 50
Mahdi Khoraman
+46 8 5000 14 50

Filmer

Tactiles VMR12A at Unibrew

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Peab Asfalt i nytt forskningsprojekt Ny avfallskraftanläggning nära PragHertz och RedLocker på sommarturnéIVECO S-Way har tilldelats prisRamirent öppnar nytt kundcenter i Kungsbacka
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige