SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Dra tunga laster mer mobilt

SAB Elteknik erbjuder en effektiv vinschlösning
I en värld där effektivitet och hållbarhet blir allt viktigare inom dagens industrier, är SAB Elteknik i täten med de senaste innovationerna – i detta fall en batteridriven vinsch som omdefinierar kraft och mobilitet. Med PCW3000-Li från HSX introducerar de en liten och kompakt vinsch med batteridrift, som inte bara är kraftfull utan också designad för att överträffa förväntningarna i alla slags arbetsmiljöer.

Vinschar och dess användningsområden


En vinsch är en mekanisk anordning som används för att dra eller lyfta laster genom att använda ett rep eller en vajer som är rullad på en trumma. Dessa mångsidiga verktyg har en bred tillämpning och används för flertalet uppdrag, bland annat nätbygge, elkraftsmontage och bygg. PCW3000-Li från HSX tar denna mångsidighet till nästa nivå genom att erbjuda en portabel och kraftfull lösning för olika arbetsmiljöer.

Innovation för både hållbarhet och mobilitet


SAB Eltekniks fokus på hållbarhet och innovation kommer till uttryck i den batteridrivna vinschen, PCW3000-Li från HSX. Genom att eliminera behovet av traditionell kraftkälla, som diesel eller elnät, erbjuder denna vinsch en miljövänlig alternativ samtidigt som den ger ökad flexibilitet och mobilitet på arbetsplatsen. Detta teknologiska framsteg effektiviserar inte bara arbetsprocesser utan den minimerar även miljöpåverkan.

En komplett sats innehåll


En komplett sats innehåller flertalet nödvändiga tillbehör, inklusive transportlåda, batteriladdare, polyesterrep, kastblock och mycket mer. Genom att erbjuda en omfattande uppsättning tillbehör gör SAB Elteknik det enkelt för användare att anpassa vinschen efter sina specifika behov och krav. Se hur denna vinsch inte bara är en kraftfull arbetspartner utan också en komplett lösning för olika utmanande situationer.

Din leverantör av kraftfulla vinschar


SAB Elteknik är din pålitliga resurs för toppmoderna vinschar, skapade för att möta dagens krav på effektivitet och hållbarhet. Genom att erbjuda intelligenta lösningar och en komplett sats med högkvalitativa tillbehör möjliggör de optimal prestanda i varje arbetsuppgift. SAB Elteknik strävar efter att inte bara tillhandahålla vinschar utan att vara din partner för att navigera genom komplexa arbetsuppgifter. Utforska deras breda sortiment och ta steget mot en framtid där kraft och pålitlighet går hand i hand.

Kontaktinformation
Postadress
Mjöbäcks­vägen 2
51260 Överlida
Besöksadress
Mjöbäcks­vägen 2
51260 Överlida
Region
Svenljunga
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556434-4009
Grundat: 1991
Anställda: 10
Välkommen till SAB Elteknik AB!

Specialister på utrustning för kraftindustrin

Med åren har vi samlat på oss allt större kunskap och idag är vi fullblodsproffs när det gäller produkter för nätbyggare.

Smartare produkter som gör jobbet enklare
Vi brukar säga att våra smarta produkter gör jobbet enklare. Och det är ingen överdrift. Som utgångspunkt har vi nämligen ett enkelt och självklart krav: allt i SAB Eltekniks sortiment ska ge ett mervärde och göra arbetsprocessen enklare för dig som kund. Dessutom ska alla produkter i vårt sortiment hålla toppkvalitet. Våra kvalitetsprodukter gör att dyrbara driftstopp kan undvikas så att dina projekt blir mer lönsamma.

Fiberteknik eller kraftkabel?
Svaret på frågan är "både och". För oss på SAB Elteknik är fiberteknik lika prioriterat som kraftkabel och därför hittar du redskap, materiel, maskiner, verktyg, skydd och instrument inom båda dessa fält. Vi erbjuder till exempel den senaste tekniken för fiberblåsning. Utöver det tillhandahåller vi utbildning till många kunder. Vi lär er använda produkterna på bästa möjliga sätt.

Agenturer

Pfisterers, Sverige (Generalagent)
SAB Elteknik tar över agenturen för Pfisterer Från och med den 1 juli 2018 är SAB Elteknik Pfisterers exklusiva distributör på den svenska marknaden. SAB Elteknik tar över all marknadsföring, försäljning och lagerhållning av Pfisterers produkter i Sverige. – SAB Elteknik har perfekta förutsättningar för att ta över Pfisterers Sverigeverksamhet. Erfarenheten och kunnandet har vi redan, inte minst genom Joakim Ahlin tack vare hans tidigare anställning på TE Raychem, säger Stefan Andersson, VD på SAB Elteknik. – Vår ambition är att supporten till Pfisterers kunder ska utvecklas till nya nivåer. Pfisterers service och närvaro ska stärkas på den svenska marknaden. Samtidigt är denna agentur väldigt betydelsefull för SAB Elteknik. Vi blir mer kompletta i vårt erbjudande av kabeltillbehör och vi får bättre förutsättningar att växa och utvecklas som företag, säger Stefan Andersson. Framgångsrika samarbeten med Addtech-företag – Pfisterer har med god erfarenhet under lång tid, mer än 50 år, samarbetat med bolag inom Addtech-gruppen. Eurolaite i Finland och Maxeta i Norge har under många år hjälpt kunder till att hitta Pfisterer-lösningar för projekt, säger Harald Lunell, Pfisterers försäljningschef för Norden. – Nu ser vi fram emot att jobba tillsammans med er, våra kunder, och SAB Elteknik för att skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat samarbete, säger Harald Lunell.

Certifieringar

AAA

Kontakter

Stefan Andersson
0651760797

Filmer

Jetting

Jetting
Sydvästlänken
Push pull tekniken
Företagspresentation
Kabelförlängning i vindkraftspark på Öland
Mini jet blåser 1800 meter fiberkabel
Snake-Eye, morgondagens lösning för fibernätet

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-26
Klarar snöröjning i tuffa förhållandenSkärande verktyg för precision och effektivitetSäkerhetsoro bland svenska konsumenter Eaton lanserar DC snabb­laddare för elfordonBröderna Sjögrens Trafik firar 100 år som företag
2024-02-23
Forma framtiden med plåtbockning i 3DLuftfilterlösningar och aggregat för extrema miljöerUtforska vattenskärares mångsidighet och precisionISOBUS: En revolution för jordbruksmaskinerengcon lanserar ny storlek på markvibrator
2024-02-22
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2024-02-21
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2024-02-20
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar