SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Dynabook utökar satellite pro C50-sortimentet

Drivs med amd ryzen-processorer
• Sortimentet med instegsmodeller på 15-tum utökas nu ytterligare för att erbjuda kunder ett ännu bredare urval av processorteknologi
• Enkelt att arbeta och samarbeta tack vare pålitlig prestanda, anslutningsmöjligheter och säkerhetsfunktioner

18 januari 2022 tillkännagav Dynabook Europe GmbH expansionen av sitt Satellite Pro C50-sortiment till att inkludera AMD Ryzen 5- och 7-seriens processorer med Radeon Graphics, vilket breddar utbudet av prisvärda bärbara datorer för företag.

Konstruerad för dagens behov av flexibelt arbete
Satellite Pro C50D-B är noggrant konstruerad för att förse användarna med alla verktyg som behövs för en produktiv arbetsdag, och utrustad med en mängd olika funktioner som erbjuder prestanda, anslutningsmöjligheter och säkerhet i ett attraktivt och slimmat paket till en enastående prisnivå.

Satellite Pro C50D-B har designats för att erbjuda den viktigaste tekniken för dagligt arbete. Kraftfulla AMD Ryzen 5 5600U- och Ryzen 7 5800U-processorer, upp till 32 GB snabbt DDR4-minne i två konfigurerbara platser och SSD-lagringsalternativ upp till 512 GB innebär att enheten enkelt kan utföra även de mest krävande uppgifterna, vilket säkerställer kontinuitet var som helst i verksamheten.

Utformad för att klara jobbet
Med en vikt på mindre än 1,9 kg* och med en kompakt formfaktor på 19,7 mm är Satellite Pro C50D-B lätt att bära och bland de tunnaste i sin klass, vilket gör den lämplig för alla typer av moderna arbetsstilar – på kontoret, hemma eller på resande fot.

Med en elegant mörkblå exteriör har C50D-B ett professionellt och modernt utseende. Med en tunn ram på sin reflexfria 15,6” LCD FHD- eller HD-skärm erbjuder enheten användarna en skarp och tydlig visuell upplevelse, medan tangentbordet med numeriskt tangentbord möjliggör snabba beräkningar och bekvämt skrivande under hela arbetsdagen.

För ökad användarupplevelse och förbättrad produktivitet är C50D-B utrustad med en extra stor ClickPad. Med upp till 10,8 timmars batteritid¹ blir enheten dessutom den perfekta följeslagaren för arbete på resande fot.

– På Dynabook strävar vi ständigt efter att leverera bästa möjliga val och värde till våra kunder. Genom att introducera Satellite Pro C50D-B med AMD-processorteknik gör vi det möjligt för alla företag, oavsett IT-budget, att få tillgång till pålitlig och mångsidig teknik, säger Damian Jaume, VD för Dynabook Europe GmbH.

Säkerhet och anslutning i fokus
Satellite Pro C50D-B erbjuder problemfri anslutning och samarbete via en rad anslutningsalternativ. En USB C-port ger laddning, anslutning och visningsfunktioner via en port, medan en fullstor HDMI, 2 x USB Type-A 3.1 och MicroSD-kortläsare möjliggör ytterligare bildskärms- och tillbehörsanslutning.

Dessutom ger WiFi 802.11 AC och Bluetooth 5.0 snabba anslutnings- och nedladdningshastigheter, medan en Gigabit-LAN-port ger snabb åtkomst till nätverksresurser på kontoret. När det kommer till att hålla kontakten med kunder och kollegor på olika platser är C50D-B redo från start. En HD-webbkamera, stereohögtalare och inbyggd Cortana-aktiverad mikrofon ger ett rikt ljud och skarp bild för videosamtal av hög kvalitet.

C50D-B tillhandahåller alla viktiga data- och enhetsskyddsverktyg för att hålla anställdas data och affärsdata säkra. Enhetens firmware-baserade Trusted Platform Module (TPM) 2.0 innebär att känslig information krypteras på enheten för att ta bort risken för manipulering, medan användar- och administratörslösenordsfunktioner hindrar oönskad åtkomst. Dessutom hjälper en valfri Kensington-låsplats till att förhindra fysisk stöld.

Satellite Pro C50D-B kommer att finnas tillgänglig från februari 2022. För mer information om Dynabook-sortimentet besök: https://se.dynabook.com/laptops/satellite-pro/.

* beroende på modell
¹ mätt med Mobile Mark™ 2018. Mobile Mark is a trademark of Business Applications Performance Corporation

Presskontakt
Madelene Kornfehl
Cloudberry Communications
madelene@cloudberry.se
070–658 58 85

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-05-19
Sandvik Coromant inviger framtidens kontor i UppsalaNy affärsområdeschef för Sweco NorgeDA-elektronik nu syster till Manovi Varberg
2022-05-18
3 effektiva skäreggar för produktiv hålbearbetningFöretaget ni inte vill missa på Underhållsmässan 2022IO-Link-kompatibla joniserare för små utrymmenGrus Schakt Umeå AB väljer en helhetslösning från Swecon och VolvoKompakta 3-fas solid state-reläer från elcoInvestera i homestyling med Koncepthem Hitta rätt företagslån på Kreditval.seHar du rätt bokföringsprogram? Funderar du på att byta företagsnamn?Rabattkoder hos Kupongerna.seVi tackar alla er som besökte oss på ElmiaFlyttbud för företagTOSIBOX® - Nya och bättre modeller ABB:s nya robotlösning för depalletering gör logistiken mindre komplexDet är till Elmia Subcontractor som våra kunder kommerNetatmo lanserar skydd till Smart VäderstationRekordstort intresse för mer hållbara IT-produkterAllt fler laddbara personbilar privatleasasNytt ljus över organiska solceller
2022-05-17
Efterlängtade möten gav affärer på Elmia ProduktionsmässorWürth ställer ut på Underhållsmässan 2022Zoom rustar upp i kampen mot IT-kriminellaÅrets företagare på Piteå Business Awards!Upplev produktnyheterna från PCH EngineeringJungheinrich utökar inom dragtruckarFramsteg för klassiskt problem på massakokareLogisnext Sweden lanserar ny ståstaplareFörbättrad hållbarhets­prestanda hos Nordic PaperOrange Cyberdefense storsatsar på IT-säkerhet i norrSnow Software släpper nya lösningar Heated adsorptionstork UDDH
2022-05-16
Volvo A25G med lastväxlareDags att automatisera hela fabrikenEngel gör plastindustrin smartare med digitala lösningarMAN och ABB E-mobility varvar upp inför nästa fas Ny svensk Hänel-partner Han är Sveriges bästa unga ventilationsmontörMasentia tar sina kunder till högre höjderJanina Östling nominerad till Årets Träbyggare 2022Det bästa naturliga golvet är nu ännu bättreKomatsu lanserar PC01E-1MakerSquare slår hål på myterna om svensk produktion
2022-05-13
Mahdi Barbari från Uppsala tog SM-guld i plåtslageriVill skapa möjlighet för kvinnor att ta plats i elbranschenNytt gränssnitt för arbetsplatsstyrningABB utökar portföljenVolvo CE påskyndar över­gången till elektromobilitet Den sista svensk­producerade Volvo-väghyveln på auktionOptimal ledningsdragning med norelems kabelkedjorNy frekvensomriktar­teknik ökar effekt­densiteten med 100%Tillverkningsindustrin uppmärksammar Lexmark Valde SENNEBOGEN 643E-R från Scantruck ABNya WebEx-produkter för inkluderande hybridarbeteBolist lanserar eventet Byggfesten på Kristi himmelsfärdSå kan robotar vinna människors tillitNy Nordenchef för Panasonic
2022-05-12
Att höja ribban för att förhindra skador ovanför ossRen luft utan föroreningar förbättrar arbetsmiljönAutomatiskt kopplingsbord effektiviserar material­hantering