SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Effektiv demolering med rätt verktyg

Verktyg som kan riva de tuffaste strukturerna och materialen
Demoleringsverktyg är avgörande inom bygg- och anläggningsindustrin för att säkerställa effektiv rivning av strukturer och material. Dessa verktyg spelar en central roll för att göra rivningsprocessen säker och effektiv.

Vad innebär demoleringsverktyg?


Demoleringsverktyg, ibland kallat för rivningsutrustning, är specialiserade verktyg som används för att bryta ner och ta bort strukturer och material under rivningsprocessen. Dessa verktyg kan vara allt från hydraulhammare och pulveriserare till hydrauliska gripar och metallsaxar. Deras huvudsyfte är att göra rivningsarbetet smidigt och effektivt.

Vilka branscher nyttjar den här typen av verktyg?


Demoleringsverktyg används främst inom bygg- och anläggningsindustrin för att riva och ta bort gamla strukturer och material såsom betong. De är också vanliga inom rivningsföretag, avfallshantering och återvinning, samt inom gruvdrift och tunnelbyggnad. Dessa verktyg är viktiga för alla branscher som utför rivningsarbete på regelbunden basis.

Ansluts enkelt till entreprenadmaskiner


För att använda demoleringsverktyg krävs det ofta att de är anslutna till entreprenadmaskiner såsom grävmaskiner eller lastbilar. Beroende på storleken och typen av demoleringsverktyg kan det krävas att entreprenadmaskinen är av viss storlek och har tillräcklig kraft för att driva verktyget effektivt. Läs mer i katalogerna på Nevo Maskins hemsida för att veta vilka verktyg dina maskiner är kompatibla med.

Olika typer av välanvända demoleringsverktyg


Inom demoleringsbranschen finns en mångfald av verktyg som är avsedda att hantera olika material och strukturer med precision och kraft. Nedan presenteras några av de mest välanvända demoleringsverktygen, var och en med sin unika funktion och fördelar. Dessa verktyg är kritiska för att effektivt och säkert utföra rivningsarbeten i olika miljöer och situationer. Här är några frekvent använda demoleringsverktyg och dess egenskaper:

• Hydraulhammare: Kraftfulla hammare som använder hydraulisk kraft för att bryta ner material som betong och sten.

• Pulveriserare: Används för att krossa och pulverisera betong och andra hårda material till mindre bitar.

• Hydraulisk grip: Gripar som används för att lyfta och flytta material under rivningsprocessen.

• Metallsax: Specialiserade saxar som används för att klippa och separera metallstrukturer.

• Multiverktyg: Verktyg som kombinerar flera funktioner i ett, såsom krossning, kapning och pulverisering, vilket gör dem mångsidiga och effektiva för olika rivningsarbeten.

Beprövade och robusta demoleringsverktyg från Nevo Maskin AB


Upptäck Nevo Maskins sortiment av demoleringsverktyg och anslut dem enkelt till dina entreprenadmaskiner för att göra rivningsarbetet smidigt och effektivt. Besök deras hemsida för att lära dig mer om verktygen och hur de kan passa dina behov inom bygg- och anläggningsbranschen.
Kontaktinformation
Postadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Besöksadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Region
Luleå
Norrbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
556505-5158
Grundat: 1991
Anställda: 13
Vi är en helhetsleverantör för entreprenadmaskiner, vi tillhandahåller reservdelar till dom flesta märken, maskinservice och även försäljning av grävmaskiner och hjullastare.

Nevo är specialiteter på hydraulcylindrar där vi gör reparation, renovering och nytillverkning av cylindrar i alla storlekar.

I vår nybyggda maskinverkstad sköter vi reparationer och service av entreprenadmaskiner. Vi tillhandahåller fältmekaniker inom norrbotten och slangservice.

Vi har ett omfattande reservdelslager till volvo grävmaskiner, dumper och hjullastare och leverantörer på reservdelar till Komatsu och caterpillar och dom flesta maskinmärken.
Problemlösning är en av Nevo Maskins stora styrkor, vi löser det mesta som kan gå fel i en entreprenadmaskin.

Vår affärsidé är att glädja och hjälpa maskinägare och entreprenörer med reservdelar och förstklassig service.

Vår vision är att 2024 vara det självklara valet i Norrland för den som behöver hjälp med reservdelar, service och reparationer av entreprenadmaskiner.

Nevo Maskin startades 1991 av Sixten Niemelä. Under företagets tidiga år bestod verksamheten av försäljning och demontering av entreprenadmaskiner samt försäljning av reservdelar till grävmaskiner. Från början var det enbart Sixten som var involverad, men senare började även sönerna Niklas och Rickard att jobba i företaget. Niklas började i verkstaden och Rickard i lagret. Idag har Niklas tagit över som VD och Rickard sköter ekonomin.

Kontakter

Niklas Niemelä
VD
0920-25 16 00
Sixten Niemelä
0920-25 16 00
Christoffer Sundström
+46(0)920-46 74 43
0703859980
Anders Bjurström
0920467446

Filmer

Hydraulic cylinder assembly

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när