SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

EKPR Design Fair – en ny dynamisk mötesplats

Ny kreativ mötesplats för företagets inredningskunder
Nu slår EKPR & Kommunikation upp dörrarna till EKPR Design Fair, en ny kreativ mötesplats för företagets inredningskunder samt utvalda företag inom branschen. Mellan den 22 och 23 augusti 2023 bjuder byrån och utställarna Himla, Chamois, Lindform, Homestructures och Watt & Veke in befintliga som potentiella kunder samt press, för att på ett inspirerande och intressant sätt presentera sig.

Under covid utvecklade EKPR sitt erbjudande mot kund genom att öppna upp sitt showroom för att tillgodose kundernas behov av en mötesplats mot återförsäljare. Nu utvecklar byrån konceptet vidare och satsar tillsammans med de utvalda inredningsföretagen på en desto större mötesplats, som har som syfte att inspirera och driva sälj.

- Vi vill skapa en inspirerande och härlig miljö att träffas på, och skapa synergier med och mellan våra kunder. Tillsammans med några av våra fantastiska inredningskunder samt inbjudna inredningsföretag, vill vi skapa en ny dynamisk plats som är nytänkande, säger Madeleine Ek Brentmar VD EKPR & Kommunikation.

Tillsammans med en av byråns kunder sedan många år, textilföretaget Himla har EKPR hittat en spännande lokal i centrala Stockholm. I lokalen som går under namnet Depån, kommer det att byggas upp utställningar av stylisten och inredaren Per Wennberg, och har som syfte att väcka intresse och skapa dynamik genom att bli en annorlunda mötesplats för samtliga parter.

Röster om EKPR Design Fair;
- Vi behöver verkligen en ny mötesplats som motiverar och känns nytänkande. En miljö som erbjuder inspiration och som inbjuder till samtal. Vi, både företag och återförsäljare behöver en plats som kan ge oss den där inspirationen och glädjen i mötet. Vi på Himla har som sagt varit väldigt aktiva i projektet med EKPR och därför är vi lite extra spända och nyfikna på vad EKPR Design Fair kan skapa! Detta ska bli riktigt roligt, säger Annika Högström Creative Director Himla.

- Det känns superspännande att vara med på EKPR Design Fair, dels för att pröva något nytt, dels för att inspirera. Vi vet sedan tidigare att EKPR har ett stort kontaktnät, har erfarenhet av liknande event och brinner för att skapa magi med twist som berör de som är inbjudna. Det finns en nyfikenhet och stor kreativitet inom EKPR som vi lockas av, för att nå ut och dra till oss de personer som vi vill inspirera med våra produkter. Att då även få göra detta tillsammans med andra fina varumärken, för att ge besökarna ännu mer när de besöker EKPR Design Fair, känns superspännande, säger Erika Cederberg VD Watt & Veke.

- Det känns roligt att kunna erbjuda våra kunder både inspirerande utställningar och en presentation av Lindform i ett nytt koncept i en härlig miljö. EKPR Design Fair känns som ett nytt och lovande sätt att presentera våra produkter tillsammans med andra fina varumärken, säger Marita Lindholm grundare och Designer Lindform.

- Vi kände starkt att vi behövde en ny lite mer intim skräddarsydd mötesplats för inspiration och kreativitet. En mer spännande miljö som ger idéer och ett härligt möte med kunden med både mat och dryck. Att göra detta tillsammans med någon få utvalda varumärken skapar ju extra dynamik och otroliga synergier för oss och våra kunder, säger Charlotte Amlé grundare & Designer Chamois .

- Vi tycker att ett arrangemang som detta i regi av EKPR är ett bra sätt att knyta kontakt till våra kunder och samarbetspartner, säger Peter Nordin VD Homestructures.

Vill du komma i kontakt med EKPR Design Fair, kontakta madeleine@ekpr.com. Inbjudan till EKPR Design Fair kommer att gå ut inom kort.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-20
DIRA Robotbrag 30-31 MajVolvo L110H och L120H uppdateras Ny undersökningNewsec exklusiv rådgivare Skrivare allt oftare målta­vla för säkerhetsintrång
2024-05-17
Volvo CE presenterar omfattande rapporterMinimera produktspill Grundstenen för pålitliga VVS-systemEaton lanserar inbytes­kampanj för UPS-system Besök Swecons digitala monter
2024-05-16
Dessa fyra cyberhot växer extra snabbtONE startar ny containerlinjeIVECO Göteborg fyller 25 årSmart och klimatanpass­ad vattenhantering Byggföretag i Umeå på frammarsch
2024-05-15
ELESA vinner Good Design® Award Ny YSTA Sopvals Proffs L Clara blir VP Strategy & TransformationJordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvar
2024-05-14
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD