SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Enkel materialhantering och lågt koldioxidutsläpp

Eltruckar för alla behov
Eltruckar har blivit allt mer populära inom materialhantering och logistikbranschen. Deras förmåga att kombinera kraftfulla prestanda med miljövänlig drift gör dem till ett utmärkt val för företag som strävar efter både effektivitet och hållbarhet.

Miljövänliga val



En av de mest framträdande fördelarna med eltruckar är deras miljövänliga natur. Genom att drivas av elektricitet istället för fossila bränslen minskar de utsläpp av koldioxid och andra skadliga ämnen. Detta gör eltruckar till ett utmärkt val för företag som vill minska sin påverkan på miljön och uppfylla hållbarhetsmål.

Inomhusvänliga



Eltruckar är perfekta för arbete inomhus, som lager, produktionsanläggningar och distributionscentraler. De är tysta och producerar inga skadliga avgaser, vilket skapar en förbättrad arbetsmiljö och minskar risken för exponering för farliga gaser.

Kraftfulla prestanda



Trots sin miljövänliga natur kompromissar inte eltruckar när det gäller prestanda. De erbjuder imponerande lyftkapacitet och snabb acceleration, vilket gör dem effektiva och produktiva i hantering av material och lastning.

Låga driftskostnader



Eltruckar har lägre driftskostnader jämfört med truckar som drivs av fossila bränslen. Deras underhåll är generellt enklare och billigare, och det finns inte heller behov av bränsleinköp.

Mångsidighet



Eltruckar finns i olika storlekar och modeller för att passa olika arbetsmiljöer och arbetsuppgifter. Oavsett om du behöver en smidig plocktruck eller en kraftfull gaffeltruck, finns det en eltruck som uppfyller dina behov.

Laddningsmöjligheter



Eltruckar kan enkelt laddas med hjälp av vanliga vägguttag. Detta gör det bekvämt och kostnadseffektivt att upprätthålla deras laddning och drift.

För företag som strävar efter att göra övergången till mer hållbara och kostnadseffektiva lösningar, är eltruckar ett utmärkt val. De erbjuder en imponerande kombination av kraftfull prestanda och miljövänlig drift. Om du överväger att integrera eltruckar i din verksamhet, tveka inte att kontakta oss för att utforska dina alternativ och hitta den bästa eltrucken för dina behov.

Hyra eltruckar



Att hyra eltruckar erbjuder företag en kostnadseffektiv och miljövänlig lösning för materialhantering. Dessa elektriska truckar är idealiska för användning inomhus i lager, produktionsanläggningar och distributionscentraler. Med låga driftskostnader och miljövänlig drift, passar de perfekt för företag som strävar efter att minska sitt koldioxidavtryck och uppfylla hållbarhetsmål. Dessutom erbjuder de kraftfulla prestanda och mångsidighet, vilket gör dem till en pålitlig partner i arbetsuppgifter som materiallyftning och lastning. Genom att hyra eltruckar kan företag dra nytta av flexibilitet och kostnadsbesparingar samtidigt som de främjar en grönare arbetsmiljö.
Kontaktinformation
Postadress
Gods­gatan 16
41879 Göteborg
Besöksadress
Gods­gatan 16
41879 Göteborg
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556518-3893
Grundat: 1960
Anställda: 15
Välkommen till Truckpoolen Göteborg AB!

Vi tillhandahåller försäljning av nya och begagnade truckar, truckservice, uthyrning av liftar samt truckar med och utan förare. Vi är även återförsäljare av hela Silverstone AB:s sortiment.
Kontakta oss på 031-50 81 90 eller info@truckpoolen.se

Certifieringar

C2255 Kategori V – ID06 – ISO 14001:2004 – ISO 9001:2008

Kontakter

Niklas Höjer
VD
+46 705 25 41 72
Therese Höjer
0706833466
Christian Ekman
Försäljning
0703353905

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när