SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

ERA Revisorer – Vi är din ekonomiska partner i Norrbotten

Helhetslösning inom revision & redovisning.
ERA Revisorer i Norr AB är som de flesta av våra kunder ett hårt arbetande småföretag. Som revisorer, redovisningskonsulter, rådgivare och bollplank träffar våra medarbetare olika typer av företag från en mängd olika branscher. Det ger oss en bredd och ett djup i vår erfarenhet och kompetens som alla våra kunder har glädje av.

Vi bytte namn till ERA Revisorer i Norr AB år 2021 och vi är fortfarande detsamma med målsättningen att vara en trygg helhetslösning inom revision och redovisning. Utöver det är vårt främsta mål är att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt som era personliga rådgivare.

Är det verkligen någon skillnad på revision och redovisning?
• Revision utförs av en revisor.
• Redovisning utförs av en redovisare/redovisningskonsult.

Vårt mål är alltid att tillgodose våra kunder med kompetens och service, de ska kännas tryggt och kul att arbeta ihop med ERA Revisorer.

Vi är en lokalt stark revision- och redovisningsbyrå med 14 anställda och har kontor i Piteå samt Älvsbyn. Vi vill ligga i framkant i den digital utvecklingen och vara en attraktiv arbetsplats.

Det viktigaste för oss är att du som kund får ett personligt och professionellt bemötande, och att vi kan hjälpa dig att förvalta och utveckla ditt företag.
Kontaktinformation
Postadress
Stor­gatan 80
94162 Piteå
Region
Piteå
Norrbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
559242-4757
Grundat: 2020
Anställda: 3
Vi arbetar efter devisen att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vårt mål är att få våra kunder att synas i rätt miljö och kontext med rätt slags budskap. Som en digital marknadsföringsbyrå behöver man jobba aktivt med alla områden. Vårt fokus är främst mot video, sociala medier, analys, google ads, SEO, grafisk formgivning och foto. Digital marknadsföring ska vara enkelt!

Tjänster/produkter saknas

Kontakter

John Wiksten
070 - 935 50 59

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-07
Protolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagretFörpackningslösning för stort litiumjonbatteriSträngnäs golfklubb går mot fossilfri maskinparkDescartes förvärvar irländskt bolag
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest
2024-05-03
Högsta EMC klassifice­ringen för militärt brukSätt kryss i kalendern för 14-17 majWho we are, We are Jens S!Elektrifierade bygg­arbetsplatser är möjligaHar du din biljett till Elmia Automation ännu?
2024-05-02
Ny styrelseordförande i NORDIC A/SNy tillverkare - Conta-clip!KEWAB Rental byter namn till Swecon RentalArbetsplattformar för industriella behovNu är vårt senaste industrimagasin här!
2024-05-01
En långvarig följeslagare i krävande arbetsmiljöer