Erfarna projektledaren Sinnika Sjunnesson leder arbetet med Euro Mine Expo - industritorget.se
MÅNDAG 25 MAJ 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Erfarna projektledaren Sinnika Sjunnesson leder arbetet med Euro Mine Expo

I arbetet med nästa års Euro Mine Expo, som arrangeras av Nolia AB, tar Sinnika Sjunnesson över som projektledare.
– Det känns fantastiskt roligt och ska framförallt bli spännande att träffa alla nya människor och få ta del av deras kompetens kopplat till gruvbranschen, säger den nya projektledaren som är förväntansfull och glad över uppdraget.

Sinnika Sjunnessonhar lett många större projekt inom flera olika områden under de senast 25 åren som hon dragit erfarenhet från. Eftersom hon frilansat som projektledare under många år gör det att hon hamnar i många olika typer av projekt, något hon tycker är både roligt och utvecklande.

– Det som varit den största positiva upplevelsen är SM-veckan i Skellefteå 2018 som jag var projektledare för. Jag känner en enorm stolthet över allt engagemang som visades, men självklart också resultatet. Ett annat projekt från början av min projektledarkarriär som jag är stolt över, men som också gav mig mycket huvudbry, är dataspelet Gränsland som jag också skrev manus till, säger Sinnika Sjunnesson.

Nolias vd känner sig trygg och nöjd med att en av Europas viktigaste gruvmässor med delegater från cirka 40 länder leds av en erfaren projektledare.

– Hon är en erkänt professionell projektledare med erfarenhet av flera större projekt, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia AB som arrangerar Euro Mine Expo.

Sinnika Sjunnesson är förväntansfull kring arbetet med Euro Mine Expo, som hon redan inlett, men också glad.

I arbetet med Euro Mine Expo kommer hon att ha nytta av sin långa erfarenhet av att leda projekt. En sak hon tycker är viktig är engagemang, att ha samma målbild och att vilja framåt.

– Att vara projektledare är en spännande roll på många sätt och vis. Något som är extra viktigt för mig är att känna engagemang, att få vara kreativ och att alla som arbetar med projektet känner att det är meningsfullt. Jag tror en av mina bästa egenskaper är att jag får saker att hända samtidigt som jag gärna vill hitta drivkraften hos de jag arbetar med, men också hos våra partners så att de känner att de kan bidra med sitt kunnande till utformningen av Euro Mine Expo, säger Sinnika Sjunnesson.

Vilken betydelse anser du mässan har för gruvnäringen men också regionen i stort?

– Jag tänker att det finns flera saker som är viktigt med mässan, det ena är att skapa en plattform för att mötas inom industrin, att både ta världen till oss och att vi får visa världen vad vi kan bidra med. Inte bara med tanke på miljö och hållbarhet utan också för att kunna leda branschen in i framtiden för att göra det attraktivt att arbeta där. Jag tycker också det finns ett lokalt perspektiv som vi skulle kunna lyfta mer under mässan, både ur ett stolthetsperspektiv och för att se vilka resurser har vi här som kan bidra till utvecklingen. Facit på hur vi lyckats får vi i juni nästa år, säger Euro Mine Expos projektledare.

För mer information, kontakta:
Sinnika Sjunnesson, projektledare
+46(0)70-661 15 64
sinnika.sjunnesson@nolia.se

Euro Mine Expo är en internationell mässa och konferens för gruvindustrin som hålls vartannat år. Mötesplatsen arrangeras i Skellefteå av Nolia, Norrlands största arrangör av mötesplatser. Euro Mine Expo hålls nästa gång 9-11 juni 2020 på Skellefteå Kraft arena.

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-05-15
Redan nu måste vi rusta för kommande kriser i industrin
2020-05-14
Kom igång och producera snabbt och enkelt med DATRON neoBillyften levererar för J BilVet du varför ren luft och hanterad luft är så viktigt för din industris välbefinnande? Tjugo nya ställplatser byggs på ElmiaRadiomodul för enkel integrationNya betongmetoder kan spara 50 miljoner per årDigital signering via Verified i Kontek HRMFAST Deck Mate - för perfekta skruvrader!Webers hållbara golv var startskottet för arbetet med EPD:erNaturstensföretag prisas för miljövänliga leveranserMedvind för Ramirents vindkraftsprojekt när intresset ökarCramo AB lanserar ny appfunktion med fokus på arbetsmiljö och säkerhetHemSol lanserar unik onlineresurs för solcellerTeknikutbildarna och C-con i samarbete Facebook LinkedIn TwitterLedande batteritillverkaren GS Yuasa etablerar bolag i SverigeSolcellsparken börjar växa fram på GärstadCisco vill krossa långlivade säkerhetsmyter i ny rapportProtolabs lanserar nytt 3D-printingmaterial och ny teknologi för de allra minsta detaljernaPeab bygger bostäder i EsboStålproduktionen minskade i april
2020-05-13
Med 40 års erfarenhet och ny teknik skapas nya möjligheterDigital körjournal ger mer tid till kundernaFörsta IOT OUT OF THE BOX levererade till kundHydroscands smidiga tryck­luftslang finns nu i butik och webbutikInnovativ konsulting med inriktning på användandet av ConTech inom byggbranschen.Nya Hyundai i10 lanseras i samarbete med Rädda BarnenDet nya Gotlandsflyget presenterar sin VDNatali Engstam Phalén utsedd till en av framtidens kvinnliga ledareVehco byter namn till AddSecureMischa Moszkowicz ny marknadschef på XL-BYGGHär är årets Drömjobbare!Ingen extra kostnad att gå över till elfärjorSpecial-Elektronik förstärker sin position inom AV-teknik och utökar sin säljkår​Renault största elbilsmärket i aprilLindab lanserar TEKNOsim 6.0Gaser centrala i världens största polarexpedition
2020-05-12
Kompakt lösning för kantpressrobotiseringSträckfilmsmaskinen PallPack 2000F ökar plantskolans produktivitetProducera mer konkurrens­kraftigt med en CobotPrima Power presenterar Prima@HomeSwecons diplomerade servicetekniker gör kundupplevelsen ännu mer premiumFörsta vindkraftstornet i trä står klartParker lanserar IQAN-XC4x-expansionsmodulfamiljen för att utöka de hydrauliska maskinstyrningsfunktionernaUponor lanserar nytt värme- och kabelskyddsrörFörsta spadtaget för Örebro läns största markförlagda solparkGyproc Monteringshandbok i ny upplagaNorconsult samarbetar internationellt i nytt uppdrag för Svenska KraftnätViktiga standarder för ångturbiner under omarbetningRobotar kan hjälpa företag i regionenNya krav när litiumjonbatterierna tar över50% mer utrymme i distributionsboxar med Siemens nya RCBO-switcharFörarlösa transportsystem (AGV) vilka är möjligheterna? Tillväxten fortsätter för Dachser NordicEitech installerar elteknik i nytt badhus i TimråLansa Fastigheter och Wästbygg uppför unikt trähus i Lund
2020-05-11
Kantpress med intelligent verktygsväxling från SafanDarleyDamaskus Maskinskydd lanserar nytt Roll-Up-skydd EXACT och SkyMap Innovations i samarbete för att ytterligare digitalisera byggbranschen. Finja Prefab firar att den första klimatpositiva betongstommen är restTvå driftsäkra gasolpumpar med VapourView till Preem.Toppsiffror för Tekniska när museibesöket blivit digitalt
Annonser