FREDAG 18 JUNI 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

ESMA installerar solceller för framtiden

538 stycken är de, solpanelerna som ska stå för allt från el till belysning och laddning av truckar i ESMA:s lokaler i Stockholm. Projektet är ett led i ESMA:s klimatarbete.
– Det är en långsiktig investering för klimatet, framtida generationer och ESMA. Vi har verkat i 70 år och planerar att fortsätta lång tid framöver. Då måste vi ta klimatutmaningen på allvar och göra det vi kan för att påverka klimatet i rätt riktning, säger Martin Schleifstein, vice vd, ESMA.

Den 1 mars påbörjas installationen och beräknas vara klart två veckor senare. Två fastigheter med både lager och kontor kommer till stor del att drivas av solpanelerna som tillsammans genererar 150 000 Kwh/år.

– Vi hoppas att vårt initiativ kan påverka fler företag att använda solceller. Det är en god investering för både planeten och ESMA, säger Martin Schleifstein.
Kontaktinformation
Postadress
Box 8027
16308 Spånga
Besöksadress
Domnarvs­gatan 8
SE-16353 Spånga
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556297-7669
Grundat: 1951
Anställda: 60
ESMA Försäljnings AB

Vår affärsidé är att med gedigen teknisk kompetens leverera kostnadseffektiva komponentlösningar till den svenska tillverkningsindustrin. ESMA utvecklas ständigt genom att våra medarbetare kontinuerligt följer den tekniska och kommersiella utvecklingen.

Genom att knyta samman vår erfarenhet och kunskap om komponentmarknaden med de kunskaper som finns hos våra kunder och specialistföretag i Sverige, Europa och Asien, kan vi ofta föreslå annorlunda och okonventionella komponentlösningar där kvalitet och leveranssäkerhet står i fokus.

Fördelar med ESMA som affärspartner

ESMA tar ett helhetsansvar
Vi tar ett helhetsansvar för våra komponentlösningar och är Din partner genom hela affärsprocessen:
- När Du utvecklar en idé
- När Du förhandlar
- När det gäller logistik
- När det gäller leveranser
- När produktionen har startat
- När det gäller problemlösning

ESMA ger Dig kostnadseffektivitet
Vi ger Dig kostnadseffektivitet eftersom vi kan erbjuda Dig flera av de faktorer som är nödvändiga idag för att tillverka moderna komponentlösningar som uppfyller kundernas krav på kvalitet, kompetens, service och miljö:
- Stort producentnätverk med tillverkare i Europa och Asien
- Lång erfarenhet av den globala komponentmarknaden
- Samordning av produktion
- Lagerhållning

ESMA kan hitta en optimal lösning
Vi hjälper Dig att hitta en optimal lösning genom att se till helheten. Detta hjälper oss att skräddarsy våra förslag på komponentlösningar så att de passar Dina behov på ett optimalt sätt.

Vi försöker hela tiden tänka ett steg längre och om vi får en förfrågan på en svarvad detalj undersöker vi kanske också möjligheten till varmpressat, flytpressat eller stansat utförande.

Vi tar hänsyn till Dina kvalitetskrav, produktionstekniska möjligheter och ekonomiska ramar genom att:
- Erbjuda systemlösningar med ett flertal komponenter som produceras av olika tillverkare i olika länder
- Hantera komplicerade logistikproblem
- Vi kan föreslå annorlunda och okonventionella lösningar.

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2008

Kontakter

Martin Schleifstein
Vice VD, delägare
031-40 90 04
070-508 2875

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-06-10
VBN Components får genombrottsorder från amerikanska försvaretFC Maskin har sålt ytterliggare 1 Mitsubishi trådgnist!ABB PixelPaint vinner prestigefulla IERA-priset för innovation och entreprenörskapGeomatikk lanserar GeoDig, appen för gräventreprenörerKAMIC Group förvärvar Talema Group, en global tillverkare och leverantör av magnetkomponenterGasellföretag inom V/A köpte unik Manitou teleskoplastare från Scantruck ABStörre möjligheter för årets nyexaminerade – ingångsjobben ökarTillverkare av akustik­lösningar vill öka trivsel med nytt sortiment av färgerSvenska företag bland de mest utsatta för cyberangrepp
2021-06-09
Robusta miniatyrtryckgivareAdvanced Engineering Göteborg flyttar mässan till 19–20 april 2023ABB lanserar ny skräddarsydd digital övervakningstjänst för prediktivt underhåll av transportbandNytt ljus över tillverkningen av ultratunna polymererHögskolan Väst digitaliserar och utvecklar utbildning inom elektriska fordonUltraplatt bakgrundsbelysningAttraktiv kontorsmiljö lockar efter pandeminElektronikmässan Göteborg flyttar till 2023Cisco tar steget in i fram­tiden med nya Webex SuiteNCC bygger ut vattenkraftverk i Skellefteå
2021-06-08
ifm tilldelas: Årets fabrik 2020Ny teknik och rätt personal är utställaren Hygaps framgångsfaktorer Spara pengar med noggrann CIP-övervakningBli certifierad ventilations­montör – på nätetFrån smarta komponenter till Industry 4.0 Hur kan stål bidra till ett hållbart samhälle?MTRX inleder samarbete med EuropcarMångmiljonsatsning med fossilfri ånga till Örtofta sockerbruk utanför Eslöv ger betydande klimatfördelarGunnebo Fastening lanserar - Nytt koncept Ny förpackningFlexibel och enkel att installera - det nya operatörsassistanssystemet ifm mateMats Norberg ny vd för SwerockDana Lim anställer säljexpert för att stärka närvaron i SverigeÅrets Tjänstebilsbarometer från LeasePlan
2021-06-07
Schneider Electric levererar automationslösning till svenska exportföretaget PrimozoneKonfigurera givarparametrar via en app med BluetoothSoftronic bygger upp nytt specialistområde inom IT-arkitekturVi bygger hållbarhet, tillsammans - Saint-Gobain Sweden ABSmidmek fortsätter sin satsning - My Becker ny projektchefOOF Group och Eleiko Group bildar joint venture och uppför 18 700 m² logistik i HalmstadMowida förenklar livet i fastighetsbranschenMoa hjälper Solör att arbeta än mer klimatsmart i Vilhelminaifm trotsar Coronaviruskrisen
2021-06-04
Större ytor i Tyskland tack vare ökade affärsvolymerSMC lanserar retardationskontroll som alternativ till stötdämpareVolvo förbättrar och utökar utbudet av hybrid­grävmaskinerSyntronic tillverkar kretskort med nitrogen från Atlas CopcoPlåt- och ventbranschen lanserar lärlingspremie för företagSchunk Rota THW3FlixMobility expanderar i Sverige, får ny investerare och backas med 650 miljoner dollarSvenskt företag i framkant inom PVD-coatingDavids Volvo är gjord av legobitarParkers högpresterande flänssystem får en ny certifiering för marina tillämpningarSvenskt HealthTech-bolag skapar coronafria miljöer
2021-06-03
Har du också sett fördelen med IO-Link?Serviceteknikern Emma gillar att vara ute i fältCertifierad ballåsning till Western BalvagnarHögre upplösning med nya boost-serienMicke stärker upp servicen av Merlo i Stockholms­områdetSmidig integration med kompletta verktygssystemABB stärker satsningen på att minska koldioxid­utsläppenEnormt intresse för 3D-printad elsparkcykelBosch lanserar ergonomiska excenterslipar för proffsEndress+Hauser utmanar den traditionella industrin
Annonser