SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Fagon lanserar outlet för Jasic svets- & skärmaskiner

Arbetat med Jasics produkter sedan 2014
Fagon AB har igår lanserat en ny hemsida för att snabbt, enkelt och till bästa priset handla svets- och skärmaskiner från Jasic.

På hemsidan www.jasic.se kan våra kunder enkelt och tryggt beställa Jasic-maskiner och betala via Klarna på ett sätt som passar dem.

Vi på Fagon har arbetat med Jasics produkter sedan 2014 och vi är därmed de första som distribuerade Jasic i Sverige i större skala. Vi lagerför kontinuerligt de mest sålda maskinerna och tack vare en effektiv distribution kan vi snabbt leverera även maskiner som vi inte lagerför eller tillfälligt har slut på. Tack vare att vi dessutom har egen serviceverkstad är Fagon AB den tryggaste leverantören i Sverige av Jasic-produkter.

Jasic är en av de största tillverkarna inom strömkällor i världen och har en årlig volym om ca 2 miljoner maskiner. Tack vare en överlägsen kvalitet och tillförlitlighet i kombination med kompetent och lättillgänglig support samt en mycket effektiv distribution i Europa är Jasic på väg att bli en dominerande aktör inom sitt segment när det gäller svetsutrustning. Ett unikt 5-årig garantierbjudande gör därmed Jasics produkter till bland de tryggaste investeringarna man kan göra inom svetsutrustning.

För mer information, kontakta Philip Marriott på e-post info@fagon.se eller telefon 0413-19190.

Kontaktinformation
Postadress
Bruks­gatan 11
24138 Eslöv
Region
Eslöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559272-4651
Grundat: 1985
Anställda: 3
Välkommen till Fagon,

På Fagon AB har vi en fullt utrustad verkstad för service och reparationer av alla på marknaden förekommande märken. Vi reparerar även motorsvetsar, elverk, elverktyg mm.

Vi utför även validering av svetsmaskiner både i verkstaden och på plats hos kund om det gäller ett större antal maskiner.

Utöver det finner ni även bland annat följande utrustning:
- Svetsmaskiner
- Tillsatsmaterial
- Svetsutsug
- Slipmaterial
- Tillbehör
- Plasmaskärutrustning
- CNC-styrda skärmaskiner
- Induktionsvärmare
- Elverk
- Och mycket mer

Agenturer

ARC Torchology, Sverige (Generalagent)
Från Uniarc som är en av världens största tillverkare av svetsbrännare kommer denna nya och unika serie MIG/MAG och TIG-pakeet som revolutionerar arbetsmiljön och ekonomin för svetsaren och svetsande företag. Med produkter som underlättar för svetsaren tack vare sin utmärkta ergonomi ger ARC Torchology en bättre arbetsmiljö med färre belastningsskador. Dessutom har produkterna kraftigt förbättrad ekonomi tack vare mångfalt längre livslängd på slitdelarna.
GYS, Frankrike
Svetsmaskiner, plasmaskärare, induktionsvärmare, batteriladdare mm.
Parker Torchology, Sverige (Generalagent)
Parker ingår i Uniarc som är en av världens största tillverkare. Parker har ett komplett sortiment av högkvalitativa produkter för MIG/MAG, TIG och plasma.
TEKA GmbH, Sverige
Svetsrökutsug

Kontakter

Philip Marriott
072-55 66 900

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-06-01
Maersk påskyndar sin strategiska transformation Smidmeks betongfasad imiterar träpanel
2023-05-31
Alicat flödes- och tryckinstrument Tjäna pengar och bidra till återvinningVerderflex Slangpumpar från Telfa Maskinförsäljning - Ny grävmaskin eller hjullastare?Entreprenadmaskiner på auktion
2023-05-30
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
2023-05-29
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen
2023-05-26
Fallskydd från Cranemech: säkerhet på arbetsplatsen Högkvalitativa transporttankar från MPPEntreprenad och anläggningsmaskinerOmarbetade högprecisionsfräsarKongress med extra allt