Finansierings möjlighet för Sveriges industri - industritorget.se
ONSDAG 02 DECEMBER 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Finansierings möjlighet för Sveriges industri

Industritorget tillhandahåller nu ett enkelt sätt att finansiera sina produkter på köp och sälj
Tanken är att du som kund ska enkelt kunna få egna förslag att finansiera produkten du vill investera i.

De senaste veckorna har vi på industritorget utvecklat ett system där alla som vill handla produkterna publicerade hos oss kan snabbt smidigt och enkelt få förslag på finansiering.

Under snart 20 år har Industritorgets hemsida ändrats till och från för att göra upplevelsen för våra besökare så trevlig som möjlig. Med denna uppdatering kommer Industritorget bli en mycket mer attraktiv plattform för både säljare och köpare.

Detta samarbetet började med Pretiva och kommer nu även att fortsätta att växa för att förenkla processen att handla via Industritorget.

Industritorget är här för att stå våra kära företagare till tjänst och vi uppskattar därför alla förslag som kan göra er verksamhet enklare.

Under dessa tider med covid-19 är det extra viktigt att se framåt och börja planera för när allt detta är över. Nu har ni möjligheten här på Industritorget.
Kontaktinformation
Postadress
Abb Huset
43187 Mölndal
Besöksadress
Abb Huset
43187 Mölndal
Region
Mölndal
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
55651301-7501
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
PRETIVA - Finansiella tjänster för tillväxt och förnyelse

Vår affärsidé är enkel och tydlig. Vi vill hjälpa företag att växa och utvecklas genom att dra nytta av vår erfarenhet och kunskaper om finansieringstjänster.

Genom ett nära samarbete med ett flertal Finansbolag och Banker så kan vi erbjuda dig en bred och komplett portfölj av tjänster som passar såväl små som stora bolag.

Oavsett om du vill finansiera dina nyinvesteringar, lägga om befintliga avtal med bättre villkor eller förbättra ditt kassaflöde så har vi tjänster som passar dig och ditt företag.

Leasing är en bra lösning för dig som vill och behöver investera i utrustning som inte är fast egendom och vill ha ett bra kassaflöde och smart ägandeform där balansräkningen och soliditet inte påverkas.

Kredittjänster är bra lösningar för dig som behöver en vågbrytare när tillgängligt kapital svänger. En kreditlösning skapar ett lugn och arbetsro i företaget där du kan lägga maximal tid på att driva företaget i stället för temporär likvidbrist.

Genom att sälja enstaka fakturor, hela kundreskontran eller använda factoring så kan du förenkla administration, förbättra kassaflöde och minska kreditriskerna. Slipp problem med att jaga obetalda fakturor och långa betalningsvillkor.

Finansiering / Avbetalning ger dig möjligheten att göra dina investeringar idag och använda tillgängligt kapital till andra saker. Vi hjälper dig gärna med re-finansiering av befintliga avbetalningsplaner.

Välkommen till Pretiva - företaget som hjälper dig växa!

Kontakter

Mats Wallberg
+46 (0)70 357 93 10
Mathias Aspman
+46 70 206 59 52

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-11-19
SCHABLONER FÖR SOCIAL DISTANSERING FRÅN TECHNIMA NORDICNy innovativ lösning från ABB för smart energioptimering av byggnaderNy halvledarbeläggning kan bana väg för framtidens gröna bränslenFör snäll eller för snål? Svenskarnas omfattande lösenordsdelning öppnar upp för bedragare
2020-11-18
Höganäs Verkstads AB köper MTE bäddfräsCERTEX och Klätterteknik blir ett bolagÖppet brev till Maskinentreprenadmarknaden!ABB:s lösning Compact Interior Paint sparar utrymme och ger minskade målningskostnader samt mindre miljöpåverkan100 procent sortering av avfallet när Glöstorpsskolan byggs”Offentliga upphandlingar ett sätt att driva byggbranschen framåt”ChargePoint tillkännager integration med Apple CarPlay – Revolutionerar förarupplevelsen på en växande elbilsmarknad Veeam har nu över 400 000 kunder som använder dess backup-lösningar för att skydda, hantera och frigöra sina dataFörväntad stark julhandel – men ökade krav på flexibilitet
2020-11-17
Ännu vassare support med ny skärande tekniker Nya Mirka® AIROS är den första smarta elektroniska robotsliparenPUB, Singapores nationella vattenförvaltningsorgan, utser ABB att automatisera världens största membranbioreaktorDBT har fått ytterligare två nya medarbetare Cementas byte till A60H dumprar ökade produktiviteten med cirka 30 procentKundunika kapslingarDynabook utökar sitt prisvärda satellit pro-sortiment med ny C40- och uppdaterad C50-modell
2020-11-16
​Nu öppnar Veldi Bemanning i Malmö!Nya Iridium grovlekar för den perfekta finishenGreen Cargo och Schenker AS i samarbete med ny miljösmart lösning för tempererat godsABB tar hem priset för Bästa Elnyhet för andra året i radSkarpare lösning för rakelbladProtolabs nya e-handelsplattform ger utvecklingsingenjörer ännu snabbare service och ökad flexibilitetBäst i landet på klimatförbättrad betongDesignstolen ”Straw” - en hållbar uppstickare med skandinavisk touchZert skräddarsyr utbildningar inom riskbedömning och CE-märkningPandemin har snabbat på företags resa mot “IT-kanten”
2020-11-13
Spara energi med Intelligent VakuumteknikEn bilturné på 200 mil i norr med Jörgen WedmarkNCC undertecknar kontrakt för Lisebergs nya vattenparkKrandagarna 2020 – CERTEX med som föreläsareNya online-mätningar möjliggör effektivare och mer kostnadseffektiva uppstarter.Givande dialog om Sörgraninge mångfaldsparkBolt blir Europas största mikromobilitetsleverantör nästa år – siktar på att ha 130 000 elsparkcyklar i mer än 100 städer
2020-11-12
Fullspäckat digitalt seminarium om smarta industrilösningarDigitala checklistor underlättar vardagen100 gånger kvalitet med Trygg plåtMotala Verkstad Groups verksamhet i AB Motala Verkstad utser VD för framtidenSödra lanserar Wood Solutions för växande partnerskap inom hållbart träVälkommen till ett webbinarium om Trygg plåtDe utsågs till Svealands främsta entreprenörerArvals resultat för tredje kvartalet: +7% tillväxt för den finansierade vagnparken
2020-11-11
Smart Manufacturing och Logistics & Automation Malmö ställs in på grund av pandeminDurma Fiberlaser erbjuder tre olika optionerAnimation av digital flödesvakt för vatten - PF3WB/C/S/R Nu ska södra Sveriges främsta entreprenör utsesMimecast: Tre av fyra medarbetare äventyrar företagets IT-säkerhetCTEK E-Mobility lanserar nästa generations elbilsladdare Honeywell och Vertiv satsar på hållbara datacenter
2020-11-10
Den tunnaste rotationsenheten med elektrisk bromsHälften fortsätter permittera - stora variationer hos underleverantörernaVolvo presenterar F-generationens ECR50 - enastående mångsidighet och användarvänlighetSmart vattennät hjälper Anglian Water att förebygga vattenbristBoliden Rönnskär – världsledande på metallåtervinningFörpackningsändring och ny färgkodning på Q&E-ringarNy rapport: 2,6 miljoner laddbara personbilar kan rulla på svenska vägar inom tio årJönköping Energi investerar i företaget Primrock tillsammans med fyra energibolagNy rapport pekar på behovet av hybrida molnlösningar som möjliggör kontinuerlig drift
2020-11-09
Schuchardt Maskin AB är med och skapar nästa generations tekniker
Annonser