Finansierings möjlighet för Sveriges industri - industritorget.se
SÖNDAG 31 MAJ 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Finansierings möjlighet för Sveriges industri

Industritorget tillhandahåller nu ett enkelt sätt att finansiera sina produkter på köp och sälj
Tanken är att du som kund ska enkelt kunna få egna förslag att finansiera produkten du vill investera i.

De senaste veckorna har vi på industritorget utvecklat ett system där alla som vill handla produkterna publicerade hos oss kan snabbt smidigt och enkelt få förslag på finansiering.

Under snart 20 år har Industritorgets hemsida ändrats till och från för att göra upplevelsen för våra besökare så trevlig som möjlig. Med denna uppdatering kommer Industritorget bli en mycket mer attraktiv plattform för både säljare och köpare.

Detta samarbetet började med Pretiva och kommer nu även att fortsätta att växa för att förenkla processen att handla via Industritorget.

Industritorget är här för att stå våra kära företagare till tjänst och vi uppskattar därför alla förslag som kan göra er verksamhet enklare.

Under dessa tider med covid-19 är det extra viktigt att se framåt och börja planera för när allt detta är över. Nu har ni möjligheten här på Industritorget.
Kontaktinformation
Postadress
Abb Huset
43187 Mölndal
Besöksadress
Abb Huset
43187 Mölndal
Region
Mölndal
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
55651301-7501
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
PRETIVA - Finansiella tjänster för tillväxt och förnyelse

Vår affärsidé är enkel och tydlig. Vi vill hjälpa företag att växa och utvecklas genom att dra nytta av vår erfarenhet och kunskaper om finansieringstjänster.

Genom ett nära samarbete med ett flertal Finansbolag och Banker så kan vi erbjuda dig en bred och komplett portfölj av tjänster som passar såväl små som stora bolag.

Oavsett om du vill finansiera dina nyinvesteringar, lägga om befintliga avtal med bättre villkor eller förbättra ditt kassaflöde så har vi tjänster som passar dig och ditt företag.

Leasing är en bra lösning för dig som vill och behöver investera i utrustning som inte är fast egendom och vill ha ett bra kassaflöde och smart ägandeform där balansräkningen och soliditet inte påverkas.

Kredittjänster är bra lösningar för dig som behöver en vågbrytare när tillgängligt kapital svänger. En kreditlösning skapar ett lugn och arbetsro i företaget där du kan lägga maximal tid på att driva företaget i stället för temporär likvidbrist.

Genom att sälja enstaka fakturor, hela kundreskontran eller använda factoring så kan du förenkla administration, förbättra kassaflöde och minska kreditriskerna. Slipp problem med att jaga obetalda fakturor och långa betalningsvillkor.

Finansiering / Avbetalning ger dig möjligheten att göra dina investeringar idag och använda tillgängligt kapital till andra saker. Vi hjälper dig gärna med re-finansiering av befintliga avbetalningsplaner.

Välkommen till Pretiva - företaget som hjälper dig växa!

Kontakter

Mats Wallberg
+46 (0)70 357 93 10
Mathias Aspman
+46 70 206 59 52

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-05-25
Veidekke bygger vindkraftpark åt Stena RenewableTele2 har lanserat Sveriges första publika 5G-nätAllblästring AB förvärvar Britab ABRenta certifierar sin verk­samhet för kunder och miljöSvebio nöjda med Klimatpolitiska vägvalsutredningen men avvisar två av utredningens förslagBolt lanserar elsparkcyklar i Stockholm
2020-05-22
Technima NORDIC har utvecklat säkerhetshattar för sina aerosoler för säkrare och enklare användning28 nya Volvo hjullastare redo för tjänstgöringABB erbjuder skräddarsydda digitala verktyg och uppstartsservice i takt med att världen återvänder till arbetetSvårigheterna kring finansiering under den fjärde industriella revolutionenDanska personsökarsystem ger säkerhet och snabbare åtkomst till ramperna vid produktions- och logistikplatser.Färsk data från HubSpot visar positiva tecken på återhämtning i SverigePeanta Inventions AB ökar omsättningen med flera miljoner efter juridisk storsegerVattenfall tecknar avtal om klimatsmart fjärrvärme i London5G kommer revolutionera tillverkningsindustrin och driva digital transformation Från problem till lösning – Östersjöns alger ska förädlas till en biobaserad råvara för hygien- och rengöringsprodukter100 dagar med corona - antalet cyberhot har ökat med 33 procentKavli väljer Rejlers som helhetsleverantör av IT-tjänster
2020-05-20
Väderstad lanserar ett nytt innovativt stopphjul till TempoLyckade tester med Litiumjonbatterier Gnosjö Automatsvarvning nomineras till årets klimatprisNu lanseras Verizon Business Data Breach Investigations Report 2020 ABB Power Grids och Stena Recycling i cirkulärt samarbete kring transformatorerFörhoppningsfulla grabbar som investerar för framtidenOKQ8 hjälper Fastighetsägarna MittNords medlemmar till en grönare vardag Ohlssons är den enda certifierade aktören i Skandinavien för underhåll av hydrofilter Dränerande isolerskiva miljövarudeklarerad för ökad transparensLeica Geosystems satsar på uthyrning genom Leica RentalMirola lägger produktionen i SverigeMakita lanserar ny bilningshammare LXT®SeaTwirl får patent i USADells nya Precision Workstations: Mindre, Snabbare, CoolareAtt bygga med limträ har aldrig varit enklareProtolabs utökar kapacitet för 3D-print investerar 12 miljoner euro Tre leveransutmaningar att hantera i CoronatiderLogistic Contractor har rekryterat Johanna Kindlund som teknisk chefMätverktyg för hållbarhetsdata nu tillgängligt för IT produkter
2020-05-19
Magnetgripdon kan lösa uppgifter som andra lyftmetoder inte klararVälj rätt dykrörnorelems nya rullkedjor och kedjehjul boostar kedje­drivare i tunga tillämpningarSaknar du också känslan av att få gå runt på mässor och inspireras?Kommuninvest emitterar 5 miljarder kr i grön obligationPlastförpackningar hetare än någonsin! – Ny förpacknings­konferens i Malmö!Wibax säkrar tillgången till färskt dricksvattenKalmars hittills största sedumtak är på plats!Arbetskraft fördelas om för att hjälpa skogsbruk och lantbruk​Nytt högteknologiskt automationslabb i SkellefteåKalibrering av elsäkerhets­provare hos CA Mätsystem!Smarta val med hållbara lösningar från Procurator PackagingHCL lanserar Virtual Distributed Agile-ramverkDriftsäkerheten avgörande när Borås Schakt AB valde Manitou teleskoplastareZüblin Scandinavia AB och Renta har skrivit ett rikstäckande avtalLK Systems lanserar nytt PushFit-sortiment för både PE-X och PAL
2020-05-18
Ny serie fästen till robotarmarABB levererar laddinfra­struktur till norska ASKOProtek Norr växer genom förvärvVar tredje bil är nu laddbar hos Europcar!Xylem Emmaboda donerar 5000 ansiktsmasker ​Mercedes-Benz bästa generalagent för lastbilar i Sverige. För tredje året i rad!Makita lanserar kolborstfri kapmaskin​Areco Profiles fabrik i Finland återvinner allt
Annonser