SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Flyttbud för företag

Tips inför företagsflytten
Ska ni flytta företaget? Om ditt företag ligger i Småland så har du tur! Smålands Flyttbud har kontor i Växjö och Kalmar och kan erbjuda flytt av kontor snabbt, enkelt och till ett bra pris. Självklart hjälper Smålands Flyttbud också till med privata flyttar. Om ni ska utföra en kontorsflytt så kan det vara bra att vara förberedd. Här kommer några tips inför kontorsflytten.

Kontorsflytt


De flesta har säkert medverkat vid en lägenhetsflytt. Detta kan vara utmattande och tidskrävande. Tänk er då istället att utföra företagsflytt. Då talar vi om ett helt kontor som ska monteras ner, paketeras, transporteras och sedan monteras upp. Då talar vi inte endast om möbler och inredning som ska flyttas, utan antagligen flera skrivbord med tillhörande IT-utrustning. Om ni är ett industriellt företag så kan dessa datorer och skrivbord snabbt bytas ut mot stora svarvar och busslasters av verkstadsutrustning. Detta är bara början på den långa listan som ska med i flytten.

Det är alltså som ni misstänker en hel del att tänka på vid företagsflytten. Men det är inte förgäves! Med en väl genomtänkt struktur går det att effektivisera flytten och säkerställa flyttens framgång.
Här följer några enkla råd som du kan använda dig utav inför företagsflytten.

Listan


Listan, det kanske mest enkla men mest effektiva du kan använda dig utav inför flytten. Steg ett handlar egentligen om att skriva en lista på allt som ska göra innan flytten, under och efter. Här följer några punkter som bör vara med i listan.

- Informera alla medarbetare att det kommer att ske en flytt.
- Säg upp era gamla avtal och se till att fixa nya.
- Kontrollera er företagsförsäkring, vad gäller egentligen vid flytt?
- Gör en inventering av allt som ska med och återvinn det som inte ska med så slipper det ta värdefull plats på flaket!
- Planera för antalet flyttkartonger, lastbilar och övrig utrustning som behövs vid flytten.
- Det kan vara bra att förbereda medarbetare att de ska hjälpa till om så är fallet.
Är man inte alls sugen på att utföra flytten själv finns det faktiskt en genväg. Att anlita en professionell flyttfirma som planerar och löser flytten åt er.

Ta hjälp av en flyttfirma


Det finns ett speciellt lugn när en flyttfirma anländer och tar över den jobbiga flytten. Smålands Flyttbud hjälper er att planera och utföra flytten så att minsta möjliga avbrott sker. Det är inget problem att utföra flytten över en helg för att minimera flyttens påverkan på era pågående projekt.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-06-15
Ny landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
2022-06-14
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
2022-06-13
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomationMöt en av våra anställda: Johan EdbomIndustrirör från Jernbro Företagsfinansiering med stöd av EUAnders utmanar traditionella sätt att utforma fabrikerVärldens första elbilspool med laddning utan sladdVälkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!Ramirent tecknar ramavtal med SinfraFörsta spadtaget för NP Nilssons nya logistikcenter!Ta med hemmakontoret till mässan Advanced EngineeringGKN Aerospace deltar i nytt EU-projektNexer tilldelas ramavtal med IneraNu öppnar Norrbotten Stål
2022-06-10
Enklare att använda teknik för hållbara byggnaderKundcase med 3D-scanner från PhotoneoSchneider Electric tilldelas flera prestigefyllda designpriserTransportbandsreparation på rekordtidVerdion säkrar en ny spek­ulativ möjlighet i Sverige Fördubbling av antal bluff-sms Fortsatt tryck på försörjningstrygghetenABB och Börjessons Lastbilar stöttar utbyggnadenTekniska museets samling fyller 100 årNytt utgångsläge när Science Village ska växaBolist Emmaboda gjorde rekordartad ökning på 4 årDell Technologies i partnerskap med AI Sweden
2022-06-09
Ewellix Nordics expanderarLevererade anläggnings­maskin tillverkad med fossilfritt stål till kundSveriges största laddgata invigdDags att ta vara på industri 4.0-vågen Tysk förpackningstillverkare integrerar ABB:s automatiska pappersprovningStora klimatvinster med utvinning i SverigeXiaomi lyfter och inspirerar unga kreatörer i AfrikaNordomatic fortsätter sin europeiska expansion