TORSDAG 20 FEBRUARI 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ford rekryterar till sitt första E-sportlag under Gamescom

Ford bygger vidare på sitt racingarv från den fysiska världen och lanserar sitt första E-sportlag någonsin.
Rekryteringen för nationella lag, under namnet "Fordzilla", kommer börja under gamingmässan Gamescom i tyska Köln nu i veckan.

Ford fortsätter att undersöka och finna synergier mellan den digitala och den fysiska världen, där företaget tror att gaming kan hjälpa till rörande hur vi ser på och utvecklar framtidens mobilitet. Miljoner av människor över hela världen har satt sig i olika Ford-modeller i den virtuella världen. Nu vill Ford hitta de absolut bästa förarna för att bygga upp sitt första E-sportlag någonsin.

– Ford har ett väldigt fint arv och fin erfarenhet av racing. Nu är det dags att ta den erfarenheten, applicera den inom E-sportvärlden och samla upp talangfulla virtuella racingförare och få dem att ta köra någon av våra Ford Performance-bilar, säger Roelant de Waard, marknads- och försäljningschef på Ford Europa.

Bygger upp nationella och internationellt lag
Ford startar sin rekrytering av gamers under den kommande Gamescom-mässan i Köln. Fordzilla-lag kommer att skapas för Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien, såväl som ett europeiskt lag bestående av stjärnspelare från de nationella lagen.

– Gränserna mellan den fysiska och den virtuella världen håller på att suddas ut, och gaming är numera en del av mainstreamkulturen. Gamingproffs utmanar professionella racingförare i den fysiska världen och många av våra vardagliga aktiviteter är "gameifierade", det ser vi i allt från träningsappar till att samla lojalitetspoäng för att få en gratis kopp kaffe. Genom att dra nytta av passionen och expertisen från gamingkulturen kan vi utveckla våra tankar rörande hur framtidens resor kan se ut – något vi är engagerade i och tycker känns väldigt spännande, säger Amko Leenarts, chefsdesigner på Ford Europa.

– Vi är glada att se hur stora varumärken som Ford väljer att satsa på Forza Motorsport. Vi har sett en märkbar ökning av spelande som vill börja tävla i E-sport, och vi ser även ett ökande antal som vill följa tävlingarna. Det känns jättekul att partners som Ford Motor Company öppnar upp för ännu fler möjligheter, säger Justin Osmer, chef för partnerutveckling vid Turn 10 Studios, skaparna av Forza Motorsport.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-02-13
Produktnyhet Februari 2020 - Kulventil med högt handtagLys upp tillvaron i vintermörkret!Lätt, billigt att framställa och miljövänligt – ett nytt textilt material ser dagens ljusHydroscand utökar sortimentet med saneringssugslang M44Optimering på systemnivå gör internet energisnålareNytt eldrivet arbetsfordon gör fastighetsskötseln tyst och avgasfriSecure Meter AB säljer sin svenska undermätnings­verksamhet Cewe till Infometric ABTechbolaget Codemill tar in 30 miljoner och går globaltArbetsgivarna med de mest engagerade medarbetarna Konstfacks-elev vann skulpturtävling i Einar Mattssons kvarter SkulpturparkenXenits medarbetare får prestigefull utmärkelseTelenor Sverige och Ericsson rustar industrin för 5GECCO blixtljus klass 2 för dig med högre krav
2020-02-12
ABUS Kransystem ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg 10-13 mars 2020Midroc deltar på Underhållsmässan!Energisnål pneumatisk närvarogivare lanseras med IO-linkDen är snabb, exakt och har låga vibrationer!Converflex väljer trygg fjärrvärme från ÖrnsköldsvikStor potential i den nya generationens elmätareByxan som förändrar förutsättningarnaAddSecure fortsätter att öka sin geografiska närvaro i EuropaeSite Power Systems får nya ägareProtolabs lanserar nya toleransgarantier för formsprutningSofthouse expanderar och växer ur 3 kontor samtidigtBesked från Mercedes-Benz, sopbilsfavoriten blir eldriven.Hydroscands SlangExpress växer i MalmöNu lanseras Galaxy Z Flip – Samsungs första mobil med vikbar glasskärmBravida förvärvar ventilationsföretag i Kiruna3 steg för att undvika phishing-bedrägerier om coronaviruset Optimera fortsätter att växa, köper Arboga Byggtjänst ABSvenska örter året om!
2020-02-11
Blinto expanderar inom nätauktionshandeln Verizon expanderar sitt internationella 5G-ekosystem med nya 5G Lab i LondonLesjöfors nya vd: ”Vi har både utmaningar och möjligheter för 2020”Nyhet! 1-skärig planfräs som ger en mycket fin ytkvalitetVakuumpumpar från Busch till kinesiska sjukhusOQTR-E – Helt nya tiltrotatorer från OilquickKompakt strypbackventil för trånga utrymmenMaskininvesteringar och ökat miljötänk viktiga prio­riteringar på Emballator i HjoFör att öka nöjdheten storsatsar Engcon på sina slutkunder genom sitt gedigna ambassadörsprogramNu byter vi till framtidens elmätare - ger bättre koll på förbrukningenOutSystems fortsätter att växa i SverigeGapwaves lanserar ny fasstyrd 5G-antennSLU och RISE tecknar nytt samarbetsavtalFinja utsedd till årets leverantörspartner 2019!Tre procents bränslebespar­ing för Wiklund TransportHisstillverkaren Aritco väljer hållbar inredningSticksågar med HiKOKIs smarta teknikSjälvfixerande märknings­slang för ledar- och kabelmärkning
2020-02-10
Slang med fuktutdrivande teknik förebygger kondens i tryckluftssystemAnpassning och flexibilitet utmärker norelems nya sortimentVolvos nya P8820D ABG asfaltläggare kombinerar storlek och flexibilitetVäxtvägg, DENIOS miljöbidrag till industrinReparbete med säkerheten i fokusDet började med en rostig amerikanare…Slipmedelstillverkare går samman för hållbarhet100 % tillverkarkompetens – innovativ och mångsidigHubSpots partnerprogram fyller 10 år – lanserar Solution Partner-programKährs träpellets certifierad enligt Sustainable Biomass Program för hållbar biomassaSolcellspark planeras för Hammarby SjöstadSchneider Electric vinnare av Elektroskandias utmärkelse – Årets leverantör 2019Helsingborgsregionen är i toppen av Sveriges viktigaste logistiklägen
Annonser