SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Funderar du på att byta företagsnamn?

Tusentals namnidéer för ditt företag
Funderar du på att byta företagsnamn eller skapa ditt första unika företagsnamn? Låt businessnamegenerator.com hjälpa dig att hitta det perfekta namnet.

Hur väljer man ett företagsnamn?


Såklart är det inte svårt att tekniskt sätt namnge ett företagsnamn, dock är det svårt att komma på ett bra företagsnamn. Vad ska man egentligen tänka på när man skapar ett företagsnamn? Kort sagt är ett bra företagsnamn kort, unikt och helst en sammanfattning vad ditt företag står för. Exempel på detta är de välkända och etablerade företagen Microsoft, Apple och Tesla. Alla dessa är korta och unika samt står för vad företaget gör.

Kolla över konkurrenterna


Du kan alltid kolla på dina konkurrenters namn sedan gräva i deras historia och upptäcka hur de egentligen valde sitt företagsnamn. Det kan vara en idé att kolla över om konkurrentens företagsnamn innehåller några specifika nyckelord som du kanske vill undvika för att stå ut från dem. Fråga dig själv om det finns en trend hos dina konkurrenters namn? Om det finns, undvik att följa detta och erbjud istället något annorlunda och unikt för ditt företag.

Slagkraft!


Ett effektivt företagsnamn är ett företagsnamn som har slagkraft. Det som står ut hos ett bra företagsnamn är att det ska vara kort, lätt att uttala och det ska fastna!
Det finns flera olika sätt att testa om din namnidé är sund. Ett sätt är att försöka visualisera ditt påhittade företagsnamn i en annons och se om det fastnar. Testa att skriva ut annonsen och läsa det högt. Dock är det lätt att bli kär i sin egen idé och då kan en opartisk tredje part vara bra att använda sig utav. Kan den tredje parten förstå vad företaget erbjuder för tjänster och vilka värderingar ni har genom att endast läsa namnet?

få hjälp att hitta ditt företagsnamn


Genom att använda businessnamegenerator.com kan du snabbt och enkelt leta fram namnidéer samt olika namnstilar som kan vara relevanta som ditt företagsnamn.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-06-15
Ny landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
2022-06-14
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
2022-06-13
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomationMöt en av våra anställda: Johan EdbomIndustrirör från Jernbro Företagsfinansiering med stöd av EUAnders utmanar traditionella sätt att utforma fabrikerVärldens första elbilspool med laddning utan sladdVälkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!Ramirent tecknar ramavtal med SinfraFörsta spadtaget för NP Nilssons nya logistikcenter!Ta med hemmakontoret till mässan Advanced EngineeringGKN Aerospace deltar i nytt EU-projektNexer tilldelas ramavtal med IneraNu öppnar Norrbotten Stål
2022-06-10
Enklare att använda teknik för hållbara byggnaderKundcase med 3D-scanner från PhotoneoSchneider Electric tilldelas flera prestigefyllda designpriserTransportbandsreparation på rekordtidVerdion säkrar en ny spek­ulativ möjlighet i Sverige Fördubbling av antal bluff-sms Fortsatt tryck på försörjningstrygghetenABB och Börjessons Lastbilar stöttar utbyggnadenTekniska museets samling fyller 100 årNytt utgångsläge när Science Village ska växaBolist Emmaboda gjorde rekordartad ökning på 4 årDell Technologies i partnerskap med AI Sweden
2022-06-09
Ewellix Nordics expanderarLevererade anläggnings­maskin tillverkad med fossilfritt stål till kundSveriges största laddgata invigdDags att ta vara på industri 4.0-vågen Tysk förpackningstillverkare integrerar ABB:s automatiska pappersprovningStora klimatvinster med utvinning i SverigeXiaomi lyfter och inspirerar unga kreatörer i AfrikaNordomatic fortsätter sin europeiska expansion