SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Funderar du på att göra en motoroptimering?

Bättre prestanda & mindre bränsleförbrukning!
Är det så att du är ute efter att din bil ska få en bättre prestanda så väl som en minskad bränsleförbrukning och kanske även andra bra effekter, så kan det vara värt att göra en så kallad motoroptimering. Det bästa är att låta proffs ta hand om det. Du kan med fördel lämna in din bil till Optione och låta dem göra en motoroptimering.

Om du väljer att låta Optione göra din motoroptimering, så kommer bland annat att se över samt förbättra själva förbränningen. Tack vare det så kommer du att få ett mer jämnt vridmoment och effektkurva.

De fortsätter sedan med ett steg till. Det är att dra ut vridmoment- och effektkurvorna. Efter det så höjs både vridmomentet och effekten. Allt handlar om att göra en digital finjustering i mjukvaran i bilens dator.

Vad får man av en motoroptimering?
Det finns idag oftast tre skäl som gör att de flesta vill göra en motoroptimering. Bland annat är det för att man vill ha en ökad körglädje och en bil med full potential. Genom att göra en motoroptimering så får du en skräddarsydd motorprogramvara. Bland annat ger det dig en bättre gasrespons, ett bättre vridmoment och en jämnare effektkurva.

Sedan är det ökad effektivitet många är ute efter. Genom att optimera bilens motor så kan den få det och det ger dig även bättre vridmoment där det behövs.

Ett sista skäl, som är viktigt, är att det ger en bra bränslebesparing. Eller rättare sagt så ger det dig en mer effektiv bränsleförbrukning helt enkelt.

Hur lång tid tar det att göra en motoroptimering?
Hur lång tid en motoroptimering tar, det kan skilja sig åt, beroende på hur behovsanalysen ser ut. Om du lämnar in din bil till Optione, så tar det mellan 5 och 7 timmar för en så kallad steg 1-optimering.
Kontaktinformation

Partnertekst ApS

Ej angivet
Ej aktiv
Ej aktiverad
Postadress
E Christensens Vej 55f
7430 Ikast
Region
Danmark
Organisationsnummer:
35672036
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Info saknas

Tjänster/produkter saknas

Kontakter

Anita Rahbek Tranholm
+45 70 44 47 19

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-06-15
Ny landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
2022-06-14
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
2022-06-13
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomationMöt en av våra anställda: Johan EdbomIndustrirör från Jernbro Företagsfinansiering med stöd av EUAnders utmanar traditionella sätt att utforma fabrikerVärldens första elbilspool med laddning utan sladdVälkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!Ramirent tecknar ramavtal med SinfraFörsta spadtaget för NP Nilssons nya logistikcenter!Ta med hemmakontoret till mässan Advanced EngineeringGKN Aerospace deltar i nytt EU-projektNexer tilldelas ramavtal med IneraNu öppnar Norrbotten Stål
2022-06-10
Enklare att använda teknik för hållbara byggnaderKundcase med 3D-scanner från PhotoneoSchneider Electric tilldelas flera prestigefyllda designpriserTransportbandsreparation på rekordtidVerdion säkrar en ny spek­ulativ möjlighet i Sverige Fördubbling av antal bluff-sms Fortsatt tryck på försörjningstrygghetenABB och Börjessons Lastbilar stöttar utbyggnadenTekniska museets samling fyller 100 årNytt utgångsläge när Science Village ska växaBolist Emmaboda gjorde rekordartad ökning på 4 årDell Technologies i partnerskap med AI Sweden
2022-06-09
Ewellix Nordics expanderarLevererade anläggnings­maskin tillverkad med fossilfritt stål till kundSveriges största laddgata invigdDags att ta vara på industri 4.0-vågen Tysk förpackningstillverkare integrerar ABB:s automatiska pappersprovningStora klimatvinster med utvinning i SverigeXiaomi lyfter och inspirerar unga kreatörer i AfrikaNordomatic fortsätter sin europeiska expansion