SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Gemensam framgång och fortsatt tillväxt

Ny Utrustning och Ny Kollega
Vi är glada över att få dela med er de senaste framstegen och händelserna här på Olsons Maskinservice AB. I en tid av utmaningar och intensiv verksamhet har vi arbetat hårt för att behålla och förbättra vårt engagemang och prestation. Vi är stolta över att vara er partner i branschen, och vi vill dela några höjdpunkter med er:

Affärer och Försäljning: Vi har framgångsrikt slutfört flera stora affärer, inklusive försäljningen av pressar, Valsmatarverk från Coiltech, samt begagnad press från eget "lager".

Försäljning av tillbehör och reservdelar går från vårt företag dagligen. Detta visar på vårt engagemang för att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder.

Service och Support: Vi har nyligen etablerat nya serviceavtal, ute hos kunder vilket understryker vår strävan efter att inte bara tillverka maskiner utan också ge våra kunder kontinuerlig support och service.

Utbildning: Vi erbjuder utbildning bl.a säkerhetsutbildningar och pressoperatörsutbildningar.
Runt i hela Sverige genomförs dessa utbildningar ute hos företagen. Med rätt utbildade operatörer utförs arbetet säkrare, ställtider minimeras och anläggningen kan trimmas för högre produktivitet och säkrare produktion.

Ny Utrustning och Ny Kollega: Vi har nyligen installerat en ny svarv med drivna verktyg, Pinacho SH-500, i vår verkstad i Vingåker, vilket möjliggör större projekt och legotillverkning. Dessutom har vi välkomnat en ny montör, Per, med tidigare erfarenhet inom hydraulik, el och mekanik. Per kommer att vara en värdefull tillgång för vårt företag.

Nytt Varumärke och Synlighet: Håll ögonen öppna, snart ser ni Olsons Maskinservice i ny skepnad! Under november kommer vi att lansera vårt nya varumärke och vår nya hemsida. Detta kommer att hjälpa oss att bättre förmedla vår vision, starka drivkraft framåt och värderingar inte minst kundlöftet om att vi är konsekventa och håller vad vi lovar.

Vi är också glada över att Verkstadstidningen nyligen publicerat en positiv artikel om oss, vilket ger oss ytterligare synlighet och trovärdighet.

50-årsjubileum: Nyligen firade vi vårt 50-årsjubileum med en oförglömlig fest för våra medarbetare. Vi vill tacka er, våra kunder och partners, för ert förtroende och stöd genom åren.

Det har varit grunden för vår fortsatta tillväxt och framgång.

Lokal Företagsmässa: Vi deltog nyligen i en lokal företagsmässa för att öka vår synlighet och visa vår verksamhet för högstadieelever. Det var en möjlighet att lyfta fram yrkesroller och sysslor inom vår verksamhet och inspirerades av föreläsningar av Caxton Njuki & Erik Ullsten.

Vi är glada över att vara er partner, och vi ser fram emot att fortsätta erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster. Tack för ert förtroende och stöd.

För att läsa mer om våra senaste framsteg och händelser besök verkstadstidningen.se

Tack för att ni är en del av vår resa och vårt företags framgång. Vi ser fram emot framtiden med entusiasm och hoppas på ett fortsatt givande samarbete.

Foto: Per Sjögren Verkstadstidningen
Kontaktinformation
Postadress
Engelbrekts­gatan 31
64131 Vingåker
Besöksadress
Engelbrekts­gatan 31
64131 Vingåker
Region
Vingåker
Södermanlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556418-2300
Grundat: 1973
Anställda: 27
Olsons Maskinservice är ett familjeföretag med lång erfarenhet och djup kunskap inom pressar.

Sedan starten 1973 har vi varit verksamma inom service, reparationer och ombyggnader av pressar och presslinjer och utfört tusentals uppdrag till skandinaviska pressanvändare inom våra områden. Vi har sedan dess byggt upp ett komplett produktprogram vad gäller mekaniska och hydrauliska pressar samt tillbehör och kan idag även utföra riskbedömningar, installationer och utbildningar runt dessa produkter. Vår filosofi är att det ska vara samma lokala montör som ansvarar för ”sina” kunder. Därför har vi våra servicetekniker på 10 fast servicestationer, från Kristianstad i söder till Mora i norr. Det ska gå snabbt och vara lätt att få rätt hjälp.

Att vi har kunnat bygga vår verksamhet på en erfaren och väl fungerande serviceorganisation är få förunnat och gör det möjligt för oss att erbjuda marknadens starkaste eftermarknad för de maskiner vi levererar.


Vårt produktprogram omfattar följande leverantörer;
- Chin Fong Mekaniska pressar (Taiwan)
- Hursan Hydraulpressar (Turkiet)
- Tomac, Bandmatning (Turkiet)
- PA, Bandmatning (USA)
- Herrblitz, Bandmatning, trådmatning (Italien)
- GPA, Pressventiler, bandmatning, kraftpressar. servopressar (Italien)
- Forwell, Verktygsväxling (Taiwan)
- Serapid, Verktygshantering (Frankrike)


Läs mer om oss på www.olsons.se eller
kontakta vår Patrik Olson på 070-681 30 15

Agenturer

Chin Fong, Taiwan (Generalagent)
Mekaniska pressar, C-pressar och 4-pelarpressar.
GPA, Italien
Luftpressar, kraftpressar, rundmatning och bandmatning
HERRBLITZ, Italien
Mindre tångmatarverk för klena banddimensioner, för montering direkt på pressverktyget.
RÖNNQVIST, Sverige
Excenterpressar
SANGIACOMO presse, Italien
Excenterpressar, c-pressar och 4-pelarpressar men presskraft från 10 till 400 ton
SERAPID, Storbritannien
Utrustning för effektiv verktygshantering i pressar
SERVO PRESSE, Italien
Tångmatarverk, valsmatarverk, riktverk och hasplar
Tomac, Taiwan (Generalagent)
Bandmatningsutrustning, matarverk, riktverk och hasplar. Coilvändare.
ZANI PRESSE, Italien
Excenterpressar 4-pelare från 600 till 15000 kN

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Patrik Olson
Marknadschef, Säljansvarig
+46 (0)70 681 30 15
Carina Nyberg
Administration, Reservdelar
+46 (0)70 383 81 02
Karolina Burell
Marknad &sälj
076-2742830

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när