SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

OLSONS breddar programmet

Med LVD plåtbearbetningsmaskiner
OLSONS har tecknat avtal med LVD, Belgien, som exklusiv distributör av LVD’s plåtbearbetningsmaskiner för Sverige och Danmark.

LVD är en ledande tillverkare av plåtbearbetningsutrustning, inklusive laserskärmaskiner, stansmaskiner, kantpressar, automatiska och halvautomatiska panelbockar, gradsaxar och automationssystem, integrerade och stödjande av dess CADMAN®-programsvit. LVD Industry 4.0-redo produkter och teknologi möjliggör smart tillverkning.

OLSONS fokus på trygga maskinköp förstärks
OLSONS har varit verksamt i mer än 50 år med fokus på den nordiska marknaden. Företaget har omfattande erfarenhet av försäljning och support av hydraul- och mekaniska pressar och representerar ledande maskinleverantörer. Det är känt för sin starka serviceorganisation med ett nätverk av servicetekniker strategiskt placerade över hela regionen. Dessutom erbjuder företaget lager av reservdelar, maskin-uppgraderingar, utbildning och underhållssupport.

OLSONS förvärvade nyligen Trekomp Maskinservice AB, en serviceorganisation som stödjer ett brett spektrum av kantpress- och gradsaxmärken, vilket ytterligare ökar deras
serviceexpertis och fältservicenärvaro.

Personalen i tidigare LVD Scandinavia AB kommer i sin helhet inkluderas i Trekomp Maskinservice AB från 1 juni 2024 för att ytterligare stärka kompetens och support för LVD
maskiner inklusive Pullmax maskinprogram.

Efter denna integration kommer OLSONS organisation att växa till nästan 40 anställda.
Kontaktinformation
Postadress
Engelbrekts­gatan 31
64131 Vingåker
Besöksadress
Engelbrekts­gatan 31
64131 Vingåker
Region
Vingåker
Södermanlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556418-2300
Grundat: 1973
Anställda: 27

Olsons har sedan starten för över 50 år sedan placerat service i kärnan av vår verksamhet. Vi har utvecklat vår service med en nära förankring i behoven hos den plåtbearbetande verkstadsindustrin. Med åren har vi samlat på oss gedigen erfarenhet och kompetens, vilket ger våra kunder trygghet i alla steg.

Vår starka drivkraft är att kontinuerligt förbättra vår service och hjälpa våra kunder att uppnå maximal produktivitet från sina maskiner i presslinjen. Genom att upprätthålla nära relationer till våra kunder och förstå deras verklighet kan vi identifiera framtidens behov. Våra tekniker brinner för pressar och tar stolthet i att lösa även de svåraste uppgifterna.

På Olsons erbjuder vi helhetslösningar för företag verksamma inom plåtbearbetande verkstadsindustri. Vi inleder alltid med ett besök hos våra kunder för att noggrant analysera deras produktionsbehov och lyssna på deras önskemål. Därefter tar vi ett tydligt ägandeskap och kontroll över affären, och baserat på vår behovsanalys presenterar vi genomtänkta förslag på lösningar för att eliminera oplanerade driftstopp och effektivisera presslinjen.

Våra lösningar är inriktade på att maximera produktionsresultatet och bygger på djup teknisk kompetens och ett målfokuserat helhetstänk. Vi är väl medvetna om maskinernas förväntade livslängd och strävar efter att maximera deras totala ROI (Return on Investment).

Genom att välja Olsons väljer du trygghet i alla steg, från maskinval till en stark eftermarknad med fokus på driftsäkerhet och eliminerande av oplanerade stopp.

Välkommen till Olsons – där vi erbjuder trygghet i alla steg.

Senaste annonser från Olsons Maskinservice AB

Se alla företagets 80 annonser »

Agenturer

Chin Fong, Taiwan (Generalagent)
Mekaniska pressar, C-pressar och 4-pelarpressar.
GPA, Italien
Luftpressar, kraftpressar, rundmatning och bandmatning
HERRBLITZ, Italien
Mindre tångmatarverk för klena banddimensioner, för montering direkt på pressverktyget.
RÖNNQVIST, Sverige
Excenterpressar
SANGIACOMO presse, Italien
Excenterpressar, c-pressar och 4-pelarpressar men presskraft från 10 till 400 ton
SERAPID, Storbritannien
Utrustning för effektiv verktygshantering i pressar
SERVO PRESSE, Italien
Tångmatarverk, valsmatarverk, riktverk och hasplar
Tomac, Taiwan (Generalagent)
Bandmatningsutrustning, matarverk, riktverk och hasplar. Coilvändare.
ZANI PRESSE, Italien
Excenterpressar 4-pelare från 600 till 15000 kN

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Patrik Olson
Marknadschef, Säljansvarig
+46 (0)70 681 30 15
Carina Nyberg
Administration, Reservdelar
+46 (0)70 383 81 02
Karolina Burell
Marknad &sälj
076-2742830

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-04
Ammann slutför förvärvet Framgångsrikt Konvent och 60-årsfirandeHögkvalitativa packningssatser Specialanpassade mask­inskydd till ECMEC ABtwoday utser Elias Inderberg till ny VD
2024-06-03
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarDu har väl inte missat?
2024-05-31
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
2024-05-30
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag
2024-05-29
Rengör och passiverar svetssömmarRätt borstar till din grävmaskin Volvo CE inviger nya anläggningarHögsta utmärkelse vid Red Dot Design AwardStort intresse för nya Plannja Infinity