SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Grundstenen för pålitliga VVS-system

Därför bör högkvalitativt rörmontage prioriteras
Rörmontage är en kritisk komponent inom många industriella och kommersiella applikationer. Den omfattar installation och underhåll av rörsystem som är avgörande för driftsäkerhet och effektivitet i moderna anläggningar.

Vad innebär rörmontage?


Rörmontage innefattar processen att installera rörsystem som transporterar vätskor, gaser och ibland fasta material genom industriella anläggningar och byggnader. Detta kräver noggrann planering, mätning och skärning av rör, samt svetsning och montering för att säkerställa tätning och hållbarhet.

Inom vilka användningsområden är rörmontage viktigt?


Rörmontage är avgörande för en mängd olika användningsområden och branscher där tillförlitliga rörsystem är nyckeln till säker och effektiv verksamhet. Dessa inkluderar bland annat:

Industriell produktion: Fabriker och produktionsanläggningar som kräver precisionsmässig distribution av kemikalier, ånga, och andra processvätskor.

Energi och kraftverk: Kärnkraft, vattenkraft och fossilkraftverk där säker hantering av vätskor och gaser är avgörande för drift och säkerhet.

Bygg och infrastruktur: Installation av vattenledningar och avloppssystem som är grundläggande för moderna städer och samhällen.

Vattenbehandling: Reningsverk där rörmontage krävs för att säkerställa effektiv rening och distribution av vatten.

HVAC-system: Värme-, ventilation- och luftkonditioneringssystem i kommersiella och bostadsbyggnader som kräver noggrant rörmontage för optimal luftkvalitet och temperaturreglering.

Effektivt och korrekt utfört rörmontage är essentiellt för att säkerställa systemets integritet, minimera läckagerisken och förlänga anläggningens livslängd.

Därför är det så viktigt


Att ha korrekt utfört rörmontage är grundläggande för säkerheten och funktionen i många system. Felaktiga installationer kan leda till allvarliga problem, inklusive läckor, korrosion och i värsta fall systemhaverier. Korrekt rörmontage garanterar systemets integritet och minskar risken för dyra underhåll och reparationer.

Pipeweld - Certifierade experter


Pipeweld är en framstående aktör inom rörmontage, med över 21 års erfarenhet. Företaget erbjuder allt från svetsning till fullständig installation av rörsystem. Med certifierade svetsare inom metoder som:

• Autogen (311) quality level B, stål
• Elektrode (111) quality level B, stål och rostfritt stål från 2mm tjocklek
TIG (141) quality level B, stål och rostfritt stål från 0,7mm tjocklek
• MIG - MAG (131-135), stål och rostfritt stål från 2mm tjocklek

Med dessa kompetenser så är Pipeweld redo att designa och anpassa projekt specifikt för kundens behov, vilket inkluderar tillverkning av rördelar och fullständig systeminstallation.
Deras tjänster sträcker sig över hela Skandinavien och erbjuder samarbetsavtal med fast pris eller timbaserade alternativ, vilket garanterar transparens och kostnadseffektivitet. Med en omfattande kvalitetskontroll utförd av tredje part, garanterar Pipeweld att alla installationer möter de högsta standarderna.

Om du söker en pålitlig partner för ditt nästa projekt inom svetsning eller rörmontage, kontakta Pipeweld. Hör av dig idag för en konsultation eller för att få en offert anpassad för just dina behov!
Kontaktinformation
Postadress
Söderberga Gårdsväg 65 Lgh 1202
16252 Vällingby
Besöksadress
Skrak­gränd 7 - 1804
12349 Farsta
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559159-8098
Grundat: 2018
Anställda: 4
Välkommen till Stinsnenman Sverige AB

Vi är specialiserade som underentreprenör i byggnation av olika rörledningar, värmeledningar, gasledningar med stora och små diametrar samt andra tekniska system relaterade till rörledningar.

Vi arbetar inom följande branscher:

Värmeproduktion och transport
Vattenreningsanläggningar
Oljeraffinaderiterminaler
Överflödesterminaler
Kylsystem
Cellulosafabrik
Livsmedelsindustri

Vi erbjuder:

Högkvalitativt och snabbt resultat
Individuell inställning till just ditt projekt
Flexibilitet

Välkommen att kontakta oss.

Certifieringar

AAA – ID06 – ISO 3834-3:2005 – ISO 9001:2000 – SS-EN 1090-2:2009 EXC4

Kontakter

Ilja Arhipov
+37255511401

Filmer

Sälen 2018, Swedish #processindustrin #svetsentreprenad #industriell tillverkning

Sälen 2018, Swedish #processindustrin #svetsentreprenad #industriell tillverkning
Lund, Sweden, 2019 #svetsning #kulvertsvetsning
Miljövänligare fjärrvärme i unikt projekt.
Sverige promo 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-04
Ammann slutför förvärvet Framgångsrikt Konvent och 60-årsfirandeHögkvalitativa packningssatser Specialanpassade mask­inskydd till ECMEC ABtwoday utser Elias Inderberg till ny VD
2024-06-03
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarOLSONS breddar programmet
2024-05-31
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
2024-05-30
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag
2024-05-29
Rengör och passiverar svetssömmarRätt borstar till din grävmaskin Volvo CE inviger nya anläggningarHögsta utmärkelse vid Red Dot Design AwardStort intresse för nya Plannja Infinity