SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Håll koll på inköp med ett kreditkort

Använd kreditfakturan
Det finns många anledningar till att skaffa ett kreditkort och en av dessa är att du kan hålla koll på inköpen enkelt. För ett företag underlättar detta mycket och det går även att hålla koll på individuella inköp hos anställda.

Använd kreditfakturan
Första sättet du kan hålla koll på alla inköp i företaget är genom kreditfakturan. Detta förutsätter dock att du genomför de flesta utav köpen med kreditkortet. Varje månad får du en kreditfaktura där alla utgifter är samlade. Du vet då exakt hur mycket du har spenderat då det är summan du behöver betala. Samtidigt är det enkelt att få en överblick över hur mycket som spenderats på vad.

Samtidigt som en extra förmån har du oftast runt 50 dagar på dig att betala fakturan. Då får alltså 50 räntefria dagar, vilket kan vara mycket förmånligt.

Håll koll på individuella inköp
Vill du hålla koll på hur mycket enskilda anställda spenderar på till exempel inköp av material går det också. Då krävs det dock att du har ett specifikt företagskort för att detta ska fungera.

Till exempel så kan du genom Mynts företagskort ha individuella kort för alla anställda. Du kan samtidigt sätta inköpsgränser individuellt för korten. På detta sättet kan du begränsa hur mycket inköp en anställd kan göra. I applikationen som Mynt kortet medför kan du också enkelt hålla koll på alla anställdas inköp. Du får en enkel överblick och oavsett om du har få eller många anställda är det enkelt att hålla koll på hur mycket de spenderar.

Spara tid och pengar med ett företagskort
Vi har pratat med Oliver Ivanovic från kreditio.se som säger att ett företagskort kan spara mycket tid åt ett företag. Men hur sparar det egentligen tid och pengar åt företag?

Jo det är förmånerna som tillkommer hos många av korten som underlättar för företagen. Det finns till exempel kort som erbjuder automatisk redovisning, vilket kan spara mycket tid. Samtidigt kan ni spara pengar genom att sätta individuella köpgränser på anställda så att de inte spenderar för mycket.

Fördelar med att göra inköp med kreditkort?
Förutom att du kan hålla koll på företagets materialkostnader och sätta individuella köpgränser finns det fler fördelar. Läs om dessa nedan:

Få cashback på materialinköp
Du kan få cashback på inköpen av material till din industri. Till exempel ger Qred kortet dig 1 % cashback på alla köp som genomförs med kortet. Har du ett företag med stora materialkostnader blir detta snabbt en hel del pengar.

Rabatter och erbjudanden
Utöver endast cashback brukar det också finnas rabatter och erbjudanden hos välkända varumärken. Dessa byts ut kontinuerligt och inkluderar ofta en stor bredd så att det finns något för alla.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-31
Fem sätt att skydda hemmet mot inbrott i sommarSå ska AWS göra det lättare att nå AI-målen Tre nya varumärken till batterialliansen AmpShare Gör det enklare att bygga generativa AI-modellerMatts Rylander ny VD för Mal Proff i Sverige
2023-05-30
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
2023-05-29
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen
2023-05-26
Fallskydd från Cranemech: säkerhet på arbetsplatsen Högkvalitativa transporttankar från MPPEntreprenad och anläggningsmaskinerOmarbetade högprecisionsfräsarKongress med extra allt
2023-05-25
Gnosjö har Nordens största hydromatpark VBN Components nya maskinVad företag ska tänka på vid val av företagsabonnemangDubbade däck på hjul­lastaren ger säker snöröjningTillkännager Partner Award-vinnarna på SPHERE23