Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Högkvalitativa transporttankar från MPP

Välutvecklade och genomtänkta produkter
Som ledande leverantör av högkvalitativa transporttankar är vi på MPP glada över att kunna erbjuda våra kunder de mest välutvecklade och genomtänkta produkterna på marknaden. Våra transporttankar är speciellt utformade för att erbjuda smidighet, säkerhet och långvarig hållbarhet. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra produkter för att möta våra kunders behov, såsom behovet av mobila tankar.

Mobila tankar från MPP


Mobila tankar är en praktisk lösning för de företag som behöver transportera bränsle eller andra vätskor till olika platser. Våra mobila tankar finns i olika storlekar och kapaciteter, såsom vår populära Transporttank 3000 L. Dessa mobila tankar är utrustade med en mängd funktioner som gör dem lätta att använda och flytta runt.

Studor Entreprenad använder mobila tankar från MPP


När Studor Entreprenad behövde en inbrottsskyddad transporttank som både var smidig och tillräckligt stor vände de sig till oss på MPP. Martin Dahllöf som är VD på Studor Entreprenad såg fördelar med transporttankens utformning samt att man också kunde ställa saker ovanpå den.

”Transporttanken har fungerat utmärkt och den är lätt att flytta. Ett av skälen till att vi valde MPP:s transporttank är att den är inbrottsskyddad, vilket är väldigt viktigt för oss. Vi kan absolut rekommendera tanken till andra företag,”.

Är du också intresserad av en inbrottsskyddad mobil tank för ert företag behöver ni bara kontakta MPP så hjälper dom er att hitta rätt tank för rätt arbete.
Kontaktinformation
Postadress
Fjärås Industriväg 17
43974 Fjärås
Besöksadress
Fjärås Industriväg 17
43974 Fjärås
Region
Kungsbacka
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556857-0179
Grundat: 2004
Anställda: 8
Välkommen till MPP Sverige AB!

Bränslehantering på ett säkert och smidigt sätt

MPP låter tillverka godkända dieseltankar, tankstationer och cisterner som är utvecklade för det nordiska klimatet. Vi levererar till kvalitets och funktionsmedvetna företag inom en rad olika branscher. MPP är en engagerad partner vars produkter – alltifrån mobila bränsletankar till kompletta tankanläggningar – är välbyggda, trygga och enkla att använda.

Titta gärna närmare på vårt utbud och kontakta oss idag.

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Albert
SÄLJ- & MARKNADSCHEF
0300-521 930
Vilhelmsson, Marcus Wilhelm
VD
0300-521 930
Kontakt
Kundservice
0303521930

Filmer

MPP:s Transporttank Extreme 1-3m³

MPP:s Transporttank Extreme 1-3m³
MPP Tankstation
Kundcase Halltorps entreprenad om MPP:s pickuptank
Flaklockstank för diesel
Transporttank Compact 1 - 3m³
Stationära Cisterner 2 till 7 m³
Kundcase FH Skog - Flaklockstank aluminium 200 liter
Tank & Redskapsvagn för Borrigg
MPP:s pickuptank i aluminium

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-24
Lanserar hemsida för att främja hållbar byggbranschSpecialist på områdesskydd öppnar nytt i HalmstadNya APEX-tjänster Stripe blir betalningspartner för Zara Pre-OwnedSavox Noise-COM 500 lanseras
2023-05-23
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete
2023-05-22
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
2023-05-19
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
2023-05-17
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande