SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Högkvalitativa transporttankar från MPP

Välutvecklade och genomtänkta produkter
Som ledande leverantör av högkvalitativa transporttankar är vi på MPP glada över att kunna erbjuda våra kunder de mest välutvecklade och genomtänkta produkterna på marknaden. Våra transporttankar är speciellt utformade för att erbjuda smidighet, säkerhet och långvarig hållbarhet. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra produkter för att möta våra kunders behov, såsom behovet av mobila tankar.

Mobila tankar från MPP


Mobila tankar är en praktisk lösning för de företag som behöver transportera bränsle eller andra vätskor till olika platser. Våra mobila tankar finns i olika storlekar och kapaciteter, såsom vår populära Transporttank 3000 L. Dessa mobila tankar är utrustade med en mängd funktioner som gör dem lätta att använda och flytta runt.

Studor Entreprenad använder mobila tankar från MPP


När Studor Entreprenad behövde en inbrottsskyddad transporttank som både var smidig och tillräckligt stor vände de sig till oss på MPP. Martin Dahllöf som är VD på Studor Entreprenad såg fördelar med transporttankens utformning samt att man också kunde ställa saker ovanpå den.

”Transporttanken har fungerat utmärkt och den är lätt att flytta. Ett av skälen till att vi valde MPP:s transporttank är att den är inbrottsskyddad, vilket är väldigt viktigt för oss. Vi kan absolut rekommendera tanken till andra företag,”.

Är du också intresserad av en inbrottsskyddad mobil tank för ert företag behöver ni bara kontakta MPP så hjälper dom er att hitta rätt tank för rätt arbete.
Kontaktinformation
Postadress
Fjärås Industriväg 17
43974 Fjärås
Besöksadress
Fjärås Industriväg 17
43974 Fjärås
Region
Kungsbacka
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556857-0179
Grundat: 2004
Anställda: 8
Välkommen till MPP Sverige AB!

Bränslehantering på ett säkert och smidigt sätt

MPP låter tillverka godkända dieseltankar, tankstationer och cisterner som är utvecklade för det nordiska klimatet. Vi levererar till kvalitets och funktionsmedvetna företag inom en rad olika branscher. MPP är en engagerad partner vars produkter – alltifrån mobila bränsletankar till kompletta tankanläggningar – är välbyggda, trygga och enkla att använda.

Titta gärna närmare på vårt utbud och kontakta oss idag.

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Albert
SÄLJ- & MARKNADSCHEF
0300-521 930
Vilhelmsson, Marcus Wilhelm
VD
0300-521 930
Kontakt
Kundservice
0303521930

Filmer

MPP:s Transporttank Extreme 1-3m³

MPP:s Transporttank Extreme 1-3m³
MPP Tankstation
Kundcase Halltorps entreprenad om MPP:s pickuptank
Flaklockstank för diesel
Transporttank Compact 1 - 3m³
Stationära Cisterner 2 till 7 m³
Kundcase FH Skog - Flaklockstank aluminium 200 liter
Tank & Redskapsvagn för Borrigg
MPP:s pickuptank i aluminium

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-20
En väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningarTvå effektiva och testade svetsmetoder
2024-02-19
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder
2024-02-16
ISCAR Sverige presenterarUtsätts dina kablar för kemikalier?Här är årets finalister i ”SM för unga plåtslagare”Resultatet efter Eco Operator-utbildningenMQTT-protokoll sätter ny standard
2024-02-15
Nya ELESA vakuum­sugkoppar för automation Ny certifiering för SafeReachVälkommen till Cobot Roadshow i VärnamoSkydda anslutna apparater från störningarInvestera i den senaste tekniken
2024-02-14
En inblick i varför begagnade truckar kan vara rätt för dig Polarbröd driftsäkert med RP3 90W systemgaranti Dematek erbjuder gratis traversutbildning Lär dig mer om nätfilterHar ni också fått ökade krav på teknisk renhet?