HCL lanserar BigFix 10 - en ny version av branschens ledande plattform för slutpunktshantering - industritorget.se
ONSDAG 27 MAJ 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

HCL lanserar BigFix 10 - en ny version av branschens ledande plattform för slutpunktshantering

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) tillkännagav igår lanseringen av BigFix 10, en omfattande ny version av branschens ledande plattform för slutpunktshantering.
BigFix 10 kommer att finnas allmänt tillgänglig från och med april 2020 och är den enda plattformen för slutpunktshantering som gör det möjligt för IT-säkerhetsoperatörer att fullt ut automatisera upptäckt, hantering och sanering, både on-premise och i molnet, oavsett plats eller anslutning. Till skillnad från komplexa verktyg som täcker en begränsad del av dina slutpunkter och tar dagar eller veckor att sanera, kan BigFix upptäcka och korrigera alla slutpunkter snabbare än någon annan lösning.

BigFix 10-innovationer inkluderar:

• BigFix Insights ™: Gör det möjligt för organisationer att snabbt visualisera såväl risker som kostnader, samtidigt som de enkelt identifierar de slutpunktsproblem som är viktigast att framhäva för att driva åtgärder i hela organisationen. Resultaten är snabba svar, strömlinjeformade processer och förbättrade säkerhetshållning.

• Modern Client Management: Möjliggör konsolidering av flera leverantörer, kostnadsminskning och komplexitet, samtidigt som man hanterar Windows 10- och MacOS-slutpunkter med smidig registrering och policyhantering.

• Multicloud Management: Gör det möjligt för administratörer att ha full 360-graderssynlighet och kontroll, samt säkerställa efterlevnad av både moln- och on-premise-slutpunkter från en enda lösning.

”BigFix går in i en ny era av enhetlig slutpunktshantering i och med inkluderingen av Insights, Modern Client Management och Multicloud Support. Detta gör det möjligt för företag att effektivare hantera och rapportera kring alla slutpunkter från en enda lösning, säger Darren Oberst, CVP and Head of HCL Software, en avdelning inom HCL Technologies. "Genom att förenkla slutpunktshantering och efterlevnad, vilket förbättrar effektiviteten i verksamheten och minskar kostnaderna, belyser BigFix 10 också HCLs åtagande att erbjuda konkret affärsvärde."

"Denna första stora utgåva av BigFix, under HCL-ägande, visar att HCL är redo att investera och förstår vad som behövs för att garantera att BigFix kan fortsätta att upptäcka, analysera, hantera och säkra det moderna och snabbföränderliga slutpunktslandskapet," säger Dave Gruber, Senior ESG Analyst.

För mer information om HCL BigFix, vänligen besök www.bigfix.com.

Anne Coyle, US
Anne.coyle@hcl.com

Elka Ghudial, Europe
Elka.ghudial@hcl.com

Devneeta Pahuja, India and APAC
Devneeta.p@hcl.com

Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Kungsgatan 60 | 111 22 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-05-19
Magnetgripdon kan lösa uppgifter som andra lyftmetoder inte klararVälj rätt dykrörnorelems nya rullkedjor och kedjehjul boostar kedje­drivare i tunga tillämpningarSaknar du också känslan av att få gå runt på mässor och inspireras?Kommuninvest emitterar 5 miljarder kr i grön obligationPlastförpackningar hetare än någonsin! – Ny förpacknings­konferens i Malmö!Wibax säkrar tillgången till färskt dricksvattenKalmars hittills största sedumtak är på plats!Arbetskraft fördelas om för att hjälpa skogsbruk och lantbruk​Nytt högteknologiskt automationslabb i SkellefteåKalibrering av elsäkerhets­provare hos CA Mätsystem!Smarta val med hållbara lösningar från Procurator PackagingHCL lanserar Virtual Distributed Agile-ramverkDriftsäkerheten avgörande när Borås Schakt AB valde Manitou teleskoplastareZüblin Scandinavia AB och Renta har skrivit ett rikstäckande avtalLK Systems lanserar nytt PushFit-sortiment för både PE-X och PAL
2020-05-18
Ny serie fästen till robotarmarABB levererar laddinfra­struktur till norska ASKOProtek Norr växer genom förvärvVar tredje bil är nu laddbar hos Europcar!Xylem Emmaboda donerar 5000 ansiktsmasker ​Mercedes-Benz bästa generalagent för lastbilar i Sverige. För tredje året i rad!Makita lanserar kolborstfri kapmaskin​Areco Profiles fabrik i Finland återvinner alltLuxbrights tar in 12,5 Mkr och siktar på börsnotering!Inlandsbanan är först i Sverige med ny typ av fjärrmanövrering Vilka symboler vill du visa?GK rustar för hållbarhet och lönsamhetDell introducerar nya XPS 15 och XPS 17
2020-05-15
Nya verktygssystem till robotar ​Swecontekniker mötte framtiden i KonzEtt partnerskap som genererar innovationerVäxande marknad för elektroniklösningarNyanställda på Maskin AB FranssonVad kul att du är nyfiken på modern markbaserad rening!Veeam rapporterar fortsatt årlig tillväxt och ökade marknadsandelarABB och Metsä Fibre tecknar avtal för att leverera elektrifiering och drivteknik till nytt finskt bioproduktbrukSvensk Biogas levererar 100 procent förnybart bränsle till bussarna i NorrköpingRejlers satsar på Management Consulting inom energiSuccé för BioLyftet – utbildningen för företag som vill ställa om till hållbara materialKvinnor går ihop för att bygga och investera hållbartGemensam dataplattform ökar lönsamhet, hållbarhet och innovationRedan nu måste vi rusta för kommande kriser i industrin
2020-05-14
Kom igång och producera snabbt och enkelt med DATRON neoBillyften levererar för J BilVet du varför ren luft och hanterad luft är så viktigt för din industris välbefinnande? Tjugo nya ställplatser byggs på ElmiaRadiomodul för enkel integrationNya betongmetoder kan spara 50 miljoner per årDigital signering via Verified i Kontek HRMFAST Deck Mate - för perfekta skruvrader!Webers hållbara golv var startskottet för arbetet med EPD:erNaturstensföretag prisas för miljövänliga leveranserMedvind för Ramirents vindkraftsprojekt när intresset ökarCramo AB lanserar ny appfunktion med fokus på arbetsmiljö och säkerhetHemSol lanserar unik onlineresurs för solcellerTeknikutbildarna och C-con i samarbete Facebook LinkedIn TwitterLedande batteritillverkaren GS Yuasa etablerar bolag i SverigeSolcellsparken börjar växa fram på GärstadCisco vill krossa långlivade säkerhetsmyter i ny rapportProtolabs lanserar nytt 3D-printingmaterial och ny teknologi för de allra minsta detaljernaPeab bygger bostäder i Esbo
Annonser