SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hitta billiga bussbiljetter.nu

Kickoff eller konferensresa? Ta bussen!
Är det snart dags för kickoff eller konferensresa för ert företag? Vill du att resan ska vara billig men också bekväm? Jämför och hitta bussbiljetter över hela Sverige med bussbiljetter.nu.

Buss, ett bra alternativ


Allt fler väljer att åka buss i Sverige och det har faktiskt blivit ett bra alternativ istället för att åka tåg eller flyga. Det är inte bara ett bekvämt sätt att åka från punkt A till punkt B, utan idag är det väldigt vanligt att det finns eluttag och gratis internet på bussen. Det är alltså inte ett problem att kolla igenom e-posten eller finslipa företagspresentationen inför mässan eller konferensen.

Tänk vad skönt att hela företaget blir hämtade med bussar utanför firman och körde hela vägen fram till mässan eller helgens konferens. På bussbiljetter.nu kan du i lugn och ro hitta rätt buss med rätt bekvämligheter för resan till rätt pris.

Tips för billigare resor med buss


- Det gäller att ha koll på bussbolagens olika sidor. Detta för att det ofta är där det först publiceras erbjudanden och rabatter på deras hemsidor.

- Köp biljetterna på internet och inte på plats vid busstationen. Det är ofta billigare att köpa biljetterna i förväg.

- Boka alltid era biljetter tidigt. Ibland kan man få tag på billigare bussbiljetter om man köper dem i förväg.

Bussbiljetter.nu perfekt för företagsresor


Era jobbresor kan faktiskt vara väldigt smidiga med buss. Som sagt är det ofta gratis internet på bussen och med ett bekvämt säte kan bussen kännas som ett rullande kontor. Detta är alltså en perfekt metod för dig som till exempel vill kunna jobba hela vägen fram till flyget och slippa parkera och betala för flygplatsparkeringen.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-06-15
Ny landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
2022-06-14
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
2022-06-13
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomationMöt en av våra anställda: Johan EdbomIndustrirör från Jernbro Företagsfinansiering med stöd av EUAnders utmanar traditionella sätt att utforma fabrikerVärldens första elbilspool med laddning utan sladdVälkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!Ramirent tecknar ramavtal med SinfraFörsta spadtaget för NP Nilssons nya logistikcenter!Ta med hemmakontoret till mässan Advanced EngineeringGKN Aerospace deltar i nytt EU-projektNexer tilldelas ramavtal med IneraNu öppnar Norrbotten Stål
2022-06-10
Enklare att använda teknik för hållbara byggnaderKundcase med 3D-scanner från PhotoneoSchneider Electric tilldelas flera prestigefyllda designpriserTransportbandsreparation på rekordtidVerdion säkrar en ny spek­ulativ möjlighet i Sverige Fördubbling av antal bluff-sms Fortsatt tryck på försörjningstrygghetenABB och Börjessons Lastbilar stöttar utbyggnadenTekniska museets samling fyller 100 årNytt utgångsläge när Science Village ska växaBolist Emmaboda gjorde rekordartad ökning på 4 årDell Technologies i partnerskap med AI Sweden
2022-06-09
Ewellix Nordics expanderarLevererade anläggnings­maskin tillverkad med fossilfritt stål till kundSveriges största laddgata invigdDags att ta vara på industri 4.0-vågen Tysk förpackningstillverkare integrerar ABB:s automatiska pappersprovningStora klimatvinster med utvinning i SverigeXiaomi lyfter och inspirerar unga kreatörer i AfrikaNordomatic fortsätter sin europeiska expansion