SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hitta din nästa lantbruksmaskin hos Fabeo

Lantbruksmaskiner på auktion: Fynd och fördelar för smarta köpare
Att investera i lantbruksmaskiner kan vara en betydande kostnad för jordbrukare och lantbrukare. Men det finns en smart och ekonomiskt fördelaktig lösning för att skaffa högkvalitativa maskiner till överkomliga priser - auktioner. Att köpa lantbruksmaskiner på auktion har blivit alltmer populärt bland både nybörjare och erfarna jordbrukare.

Fynd till lägre priser


En av de främsta anledningarna till att köpa lantbruksmaskiner på auktion är möjligheten att göra fynd till lägre priser. Auktioner erbjuder ofta maskiner som är i gott skick och av hög kvalitet, men till betydligt lägre priser än nypris. Detta beror på att auktionsföretag ofta har maskiner som kommer från olika källor, som exempelvis konkurslager, överskottsinventering eller återlämnade leasingavtal. Genom att köpa på auktion kan du dra nytta av dessa erbjudanden och spara en betydande summa pengar.

Brett utbud och variation


Fabeo erbjuder ett brett utbud av olika lantbruksmaskiner samt märken. Oavsett om du behöver traktorer, skördetröskor, gödselspridare eller andra lantbruksmaskiner, finns det stora chanser att hitta det du behöver på en auktion. Du har möjlighet att välja mellan olika fabrikat och modeller, vilket ger dig större flexibilitet och möjlighet att hitta den mest passande maskinen för dina specifika behov.

Transparens och inspektion


På auktioner hos Fabeo får du möjlighet att inspektera lantbruksmaskinerna innan du lägger ditt bud. Detta ger dig en chans att noggrant granska maskinens skick och funktionalitet. Om du har kunskap om lantbruksmaskiner eller tar med dig en erfaren mekaniker kan du göra en kvalitativ bedömning av maskinens skick. Denna inspektionsmöjlighet ger dig transparens och förtroende för ditt köp.

Snabb och smidig process


Att köpa lantbruksmaskiner på auktion kan vara en snabb och smidig process. Auktionsperioderna är oftast tydligt angivna, och när auktionen avslutas kan du snabbt och enkelt slutföra köpet. Dessutom behöver du inte oroa dig för förhandlingar eller budgivning med säljaren, eftersom auktionsprocessen är tydlig och objektiv. Detta sparar tid och energi, samtidigt som det ger dig en smidig och trygg köpupplevelse.

Sammanfattning


Att köpa lantbruksmaskiner på auktion är en fördelaktig strategi för jordbrukare och lantbrukare. Du kan hitta högkvalitativa maskiner till betydligt lägre priser än nypris. Dessutom erbjuder auktioner ett brett utbud av maskiner och ger dig möjlighet att noggrant inspektera maskinerna innan du köper. Auktionsprocessen är snabb, smidig och transparant. Så om du är på jakt efter lantbruksmaskiner, överväg att utforska auktionsmarknaden för att göra bra affärer och spara pengar samtidigt som du får högkvalitativa maskiner till ditt jordbruk.
Kontaktinformation
Postadress
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559373-5722
Grundat: 2022
Anställda: 10
Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Kontakter

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Filmer

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-22
Ny turbiditetssensorSäkerhet i varje steg Eaton lanserar ny UPS-lösning för datacenter Fotoelektrisk sensor­lösning från norelemTCS globala AI-undersökning
2024-05-21
Framtidens industrimaskiner Bli en luftens hjälteDamaskus Maskinskydd är involverad Scania öppnar för order Närproducerat i norr
2024-05-20
Milltool AB lanserar MT22DIRA Robotbrag 30-31 MajVolvo L110H och L120H uppdateras Ny undersökningNewsec exklusiv rådgivare
2024-05-17
Volvo CE presenterar omfattande rapporterMinimera produktspill Grundstenen för pålitliga VVS-systemEaton lanserar inbytes­kampanj för UPS-system Besök Swecons digitala monter
2024-05-16
Dessa fyra cyberhot växer extra snabbtONE startar ny containerlinjeIVECO Göteborg fyller 25 årSmart och klimatanpass­ad vattenhantering Byggföretag i Umeå på frammarsch