HubSpot sätter stopp för komplicerad webbplatshantering med lanseringen av CMS Hub - industritorget.se
LÖRDAG 24 OKTOBER 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

HubSpot sätter stopp för komplicerad webbplatshantering med lanseringen av CMS Hub

HubSpot CMS Hub är utvecklad för att hjälpa växande företag att förenkla webbhantering och bättre integrera webbplatser i kundresan.
Den ledande marknadsföringsplattformen HubSpot, lanserade idag sin nya CMS Hub – ett innehållshanteringssystem (CMS) för snabbväxande företag. Till skillnad från traditionella CMS-system, som blir allt svårare att hantera när verksamheten växer, kan CMS Hub förenkla webbplatshantering genom att det blir möjligt för flera team att samverka på ett samordnat och effektivt sätt. Detta gör det möjligt för marknadsförare att kraftigt minska beroendet av IT- och utvecklingsteam. CMS Hub kommer säljas i två olika varianter, Enterprise och Professional, och kommer att vara tillgängliga från 7 april 2020.

CMS Hub är ett komplett system för växande företag. Traditionella innehållshanteringssystem blir mer och mer komplexa när företag växer och behöver utveckla sina webbplatser i linje med det. I många fall kräver även små webbplatsändringar att marknadsförare, IT-team och utvecklare engagerar sig, vilket kan vara en komplicerad och tidskrävande process. När behovet av djupare integrationer, ytterligare domäner och ökad webbplatssäkerhet växer blir situationen ännu mer komplicerad. Med CMS Hub får marknadsförare nu tillgång till kraftfulla verktyg, från dynamisk anpassning till lead generation samt hundratals färdiga integrationer och andra verktyg. Detta gör det möjligt för marknadsförare att lägga till ny funktionalitet när de vill utan att behöva förlita sig på IT-avdelningen. HubSpots infrastruktur ger en säker och stabil miljö, inte minst tack vare sitt globala Content Delivery Network (CDN). Dessutom finns verktyg som individbaserad åtkomsthantering (Enterprise), serveroberoende dynamiskt innehåll (Enterprise), webbplatstema (Professional), flerspråkiga innehållshanteringsverktyg (Professional), lokal webbplatsutveckling som ger användarna frihet att utveckla med de verktyg, tekniker och arbetsflöden de föredrar (Professional) och telefonsupport dygnet runt.

– Marknadsförare hos växande företag har många saker att hålla reda på – deras CMS borde inte vara en av dem. De flesta CMS-plattformar som finns tillgängliga idag gör webbplatshantering mer komplicerad och smärtsam ju längre tiden går. De har ett tak för vad de klarar. Men det har inte snabbt växande företag. Jag är glad över att vi med CMS Hub erbjuder användare ett kraftfullt system som tar bort onödiga flaskhalsar, demokratiserar webbhanteringsprocessen och gör det enkelt för företag att göra verklighet av sina idéer, säger Susanne Rönnqvist Ahmadi, VP International Marketing på HubSpot.

Tillsammans med Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub och HubSpot CRM är CMS Hub en del av HubSpots heltäckande plattform. Plattformen hjälper växande företag agera på ett integrerat sätt, vare sig det handlar om att samarbeta med en kund som besöker företagets webbplats för första gången, eller överträffa förväntningarna hos en kund som vänder sig till kundservice. HubSpot CMS Hub är utvecklad för växande företag och företag för att förenkla webbhantering och bättre integrera webbplatser i kundresan. Dessutom stöder CMS Hub marknadsförare med kraftfulla webbanalysverktyg och dynamisk sidtestning för att optimera konverteringar.

HubSpots kunder och partners är också mycktet entusiastiska över nya CMS Hub:

– På ClassPass växer vår verksamhet så snabbt att vår senaste information ibland är föråldrad redan innan den går live. Med CMS Hub kan vi enkelt hantera vårt uppdateringsschema. Vi behöver förlita oss på tekniker för att göra ändringar – vi kan gå direkt in och snabbt justera antalet partners vi arbetar med eller uppdatera produktinformation. Det har gett oss flexibiliteten att agera i takt med att vi växer, förklarar Amanda Raines, chef för B2B-marknadsföring på ClassPass.

– HubSpot CMS Hub fyller ett tomrum för Avidly och våra kunder. Hittills har växande företag som vill erbjuda en mer personlig webbupplevelse inte haft några bra alternativ. Alltför ofta tvingas de välja mellan att stanna hos ett generiskt CMS som inte är tillräckligt flexibelt, och mycket dyra alternativ där de ibland bara använder ungefär 30 procent av den funktionalitet de måste betala för. Med HubSpot CMS Hub får dessa företag äntligen en flexibel lösning som skalar i linje med deras behov, säger Jonaz Kumlander, Sverigechef på den nordisk-baserade HubSpot-partnern Avidly.

Om HubSpot
HubSpot (NYSE: HUBS) är en ledande marknadsföringsplattform utformad för att hjälpa företag att växa. Sedan starten 2006 har HubSpot fokuserat på att företag ska kunna jobba mer med inbound-marknadsföring. Idag använder fler än 60 500 kunder i fler än 100 länder HubSpots plattform i sitt arbete med att attrahera och engagera kunder. HubSpot-plattformen omfattar Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub och en gratis version för CRM, vilka alla hjälper kunderna att växa.

HubSpot har uppmärksammats som “top place to work” av Glassdoor, Fortune, The Boston Globe och The Boston Business Journal. Huvudkontoret ligger i Cambridge, MA och företaget har kontor i Dublin, Singapore, Sydney, Tokyo, Berlin, Bogotá, Paris och Portsmouth, NH.

För mer information, se gärna: www.hubspot.com.

För mer information, vänligen kontakta:
Jan Fredriksson
Northern Link PR för HubSpot
jan@nlpr.se

Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Northern Link PR
Banérgatan 12, 115 23 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

2020-10-15HCL Technologies lanserar 1PLMCloud för att snabba på digital transformation inom tillverkande industri
2020-10-12Endast 1 av 4 globala företag håller kortinnehavarnas betalningsuppgifter säkra
2020-10-09Veeam och Kastens datahanteringsplattform ska snabba på införande av container-baserade applikationer
2020-10-07Everest placerar HCL Technologies som ledare inom Digital Workplace Services
2020-10-07HCL och IBM utökar sin allians för att hjälpa organisationer med digital transformation
2020-10-02eeam utser sina 50 främsta EMEA-samarbetspartners och belönar dem med en Accredited Service Partner-utmärkelse
2020-09-28HCL Technologies lanserar MINTVIZOR för att möjliggöra smidig distribution av analyser för smart tillverkning
2020-09-23Verizon avancerar säkerheten i 5G-nätverk
2020-09-23Netatmos Smarta Videodörrklocka finns tillgänglig i Sverige
2020-09-21Covid-19-spam och nätfiske plågade oss under första halvåret 2020
2020-09-21HCL och Google Cloud i Business Intelligence-samarbete
2020-09-18HCL Technologies tilldelas ‘SAP on Microsoft Azure Advanced Specialization’
2020-09-15HCL Technologies blir NVIDIA-partner och lanserar AI-satsning
2020-09-14Veeam utses till Nutanix Go-To-Market-partner för 2020
2020-09-11HCL samarbetar med PTC och HPE kring RMI-lösning för tillverkande industri
2020-08-27HCL lanserar en COVID-19-riskbedömningsapp för att hjälpa företag att tryggt återföra personalen till sina arbetsplatser
2020-08-24HCL lanserar ett globalt hackathon för att hitta långsiktiga tekniklösningar på COVID-19-pandemin

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-10-09
Finska Polaria gör entré i svenska badrum med slitstarka plåtskåpVeeam och Kastens datahanteringsplattform ska snabba på införande av container-baserade applikationer
2020-10-08
PLANTOHYD ES – en förnyelsebar hydraulvätska för stålindustri (och annan hydraulik)Tamtron ONE Timber, en helt ny våg för timmerkran på virkesbilar och skotare.5G och IoT hand i hand för industrinBluJay hyllas för lösning för komplex logistikUtmärkelsen Busch Innovation in Vacuum Award tilldelas DiloSwerock vinner Nordbyggs Guldmedalj för satsningen på ECO-BetongMed nytänkande om hantering ger edgelösningar stora fördelarEnklare nätverk i molnet med EquinixArval Beyond - den nya strategiplanen för 2020-2025
2020-10-07
Bättre arbetsmiljö i sjukvården tack vare samarbetsrobot från ABB Därför ska du återvinna ditt guldStora Enso sponsrar världsmästerskapen i nordisk skidsport i Planica 2023 och Trondheim 2025Skräddarsydda spänningslösningar nu tillgängliga från norelemLyftanordningar och lyftredskap - CE-märkning och riskerSCA erhåller tillstånd för ett bioraffinaderi på ÖstrandNya helt eldrivna passagerarfartyg med teknik från ABB tas i trafik vid NiagarafallenEverest placerar HCL Technologies som ledare inom Digital Workplace ServicesHCL och IBM utökar sin allians för att hjälpa organisationer med digital transformation
2020-10-06
Därför kommer autonoma transporter till stenbrott och lättare gruvdrift förstKärnkraftverk berömmer Askalons serviceteknikerMidroc Automation huvudleverantör av tekniska system till VarbergstunnelnL&W Tearing Tester – en ny automatisk rivstyrkeprovare från ABB - ger säker, digital och snabb mätning av rivstyrka​Produktionen i Ystad uppgraderar maskinparken väsentligtSynsam Group flyttar produktion från Asien till Sverige – bygger fabrik med cirka 150 arbetstillfällen i OckelboArbetsmiljöverket inspekterar belastningsskadorFlexibel infrastruktur för IT blir absolut avgörandeAI-startupen Spacemaker säkrar rekordinvestering från Innovation NorgeMassiv breddning av Oracles affärssystem i molnet
2020-10-05
Första SPINNER-Maskinen med SIEMENS ONE GibbsCAM lanserar version 14Plåt & Ventföretagen beklagar utebliven LAS-överenskommelseABB slutför idrifttagning av världens mest kraftfulla transportsystemEnergifabriken förvärvar Vegoil Energy Provider ABB förvärvar Codian - utökar portföljen med industriella höghastighetsrobotarFamiljerätt för företagare med Marcus Bäckström på Enkla Juridik
2020-10-02
SMC presenterar sitt resultat och förväntar sig en stabilt ökande efterfråganI centrum av Sveriges postordertätaste bygdPMH International AB breddar sitt produktområde av lyftvagnarNy katalog för Machincal Face SealsNytt nordiskt klimatprojekt ska minska plåtspilletBlack Friday kommer till Helge NybergSvenskar saknar personliga möten på sin arbetsplatseeam utser sina 50 främsta EMEA-samarbetspartners och belönar dem med en Accredited Service Partner-utmärkelseFixa ett nätverk snabbt – utan utrustning
2020-10-01
Ny punktsvetsmaskin snabbar upp produktion i Lettland ännu merBinar Quick-Lift Systems AB byter namn ABB sätter nytt riktmärke för automation av renrumsapplikationerJaxal AB tillverkar formpressade släpvagnskåpor med hjälp av tryckluft och vakuum från Atlas CopcoBanbrytande verktyg för beräkning av kostnader för 3D-printing utvecklat av EtteplanMastercam 2021 levererar effektiva nyheter för ökad produktivitet och minskade produktionskostnader Ökad driftsäkerhet med ny investering på UddeholmLångsiktigt arbete ligger bakom de mest hållbara fabrikerna
2020-09-30
PICE AB Investerar i en Fiberlaser med rör laser del från MOVS AB Industrisamarbetet SUM förstärker med ny partner​Veldi – ny leverantör av tjänsten Stöd och matchning (STOM)BlueJeans by Verizon effektiviserar back-to-office-planering med molnbaserad videosamverkan för Microsoft Teams​Beijers nya logotyp sätter hantverkaren i fokusAhlsell ny huvudsponsor till Vasaloppet
2020-09-29
Unik metod renar förorenad mark i TeckomatorpABB lanserar virtuellt event om smarta byggnader
Annonser