ONSDAG 22 JANUARI 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

HubSpot förvärvar PieSync

Ska hjälpa företag få en tydligare helhetsbild av sina kunder
Genom att addera PieSyncs teknologi för tvåvägssynkronisering för kunddata kan växande företag nu få en tydligare helhetsbild av sina kunder och samtidigt driva på tillväxten för HubSpots ekosystem av plattformar.

Marknadsföringsplattformen HubSpot, meddelade idag att företaget har förvärvat PieSync, den snabbast växande realtidsbaserade synkroniseringsplattformen för kunddata. PieSync är en av få iPaaS-lösningar som erbjuder både aktuell och historisk tvåvägssynkronisering av kunddata som verkar i bakgrunden, vilket frigör dyrbar tid för företag att rikta sin energi mot sina kunder istället för mot deras programvara.

- HubSpot-plattformen har vuxit markant under de senaste fyra åren och har idag över 300 integrationer tillgängliga för kunderna. Dessa integrationer är kraftfulla i sig själva, men tillägget av PieSyncs teknologi för tvåvägssynkronisering kommer att göra dem ännu kraftfullare, så att våra kunder kan få ut största möjliga värde av de verktyg de använder dagligen, säger Brian Halligan, co-founder och CEO, HubSpot. PieSync har de bästa kundrecensionerna bland iPaaS-lösningarna på marknaden idag, vilket är ett enormt bevis på kraften i deras teknik. Vi är glada över att ta med dem ombord på HubSpots fortsatta resa från att vara en heltäckande lösningssvit till att bli en heltäckande plattform.

För att växa idag måste företag sätta sina kunder i centrum för hela verksamheten, vilket kan vara svårt när kunddata är utspridda på flera olika lösningar. Enligt data från Blissfully använder den genomsnittliga medarbetaren minst åtta olika appar per dag. Även när programvaran är integrerad, så kan kundinformation förbli ouppdaterad och inkonsekvent över olika teknologier, vilket sin tur kan skapa komplexitet och friktion för såväl interna team som kunder. PieSync gör det möjligt för företag att få en konsekvent helhetsbild av sina kunder över alla sina lösningar.

- Mattias och jag grundade PieSync för att hjälpa företag att frigöra värdet i att ansluta och synkronisera information över den snabbväxande SaaS-marknaden, säger Ewout Meyns, medgrundare och CEO på PieSync. Vi delar HubSpots vision om en värld där kontakt- och företagsdata är central för varje organisation. Vi är glada över att ansluta oss till teamet för att genomföra denna vision, tillsammans.

PieSync lanserades 2014 med en startup-investering från acceleratorprogrammet Imec.istart och investeraren Dirk Vermunicht. 2016 fick företaget ytterligare investeringar från bl a AAAF, PMV och Luc Burgelman, varefter företaget 2018 genomgick en Series A-finansieringsrunda ledd av
Fortino Capital alla befintliga investerare.

För mer information om hur PieSync och HubSpot arbetar tillsammans,
vänligen klicka här. (www.hubspot.com/piesync)

För mer information, se gärna: www.hubspot.com.

Presskontakt:
Jan Fredriksson
Northern Link PR för HubSpot
jan@nlpr.se
+46 70 716 00 68
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-01-15
AdBlue® från Arom-dekor Kemi nu också i 4 l påse.Hållbarhet är en guldgruva av affärsmöjligheter!Fristads deltar i projekt för miljöeffektivare container­trafikDesignskydd för Calmarks engångsartikel beviljat i EU och USALångivaren DBT rekryterar två toppkrafter Honeywell lanserar steel mesh barrier, lightweight fall protection systemNu blir det lättare att sortera avfall i Upplands-Bro
2020-01-14
SSAB engageras i forskningsprojekt om metallbearbetning i FinlandAlfa Laval tar värmeåtervinn­ingsorder värd 125 milj krKyl och smörj med norelems nya sortiment av kylmedels­slangarÄnnu ett bolag klart för Comfort-kedjan!Kontract inleder det nya decenniet som ledande i Sverige på kundnöjdhetMiljoner till forskning inom astma och allergiModernisering av datacenter minskar Wexnets energi­användning ytterligareSchneider Electric presenterar TeSys Ö islandCastellum lyser upp med solelBatteritillverkaren Nilar lanserar ny energilagrings­lösning för villamarknadenErgofast introducerar MAX RB611T för najning av grövre dimensionerErbjudande från Zert Appen som ska styra upp hantverkarbranchen
2020-01-13
Granzow förvärvar trycklufts­avdelning av Kompauto Nordic.Indutrade förvärvar tysk leverantör av automations­lösningarHubSpot lanserar nya och användarvänliga funktioner i sitt Marketing Hub Enterprise-verktyg Södertälje Hamn moderniserar och investerar Tele2 Företag lanseras hos MittNätUnika installationslösningar från Assemblin när Helsingborg förnyasVäderstad finalist i IVAs företagstävling Smart industriUPS lanserar elcyklar i Stockholm15 nya fossilfria regionbussar i Västerbotten - 88% lägre växthusgasutsläpp Planetväxlar i en klass för sig!Fantastiskt år för Mercedes-Benz lastbilar!
2020-01-10
Nytt spännande koncept för framtidens automation.Fräsarna går på djupetTrollhättans truck expanderarNy Mimecast-rapport visar att dataförlust är finans­branschens främsta oros­faktorBygg inte höga hus i trä – det är för farligtBengt Widstrand ny VD för Finja Betong ABSveriges största solcellspark på gång i SträngnäsRecirkulering av pallar – för miljöns skullEn motor som pallar trycketMikroorganismer matas med giftgas för att producera biobränsleHydroscand erbjuder nu UNO-MATICEngcons grundare: Branschkollegor – ta ansvar och ställ krav!Materialflödet reproduceras perfekt i miniatyr med LEGO® Spännande om svenska framsteg inom forskning och teknik 2019Wästbygg AB bygger handelshus i Kristianstad
2020-01-09
EB80 multifunktionsmodul – en nyhet från Metal Work PneumatikNy app från Atlas Copco ökar intelligensen hos vakuum­pumparSwecamp Bomstadbaden – nöjd BAGA-kundVolkswagen Tiguan − Sveriges populäraste bilmodell hos privatköpareABB ska leverera kraft­försörjningen till Europas största batterifabrikCramo AB uppgraderar sin arbetsmiljöcertifieringInsyn i processen Framtidens digitala sjukhus­fastigheter testas på Central­sjukhuset i Kristianstad20 nya företagare med Widrikssons nyföretagar­programTvå av tre konsumenter föredrar hållbara transporter framför korta transporttiderSvensk artificiell intelligens kan revolutionera prostatacancerdiagnostikenNya tjänsten hjälper svenskar köpa solceller till bäst prisHon ska ta Bygma till toppositionAGA byter namn till Linde i januari 2020
2020-01-08
norelem förankrar säker­heten med nya lastbärande öglor och skruvarNya CP7755-serien ger dig full kontroll över kraften
Annonser