SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Imero stål och metall öppnar ett nytt lager i Västerås

Kommer att erbjuda stål i form av plåt, rör, stång och profiler
Även hämtkunder välkomnas. Företaget har mångårig erfarenhet av rostfritt och metaller. Nu utökar man sitt utbud, för att bli en än mer komplett leverantör.

Sedan i höstas ingår Imero Stål & Metall i Handelsstålsgruppen i Sverige, vilket har bidragit till att man har kunnat ta nästa steg; att bredda sitt sortiment och erbjuda den lokala marknaden i Västerås-regionen en mer komplett lösning.

Imero Stål & Metall växer på flera sätt och har den senaste tiden rekryterat lagerpersonal och säljare både till den befintliga verksamheten och till den nya verksamheten, som ligger i fastigheten intill vid Ringborregatan i Västerås.

– Med vår nya ägare ser vi väldigt ljust på framtiden och den satsning som vi nu gör hoppas vi ska ge stora synergier och utveckla vårt företag, säger VD Jonas Aktanius.

Lagerchefen för det nya stållagret, Henrik Nyman, är i full färd med att finslipa layout och flöden för det nya lagret medan försäljningsansvarig, Tony Pernand, redan är full gång med att etablera nya kunder.

– Det verkar som att behovet av en lokal aktör som kan erbjuda stål och en hög, kundnära servicenivå är stort. Detta har mottagits väldigt positivt av kunderna. Vi ser verkligen en rivstart, berättar Tony Pernand.

För mer information, kontakta:

Jonas Aktanius
VD
021-170440
jonas.aktanius@imero.se

Kontaktinformation
Postadress
Sundbybergs­vägen 1
17173 Solna
Besöksadress
Sundbybergs­vägen 1
17173 Solna
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556004-4447
Grundat: 1976
Anställda: 1000
Välkommen till Tibnor AB

Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål, metaller och bearbetningstjänster. Vi drivs av att göra skillnad för alla våra kunder. För vi, precis som de, måste arbeta hårdare, smartare och bättre för att hävda oss i den globala konkurrensen. Som en modern distributör av stål och metaller förstår vi att vår roll sträcker sig längre än till själva leveransen. Vi gör skillnad!

Tibnor har säljkontor, lager och bearbetningsanläggningar i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Baltikum. Vårt huvudkontor ligger i Solna utanför Stockholm. Varje land har lokala ledningsgrupper med god kännedom om sina respektive marknader. Inköp och lagerstyrning, parts business, IT, marknadsföring, kommunikation och HR sköts centralt. I Sverige finns även våra dotterbolag som verkar under eget varumärke.

Välkommen att kontakta oss.

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2008 – OHSAS 18001 – QS 9000 – SS-EN 1090-1:2009

Kontakter

Tobias Frelsöy
Chef för marknadsföring och kommunikation
010-484 00 00

Filmer

The story of Tibnor

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-03-17
Dell lanserar nya servrar för edge computingBOLIST Taberg utvecklar butikenKinesiskt verktyg för cyberbrott nu i ryska händer Essitys hållbarhetsarbete
2023-03-16
Mission completed!Produktiv hörnfräsningHexagon i partnerskap med Scada Systems Verizon förändrar i ledningenOslagbart paket från Volvo och Swecon
2023-03-15
ISTech kapmaskiner auto­matiserar din produktionFIEPOS – framtidens spänningsaggregatmySwecon blir mer startsnabbUtmaningar med arbetskraftenSmidmek monterar balkar på 50 ton
2023-03-14
SMARTLINK hjälper digVibrationsmätning: Att mäta är att veta!Spånutsug och filteranläggningarVälkommen till Circular Plastic Summit 2023Beredda när elmaskinerna kommer i stor skala
2023-03-13
Målen för införandet av elfordonSveriges bästa unga plåtslagare 2023B_NEWS #8 Säkerhet och renlighet inom livsmedelsproduktionFilbornaverket fyller tio år