industritorget.se lanserar ny produkt! - industritorget.se
TISDAG 27 OKTOBER 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

industritorget.se lanserar ny produkt!

industritorget.se skapar, designar och förvaltar nu också hemsidor på Wordpress, plattformen med flest aktiva hemsidor i världen.
På bilden syns Eliad Nordell som är en av industritorgets webbutvecklare och ansvarig projektledare.

År 2020 har varit ett händelserikt år för industritorget.se. Företaget firade nyligen 20 år, dubblat personalen mot föregående år och nu även börjat skapa hemsidor för att kunna vara en helhetsleverantör med nyttiga tjänster anpassade för Sveriges industri.

Industritorget har alltid strävat efter att vara en helhetslösning åt industriföretag. De har fått flera förfrågningar av medlemmar om att skapa, underhålla och utveckla deras hemsidor då behovet av att synas digitalt ökat kraftigt senaste åren. Därför bestämde företaget i mitten av 2020 att även kunna leverera dessa tjänster till Sveriges industriföretag.

- Många företag inom industribranchen har hamnat på efterkälken och löper idag risken av att förlora synlighet och därmed kunder. Därför är detta ett bra initiativ för att stärka marknaden för företag säger Eliad Nordell i en intervju med industritorget.se.

Vanligtvis är det dyrt, tidskrävande och krångligt att skapa en hemsida, samma när det gäller underhållningen av hemsidan.

- "Vad är DNS? Vad är SSL certifikat? Hur underhåller jag servern? Vilket webbhotell har det jag behöver?"

Dessa frågor, och många fler, ställer sig entreprenörer som bara vill fokusera på att driva sitt verksamhet. Därför har Industritorget nu satsat på att lösa även detta hinder med mål att kunna stå för alla tekniska delar när de ska skapar, uppdaterar eller underhåller kunders hemsida.

Wordpress är plattformen de använder sig av när de skapar hemsidor. Plattformen driver mer än 38% av internet idag. Anledningen till detta är för att möjligheterna är oändliga när det kommer till skapandet i denna plattformen.

Industritorgets filosofi i detta är att alla ska ha råd att skapa en hemsida och även förvalta den. Detta är något som många annars glömmer bort för att det är ett projekt man inte vill sätta sig in i, så ska det inte behöva vara.

Kontakta Industritorget på support@industritorget.se så får du hjälp med din befintliga eller skapandet av en ny hemsida åt dig.

Här är några referenser på hemsidor som redan är färdiga.

https://litcon-tools.se
https://bruktemaskinernorge.no/se/
https://coronaind.se
Kontaktinformation
Postadress
Söndrums­vägen 29
30237 Halmstad
Region
Halmstad
Hallands län
Sverige
Orgnr:
556665-8844
Grundat: 2001
Anställda: 11
Om oss

Industritorget.se är en b2b-portal som funnits på nätet sedan 2001 och har utvecklat många bra tjänster för företag inom industrin. Vi har ett stort företagsregister där ni kan finna de tjänster/produkter ni behöver. Här finns också ett förfrågningssystem där ni kan rikta era offertförfrågningar till specialister inom det område ni eftersöker.

En av våra största tjänster är vår Köp & Sälj-marknad, där marknadsledande leverantörer säljer sina produkter, både nytt och begagnat. Hittar ni inte den produkt ni söker finns det en efterlysningstjänst där ni kan efterlysa produkten hos våra anslutna leverantörer.

Företag som är medlemmar hos oss har även möjlighet att platsannonsera på siten och har tillgång till fria kreditupplysningar i samarbete med Bisnode. Vi har också en nyhetstjänst där vi dagligen publicerar pressmeddelanden inom industrin.

Affärsidé:

Att vara industrins ledande marknadsplats på internet.
Att erbjuda inköpare & leverantörer inom industrin en kostnadseffektiv, totaltäckande marknadsföring.
System som underlättar kommunikationen mellan dessa grupper.

Industritorget.se erbjuder prisvärd och effektiv marknadsföring till den Svenska industrin.

– Branschens smartaste!

Välkommen att kontakta oss på 035-260 32 00.

Industritorget Sweden AB
Söndrumsvägen 29
302 37 Halmstad

support@industritorget.se

Kontakter

Linda Jongmans
Rådgivare
035-260 32 05
Stefan Åkerlund
Rådgivare
035-260 32 06
Eliad Nordell
Rådgivare
035-260 32 16
Oliver Björk
Rådgivare
035-260 32 08
Erik Manni
Rådgivare
035-260 32 07
Måns Åberg
Rådgivare
035-260 32 10
Philip Wallin
Rådgivare
0352603214
Anna-Sara Hansen
Systemutveckling
035-260 32 09
Josip Nikolic
Systemutveckling
035-260 32 12
Bjarne Hansson
Layout/Originalare
070-219 85 82
Susanne Rosén
Ekonomi
035-260 32 03
Christoffer Norryd
Försäljnings-/Kontorschef
035-260 32 02
Jonas Johnsson
HR-Chef
035-260 32 04
Kenth Ahlstedt
Ägare
035-260 32 01

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-10-13
De här är finalister i Swedish Mining Innovation Award 2020CNC SVARV modell T-FLEX, för träMedvetet val vid köp av el viktigt för småföretagare
2020-10-12
Element tecknar 12-årigt ramavtal med Saab avseende kalibreringstjänster och materialprovningHultafors lanserar ergonomiska, färgkodade skruvmejslarMAXXDRIVE® XT industriväxlar – kraftfulla drivenheter för transportbandAreco TP20 och TP45 med förmonterat tätbandLeuzes nya internationella distributionscenter är igång efter bara ett års byggandeEndast 1 av 4 globala företag håller kortinnehavarnas betalningsuppgifter säkra
2020-10-09
ABB-robotar snabbar upp testning för Covid-19 i SingaporeNYTT NAMN EFTER 50 ÅR!Så väljer du rätt förvaring till kontoret​BAGA är nominerade!Hållbarhet möter hållfasthetFinska Polaria gör entré i svenska badrum med slitstarka plåtskåpVeeam och Kastens datahanteringsplattform ska snabba på införande av container-baserade applikationer
2020-10-08
PLANTOHYD ES – en förnyelsebar hydraulvätska för stålindustri (och annan hydraulik)Tamtron ONE Timber, en helt ny våg för timmerkran på virkesbilar och skotare.5G och IoT hand i hand för industrinBluJay hyllas för lösning för komplex logistikUtmärkelsen Busch Innovation in Vacuum Award tilldelas DiloSwerock vinner Nordbyggs Guldmedalj för satsningen på ECO-BetongMed nytänkande om hantering ger edgelösningar stora fördelarEnklare nätverk i molnet med EquinixArval Beyond - den nya strategiplanen för 2020-2025
2020-10-07
Bättre arbetsmiljö i sjukvården tack vare samarbetsrobot från ABB Därför ska du återvinna ditt guldStora Enso sponsrar världsmästerskapen i nordisk skidsport i Planica 2023 och Trondheim 2025Skräddarsydda spänningslösningar nu tillgängliga från norelemLyftanordningar och lyftredskap - CE-märkning och riskerSCA erhåller tillstånd för ett bioraffinaderi på ÖstrandNya helt eldrivna passagerarfartyg med teknik från ABB tas i trafik vid NiagarafallenEverest placerar HCL Technologies som ledare inom Digital Workplace ServicesHCL och IBM utökar sin allians för att hjälpa organisationer med digital transformation
2020-10-06
Därför kommer autonoma transporter till stenbrott och lättare gruvdrift förstKärnkraftverk berömmer Askalons serviceteknikerMidroc Automation huvudleverantör av tekniska system till VarbergstunnelnL&W Tearing Tester – en ny automatisk rivstyrkeprovare från ABB - ger säker, digital och snabb mätning av rivstyrka​Produktionen i Ystad uppgraderar maskinparken väsentligtSynsam Group flyttar produktion från Asien till Sverige – bygger fabrik med cirka 150 arbetstillfällen i OckelboArbetsmiljöverket inspekterar belastningsskadorFlexibel infrastruktur för IT blir absolut avgörandeAI-startupen Spacemaker säkrar rekordinvestering från Innovation NorgeMassiv breddning av Oracles affärssystem i molnet
2020-10-05
Första SPINNER-Maskinen med SIEMENS ONE GibbsCAM lanserar version 14Plåt & Ventföretagen beklagar utebliven LAS-överenskommelseABB slutför idrifttagning av världens mest kraftfulla transportsystemEnergifabriken förvärvar Vegoil Energy Provider ABB förvärvar Codian - utökar portföljen med industriella höghastighetsrobotarFamiljerätt för företagare med Marcus Bäckström på Enkla Juridik
2020-10-02
SMC presenterar sitt resultat och förväntar sig en stabilt ökande efterfråganI centrum av Sveriges postordertätaste bygdPMH International AB breddar sitt produktområde av lyftvagnarNy katalog för Machincal Face SealsNytt nordiskt klimatprojekt ska minska plåtspilletBlack Friday kommer till Helge NybergSvenskar saknar personliga möten på sin arbetsplatseeam utser sina 50 främsta EMEA-samarbetspartners och belönar dem med en Accredited Service Partner-utmärkelseFixa ett nätverk snabbt – utan utrustning
2020-10-01
Ny punktsvetsmaskin snabbar upp produktion i Lettland ännu merBinar Quick-Lift Systems AB byter namn
Annonser