SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Infinidat rivstartar 2023

Med utökat stöd för sitt partnerprogram

Infinidat, ledande leverantör av lagringslösningar för företag, fortsätter att investera kraftigt i att ge stöd till partners. Nu tillkännager man en rad nya initiativ, utvidgningar och uppdateringar av sitt kanalpartnerprogram.

Bland de nya tilläggen finns ett avsevärt förbättrat kanalprogram för EMEA- och APJ-regionerna samt ett nytt program för säljstöd och utbildning - Infuziast Certified Partner Program. Även regionala programförbättringar tillkommer, såsom rådgivande organ för kanalpartners.

Infinidat har samtidigt utökat sin kanalbas med 22 nya partners och distributörer och utökat sitt kanalförsäljningsteam med sju nya kanalpartneransvariga över hela världen. I EMEA- och APJ-regionerna har Infinidat dessutom tillsatt en ny, mycket erfaren direktör för kanalförsäljning.

– Vi är stolta över expansionen och fördjupningen av våra program för kanalpartners, särskilt i EMEA- och APJ-regionerna, och vi vet att våra kanalpartners är mycket glada över vad vi kommer att introducera under året. 2022 har varit ett bra år där vi fått flera branschpriser och erkännanden. Men med de spännande nya tillägg och förbättringar som vi tillför Infinidats kanalpartnerupplevelse kommer 2023 att bli ännu bättre, säger Eric Herzog, CMO på Infinidat.

Infinidats kanaltillväxt ökade stadigt under hela 2022. Företags bidrag till kanalintäkterna har ökat med 52 procent över året globalt.

Kontaktperson:
Fredrik Arveskär
Regional Director Nordic & BNL
T +46 704200282
E farveskar@infinidat.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-03-22
Colt utökar sitt partnerskap med Equinix i Sverige M-Files visar rekordtillväxt under 2022Jätteinvestering i logistikHär mäter AI hur grönt det är i Örebro Fler rattonyktra fast vid landets gränskontroller
2023-03-21
Henkel erbjuder heltäckande monteringslösningarRobotCenter Laxå exporterar till FrankrikeABB lanserar filmserien Unstoppable Nu börjar vägen mot prispallen i EuroSkillsNy agentur
2023-03-20
Väderstad bygger ut fabrikenVälkommen till LogiMAT 2023Flexibla ventilationsexperterSwecon och Lantmännen i gemensam satsning Duntäcke för dig som arbetar inom industrin
2023-03-17
Rotoclear ger fri sikt till produktionenABB bygger ut Robotics-fabrik i USABlinto tar in 121 miljoner från VerdaneSemperis går med i MISAKan VR användas inom tillverkningsindustrin?
2023-03-16
Mission completed!Produktiv hörnfräsningHexagon i partnerskap med Scada Systems Verizon förändrar i ledningenOslagbart paket från Volvo och Swecon