SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Investera i den senaste tekniken

För verkstäder med Drivus Financial Services
Skaffa Axalta Irus Mix – den snabbaste helautomatiska mixningsmaskinen med handsfree-drift på refinish-marknaden – för att göra verksamheten effektivare och framtidssäkrad.

15 februari 2024 – Drivus ingår i Axalta, en ledande global leverantör av våtlacker och pulverfärger. Där har man förenklat processen för leasing av utrustning för billackeringsbranschen i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA), med erbjudandet om finansiella tjänster.

Med Drivus Financial Services kan verkstäder utnyttja den senaste tekniken, vilket kommer att ge ökad effektivitet och starka konkurrensfördelar.

Det senaste tillskottet inom ny teknik som är tillgängligt via Drivus Financial Services är Axalta Irus Mix, den snabbaste helautomatiska mixningsmaskinen med handsfree-drift på refinish-marknaden. Axalta Irus Mix, som lanserades i maj 2023, ger exakt kulörmatchning och fungerar tillsammans med Axaltas innovativa förpackningar. Systemet maximerar lönsamheten och minimerar miljöpåverkan, så att kunderna kan uppnå eller överträffa sina verksamhetsmål.

Så här säger Babak Tehrani, Business Services Manager hos Axalta Refinish i EMEA-regionen: ”Det är oerhört viktigt i tider av ekonomisk osäkerhet att verkstäder kan fortsätta investera i den senaste, mest avancerade utrustningen, för att behålla sin konkurrenskraft. Och dit hör Axalta Irus Mix. Den bygger på banbrytande teknik som tagit tre år att utveckla.”

Axalta har utvecklat konceptet, designen, funktionen och konstruktionen av Axalta Irus Mix.

Axalta Irus Mix baseras på fyra grundpelare:
• tidsbesparing
• arbetsoptimering
• minskat svinn av förbrukningsmaterial
• miljöhänsyn

”På Axalta strävar vi alltid efter att ligga i framkant när det gäller innovation. Axalta Irus Mix har konstruerats för de verkstäder som vill höja kapaciteten och öka bearbetningstakten, och för dem som vill effektivisera sin verksamhet, och att göra det med eftertanke. Men det kräver en investering, alltså initiala kostnader som inte alla verkstäder har råd med. Det är där Drivus Financial Services kommer in. Programmet gör det möjligt för verkstäder att investera i eller uppgradera till den utrustning de behöver, snabbt, med minimala investeringar i början och till en fast månadskostnad.”

I månadsavgiften ingår utrustning och installation. Leasingavgifterna behandlas som driftskostnader, så de påverkar inte balansräkningen, vilket innebär att verkstäderna direkt kan börja skörda frukterna av förbättrad snabbhet och lönsamhet.

Processen är enkel. Först analyserar Drivus-experten verkstadens krav, och sedan skapas ett skräddarsytt förslag på leasinglösningar. Efter en principöverenskommelse med verkstaden kommer Axaltas finansiella partner, en bank, att utvärdera ansökan, och om den blir formellt godkänd av banken utarbetas det officiella leasingavtalet. När det är undertecknat hanteras beställningen, utrustningen levereras och installeras, och verkstadens personal utbildas.

”Drivus står på verkstädernas sida under dessa svåra och osäkra tider, för att hjälpa dem att förbättra sin verksamhet varje dag”, avslutar Tehrani.

Mer information om Drivus finns på www.drivus.se. Om du vill veta mer om Axalta Irus Mix, är du välkommen att besöka www.refinish.axalta.eu/Axalta-Irus.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Ny försäljningschef på DematekMatlådor som sparar tid och energiVita varningsprodukter CEJN introducerar SmartflowSabroe presenterar den nya styrenheten unisab 4
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige