SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Investera i homestyling med Koncepthem

Höj värdet på bostaden med hjälp av homestyling
Homestyling är något som har blivit väldigt populärt på senare tid. Detta för att både mäklare och säljare av fastigheter har insett värdet av inredning eller homestyling när man ska sälja sin bostad. Vill du maximera värdet på din bostad eller ditt företag? Läs då nedan!

Vad är homestyling?


Homestyling är precis vad det låter som, alltså husinredning. Men det handlar inte bara om inredning, det handlar om att skapa en varm, mysig och härlig känsla. Varför har det blivit mer populärt på senare tid?

Detta för att man har insett att det är värdeskapande att styla om rummet eller bostaden eftersom det faktiskt höjer värdet. Man kan alltså se det som en investering att ta in ett homestylings-företag som designar, inreder och fräschar upp. Det handlar i slutändan om att maximera bostadens försäljningspris.

Vad gör homestyling för skillnad?


Det är svårare att beskriva skillnaden homestyling gör i en bostad i textformat, men här kommer ett försök. Tänk dig ett sovrum utan tavlor, ingen matta och en enkel dubbelsäng. En ensam lampa hänger i mitten av rummet och ger ut ett dunkelt gult ljus. Fönstret står tomt utan några gröna växter och en sliten persienn hänger snett. Detta låter inte så mysigt eller?

Det som homestyling är och går ut på är att man skickar in en inredningsexpert för inredda detta sovrum. De väljer noggrant ut möbler och inredningsdetaljer med material, färger och ljus i omtanke. Det homestyling eftersträvar är att skapa en så mysig miljö som möjligt som passar omgivningen. Homestyling skapar alltså en så bra grund som möjligt för försäljningen av bostaden.

Byggtjänster


Precis som homestyling är det också viktigt att renovera ett objekt innan man säljer det för att höja värdet. Det svåra med detta kan vara att hitta rätt hantverkare. Tyvärr finns det mindre bra bygghantverkare som inte är särskilt professionella. Som tur är majoriteten av hantverkare både kunniga och professionella. Det gäller bara att hitta dem.

Koncepthem


Förutom homestyling har Koncepthem faktiskt ett stort nätverk att yrkesprofessionella bygghantverkare och erbjuder byggtjänster som en helhetslösning. Koncepthem tar också ett helhetsansvar från början till slut för att ni ska bli så nöjda som möjligt. Precis som att anlita en professionell inredare för homestyling för att öka priset är det också en investering att anlita en professionell bygghanverkare för att renovera till exempel badrummet.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-06-15
Ny landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
2022-06-14
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
2022-06-13
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomationMöt en av våra anställda: Johan EdbomIndustrirör från Jernbro Företagsfinansiering med stöd av EUAnders utmanar traditionella sätt att utforma fabrikerVärldens första elbilspool med laddning utan sladdVälkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!Ramirent tecknar ramavtal med SinfraFörsta spadtaget för NP Nilssons nya logistikcenter!Ta med hemmakontoret till mässan Advanced EngineeringGKN Aerospace deltar i nytt EU-projektNexer tilldelas ramavtal med IneraNu öppnar Norrbotten Stål
2022-06-10
Enklare att använda teknik för hållbara byggnaderKundcase med 3D-scanner från PhotoneoSchneider Electric tilldelas flera prestigefyllda designpriserTransportbandsreparation på rekordtidVerdion säkrar en ny spek­ulativ möjlighet i Sverige Fördubbling av antal bluff-sms Fortsatt tryck på försörjningstrygghetenABB och Börjessons Lastbilar stöttar utbyggnadenTekniska museets samling fyller 100 årNytt utgångsläge när Science Village ska växaBolist Emmaboda gjorde rekordartad ökning på 4 årDell Technologies i partnerskap med AI Sweden
2022-06-09
Ewellix Nordics expanderarLevererade anläggnings­maskin tillverkad med fossilfritt stål till kundSveriges största laddgata invigdDags att ta vara på industri 4.0-vågen Tysk förpackningstillverkare integrerar ABB:s automatiska pappersprovningStora klimatvinster med utvinning i SverigeXiaomi lyfter och inspirerar unga kreatörer i AfrikaNordomatic fortsätter sin europeiska expansion