SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

IRC har fått sin största order hittills

Från Borlänge företaget Tractive AB
– Det är ju fantastiskt roligt med det nya samarbetet med Tractive AB / Pentruder säger Patrik & Joakim Elg som båda driver familjeföretag IRC AB i Björbo.

Vi är tacksamma och stolta över vårt nya samarbete med familjeföretaget Tractive AB / Pentruder i Borlänge, vi är mycket glada att Tractive valde oss som leverantör.

Konkurrensen är hård idag, det finns många radiostyrningsföretag som vill vara med och tampas. Idag är det ca 10-12 st i Sverige som vill vara med, stora som små företag.
Så det känns extra skönt att vi fick vara med till slutet och får leverera radiostyrning till Tractive / Pentruders maskiner säger Patrik och Joakim.

Ett sådant samarbete tar lite tid innan man har tagit fram en färdig produkt, det blir många samtal och mail innan man kommer fram till en bra lösning för kunden.
Hela IRC blir arrangerade så att kunden ska få den bästa lösningen. Engagemanget i företaget är ingen bristvara hos oss, vi är ett mycket bra team så våra kunder kan känna sig trygga med oss IRC:are.

Affären med Tractive har gått mycket bra. Det har varit enkelt att jobba med Tractive, eftersom de har kunskapen och produktionen i Borlänge. De vet vad de vill ha och vet vad som behövs för att deras maskiner ska klara det hårda jobbet & klara den tuffa arbetsmiljön som maskinerna jobbar i.

Vi kommer att leverera sändarmodellen spectrum1 GII och mottagaren FSE 507 och
fördelen med våra system är att vi har service world wide. I över 45 länder har vi HBC- agenter som arbetar lika som oss. Det förenklar om våra kunder behöver snabb support & service. Våra radiosystem tillverkas hos HBC radiomatic GmbH i Tyskland .

HBC är världsledande i radiostyrningsbranchen och med sina nya innovationer samt att de håller en mycket hög kvalité på produkterna rakt igenom. Detta gör att HBC är marknadsledande i radiostyrningsbranschen under deras 75-åriga företagande.

2023 tillverkade HBC 55.000 st radiosystem och totalt tillverkar HBC 1,8 miljoner komponenter årligen & det sker i deras egna fabrik i Tyskland. IRC är en av HBC:s agenter och vi ansvarar för den svenska marknaden och vi har varit verksamma i 35 år.

IRC växer sakta men säkert år för år. Vi har inget behov att växa snabbt, utan vi ska växa med kontroll och vi ska sköta väl om våra kunder som vi har idag.
Vi har Kunden i Fokus.
Kontaktinformation

IRC Industrial Radio Control AB

Postadress
Grill­vägen 4
78697 Björbo
Besöksadress
Grill­vägen 4
SE-78697 Björbo
Region
Gagnef
Dalarnas län
Sverige
Organisationsnummer:
556339-8618
Grundat: 1988
Anställda: 16
Välkommen till IRC AB / Industrial Radio Control

IRC AB hittar du mitt i Dalarna.
Företaget bygger sin affärsidé på att kundanpassa radiosystem, slang- och kabelupprullare för olika behov till svensk och utländsk industri. Brett utbud av standard produkter samt bred kunskap för att kundanpassa till kundens ösnkemå.
Våra produkter är tillverkade i EU, familjeföretag med egen tillverkning & utveckling.
Våra produkter är:
- Radiostyrning för industriell användning
- Radiolänkar med eller utan maskinstopp
- Motordrivna upprullare för kabel & slang
- Fjäderdrivna upprullare för kabel & slang
- Kabel för rörlig förläggning
- Balansblock från 0,5 Kg - 180 Kg

Produkterna håller hög kvalitet och följer gällande standarder inom bl.a. Europa, USA, Canada, Kina, Japan & Ryssland.

Välkommen att kontakta oss för offert!

Agenturer

Hartmann & Köning Stromzuführungs AG, Tyskland
H&K tillverkar fjäder & motordrivna kabel & slangupprullare för tuff industri. Mycket drifttåliga, hög kvalité.
HBC Radiomatic GmbH, Tyskland
HBC Radiomatic GmbH är ett familjeföretag med 70 års erfarenhet inom radiostyrningsbranschen. Med egen tillverkning i Tyskland är företaget unikt, 420 anställda, Partners / Dealers i 40 länder. HBC tillverkar i ca 40.000 radiosystem / år och detta gör dom till Europas största radiostyrningstillverkare. Med ett skarpt öga för högkvalité, nya innovationer och ett säkerhetstänk utöver det vanliga så ligger HBC i framkant när det gäller tillverkning utveckling av industriell radiostyrning. besök www.hbc-radiomatic.com
NEDERMAN, Sverige
Nederman tillverkar utsuganläggningar, rökätare, blästeranläggningar, slang & kabelupprullare, balansblock.
Schildknecht AG, Tyskland
Trådlös radiolänkar, dataöverföring, som är industrianpassade, via PROFIBUS, PROFINET, PROFIsafe & CAN-Bus Dessa produkter hittar man på all tänkbar industrianläggningar där inte kabel-förbindelse inte är lämplig. Titta gärna på hemsidan www.schildknecht.ag

Certifieringar

AAA – ISO 14001:2004 – ISO 9001:2008

Kontakter

Patrik Elg
Försäljning / Sales
0241-15 79 35
Sales / Förfrågan
0241-21455
0241-21455
Service / Support
070-5625590
0241-21455

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN