SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

IVECO Göteborg fyller 25 år

Firar med testkörning och goda erbjudanden
I år firar IVECO Göteborg stolt sitt 25-årsjubileum. Sina framgångar tillskriver de företagets lojala kunder samt sitt erfarna team, där flera av medarbetarna har varit med sedan dag ett. För att fira jubileet bjuder de nu in till öppet hus, ett event som tar plats hos IVECO Göteborg den 27–31 maj.

1999 öppnade IVECO sin verkstad i Göteborg. Genom åren har företaget utvecklats rejält och gått från att vara en liten aktör, till en storspelare i regionen.

- Idag är IVECO Göteborg en fullserviceanläggning och vi har konstant haft ökande volymer. Att vi har kommit dit vi är idag tackar jag det starka teamet för, med flera personer som har varit med från första början – till och med innan IVECO tog över verkstaden. IVECO Göteborg har en stark familjekänsla och därför är vi nu glada att kunna bjuda in till öppet hus, så att både gamla och nya kontakter kan få en inblick i vår organisation och se vad vi kan erbjuda, berättar Peter Bjurström, försäljningschef på IVECO Sweden.

En stabil resa

Även om IVECO Göteborg har funnits sedan 1999, har Juha Mäkinen och Johan Brandin arbetat på verkstaden i över 30 år.

- Innan IVECO tog över 1999 var vi en privat återförsäljare för IVECO. IVECO var ganska litet på den tiden, med har nu fullkomligt exploderat och vi utvecklas hela tiden – både vad gäller produkter och service. Att vi nu firar 25 år som IVECO-verkstad är otroligt roligt. I Göteborg jobbar vi bra som ett team och kunden uppskattar vår snabba service samt höga kvalitet på arbetet. Med den starka grunden tror jag att framtiden är ljus och att vi kommer att kunna bygga vidare och utöka vårt produktsortiment ytterligare, berättar Johan Brandin, verkstadschef på IVECO Göteborg.

Han kompletteras av kollegan Juha Mäkinen, reservdelsansvarig på IVECO Göteborg, som tillägger:

- Det har varit en väldigt stabil resa. Även om IVECO har varit bra redan från början har vi de senaste åren kunnat märka att fler får upp ögonen för oss. Jag har varit på plats sedan 1987 och jag tror att kunderna ser det som positivt, just att de känner igen oss. Att flera av oss har jobbat kvar länge skickar ut bra signaler till marknaden. Kunderna vet vad de kan förvänta sig från oss och är trygga med att vi håller vad vi lovar.

Testkörning av eDaily – och ett starkare fokus på det tunga

Anel Mujic är servicechef på IVECO Göteborg. Även om han inte har varit med från allra första början som sina kollegor, har han varit anställd i imponerande 13 år.

- Det som gör IVECO Göteborg till en bra partner för våra kunder är vår tillgänglighet och flexibilitet. Vi har kunder som kör mat och läkemedel, så det är viktigt att se till att de rullar hela tiden. Samtidigt tror jag att vi har potential att komma ännu längre, särskilt på marknaden för tunga fordon. Vi har mycket moderna och bekväma lastbilar som står sig bra på marknaden. Därför är jag glad att vi kommer att ha en lastbil på plats under vårt evenemang här i maj, berättar Anel Mujic.

Under vecka 22, dvs. 27–31 maj, kommer IVECO Göteborg att bjuda på testkörning av deras elektriska transportbil IVECO eDaily. Dessutom erbjuder man kampanjpriser på nya transportbilar, samt en passande 25 000 kronors rabatt på ett urval av begagnade transportbilar. På servicesidan kommer verkstaden att erbjuda 25 procents rabatt på bokade jobb och däck.

- Även om vi har event varje dag kl. 08.00-16.30 hela veckan, blir onsdagen vår stora dag. Då bjuder vi på mat, extra bra erbjudanden och möjlighet att träffa ett antal samarbetspartners och leverantörer som deltar under dagen, säger Peter Bjurström och avslutar:

- Med alla års erfarenhet som vi samlat på oss under vårt tak här i Göteborg har vi också den kompetens som krävs för att följa med i utvecklingen. Även om tekniken och verkstadsuppdragen förändras, är teamet redo att hänga med i 25 år till. Jag ser fram emot att få träffa så många som möjligt under veckans lopp och visa fram vad det är som gör IVECO Göteborg till den verkstaden som vi är idag.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-04
Ammann slutför förvärvet Framgångsrikt Konvent och 60-årsfirandeHögkvalitativa packningssatser Specialanpassade mask­inskydd till ECMEC ABtwoday utser Elias Inderberg till ny VD
2024-06-03
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarOLSONS breddar programmet
2024-05-31
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
2024-05-30
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag
2024-05-29
Rengör och passiverar svetssömmarRätt borstar till din grävmaskin Volvo CE inviger nya anläggningarHögsta utmärkelse vid Red Dot Design AwardStort intresse för nya Plannja Infinity