SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

John While byter namn till Lesjöfors

Förstärker plattformen för samarbete
I Asien som präglas starkt av innovation och framsteg, tar vi nu möjligheten att utveckla och stärka vår närvaro. Det är med stor glädje vi meddelar att alla dotterbolag i John While-sfären nu övergår till Lesjöfors varumärke.

Förändring är ofta en katalysator för tillväxt och namnbytet är ett led i vår strävan efter innovation och synergi. Även om namnet John While tidigare har spelat en central roll för tillväxten i Asien, är det dags att omfamna en ny identitet som harmoniserar med vår globala strategi.

Vinster både lokalt och globalt
Genom att dra nytta av det starka globala ryktet för Lesjöfors fortsätter vi vår resa som inte bara gynnar våra tidigare John While-företag utan också stärker Lesjöfors varumärke.

Mikael Andersson, regionchef för Asien kommenterar namnbytet:
"Vårt namn spelar en avgörande roll i strävan att bli branschledande och vi ser klara fördelar med att använda det superstarka varumärket Lesjöfors framför John While, som främst är känt i Asien. Förändringen stärker Lesjöfors både i Asien och globalt. Ett enhetligt varumärke förenklar också hur vi presenterar oss för kunder och erbjuder lösningar från andra delar av koncernen. Vi vill uppfattas som en sammanhängande grupp och dessutom ser vi betydande fördelar när det gäller leveranskedjan och gemensamma inköp. Det är mycket fördelaktigt att ha alla asiatiska företag under samma varumärke."

Förstärker plattformen för samarbete
Namnbytet skapar starkare kopplingar mellan våra asiatiska verksamheter och vårt globala nätverk. Genom att förena oss under ett enda namn skapar vi en plattform för samarbete och tillväxt.

Denna transformation kommer inte bara att effektivisera våra verksamheter utan också främja fler lokala försäljningsmöjligheter i Asien. När vi stärker Lesjöfors varumärke i regionen öppnar vi dörrar till nya möjligheter.

Denna förändring handlar inte bara om en namnändring, det är ett strategiskt drag som förstärker och kraftsamlar ytterligare.

Anna-Karin Sandell
Lesjöfors AB | Mobile +46 (0) 70 747 46 18
anna-karin.sandell@lesjoforsab.com | lesjoforsab.com
Kontaktinformation

Lesjöfors Springs & Pressings AB

Postadress
Jämtlands­gatan 62
16260 Vällingby
Region
Österåker
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556997-0675
Grundat: 1852
Anställda: Ej angivet
Lesjöforskoncernen, där svenska säljbolaget Lesjöfors Springs & Pressings ingår, är en global aktör med marknadens bredaste sortiment av fjädrar samt stansade och pressade detaljer. Med en unik expertis inom högteknologiska, kundanpassade lösningar samt stor och flexibel tillverkningskapacitet är Lesjöfors sedan många år fjäderpartner till kunder i vitt skilda branscher.

Lesjöfors består av ett trettiotal tillverkande och säljande bolag i ett flertal länder. Tack vare ett långsiktigt och målmedvetet arbete som innovativ problemlösare växer koncernen kontinuerligt med god lönsamhet, både organiskt och genom förvärv.

Lesjöfors ägs Beijer Alma, noterat på Stockholmsbörsen.

Certifieringar

IATF 16949:2016 – ISO 14001:2015 – ISO 9000:2015

Kontakter

Sofia Håkansson
Kommunikations- & Marknadschef
054 19 99 21
+46 70-217 64 00
Henrik Berner
Försäljning industri
0513 220 22
Erik Danell
Försäljning industri
08-445 88 72
Niklas Movitz
Försäljning industri
0513-220 21
tobias Dahlgren
-

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Impact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagbergNytt bolag i Tempcon GroupGranitors hissverksamhet säljs till MVIGodstransporterna på väg effektiviseras
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!