SÖNDAG 15 DECEMBER 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

KEWAB Elkraft årets leverantör - för fjärde gången

Kewab Elkraft har blivit utsedda till Årets leverantör i kategorin Utmärkt Entreperenör.
Priset delades ut på Entreprenösrsdagen 2019 som anordnas av Ellevio. Det är fjärde gången som Kewab Elkraft får ta emot utmärkelsen.

– Det känns jättebra och vi är stolta över att får den här utmärkelsen för fjärde gången, säger Tony Haraldsson, affärsområdeschef Elkraft.

Ellevios Entreprenörsdag har anordnats sedan 2011 och sedan dess har Kewab Elkraft varit nominerade samtliga år och vunnit i kategorin Utmärkt Entreprenör hela fyra gånger.

– Vi har lyckats bygga upp ett starkt förtroende och samarbete med våra kunder och det är en viktig del av vårt långsiktiga arbete, säger Tony Haraldsson.

Motiveringen till årets vinst lyder:
”Kewab, med särskilt omnämnande av Lindholms AB i Kewab-koncernen har framgångsrikt tagit sig an projekt i nya geografier med bibehållen ”Kewab-kultur”. Lyhörda, lösningsorienterade och ett positivt samarbetsklimat med Ellevios projektledare.”

– Lindholms är en av våra sex avdelningar inom Kewab Elkraft och de har utmärkt sig under året då de jobbat mot Ellevios Kungsbackakontor. Det är väldigt roligt att de skött sig så bra.
Under de senaste fem åren har Kewab Elkraft både ökat antalet anställda och etablerat sig på nya platser.

– För fem år sedan var vi omkring 20 anställda och idag är vi 115 personer som jobbar heltid på Elkraft. Dessutom har vi idag etablerat oss i Mälardalen, Dalarna och Hälsingland och där vill vi nu växa ytterligare, säger Tony Haraldsson.

Därför, menar han, att det är extra roligt att Kewab-kulturen lyfts som en del av motiveringen till priset.

– Det är kul eftersom vi har vuxit men samtidigt lyckats hålla kvar Kewab-känslan som är viktig för våra kunder där Ellevio är den största. De är väldigt viktiga för oss och därför är det roligt att få utmärkelsen i år igen, säger Tony Haraldsson.

För mer information:

Tony Haraldsson, Affärsområdeschef Elkraft, +4670 343 77 88, tony.haraldsson@kewab.se

Fredrik Larsson, VD, +46 703 12 38 51, fredrik.larsson@kewab.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-12-09
​Högsta säkerhetsbetyg till Nya Renault CapturSkolan som tränar framtida ledare i InstalcoMagdalena Forsberg ny ambassadör för Mitsubishi MotorsBilhandlarnas vardag kommer att hetta till!Trästommar håller ställningarna inom nyproduktion av flerbostadshus3D-modellering med hög byggbarhetÅrets Byggchef 2019 är Jeanette Rhodin KörössyDriftsäkerhet
2019-12-06
Pro 2 - Klassledande strömförsörjningABB och Stena Recycling i nytt miljösmart samarbeteGerdau och SKF i avtal för att förbättra produktiviteten vid brasilianska stålverkNu är det nya majestätiska vattenkraftaggregatet Sofia igång i Åsens kraftverkNy dragtruck för trånga utrymmen: Jungheinrich EZS 130Elvaco breddar utbudet inom LoRaWAN – lanserar fyra nya mätarmoduler till värmemätareAldrig ett tomt batteri!TEKONF – ett kompetent företag inom teknisk konfektionVolvo Group Venture Capital investerar i programvara för autonom mobilitetWingårdhs Arkitekter flyttar till Varvsstaden
2019-12-05
Exacta har förvärvat samtliga aktier i 3P Logistic ABNy version av IRONCAD nu här!SSAB inleder studie i Finland för fossilfri ståltillverkningDe brinner för plåt och senaste teknikenInterroll trummotorer får EHEDG-certifiering för högsta hygienkrav AWS och Verizon levererar 5G Edge Cloud Computing tillsammansDan Nilsson ny standardiseringschef på SISFyra av tio småföretagare har ingen hemsidaSiemens bygger vätgas­anläggning för utsläppsfritt energisystemKraftig 18V kolborstfri gäng­stångskap med extra kraftAllt viktigare med miljö­certifierat byggmaterialSomfy lanserar radiatortermostat för det smarta hemmetStora kostnadsbesparingar efter uppgradering av kondensorer hos drygt 150 butikerProduktnyhet December 2019 - IndustrifördelareDynamics by Sigma öppnar i Storbritannien
2019-12-04
Iscar Chatterfree och Solidmill Damaskus Maskinskydd förvärvar leverantör – stärker sin ledande position i Sverige Troax skapar nya möjligheter – på längden och på höjdenBranäsgruppen startar ett vasst samarbete – tar bort plastsugrören4,5 miljoner till AI-forskning i NorrbottenNu blir det lättare att resa fossilfritt i JämtlandErik ska bidra till att utveckla svensk industriUppsala kommun vinner årets Biogasutmärkelse 2019Visma förvärvar fintech­bolaget InyettEasyfairs renodlar varu­märket Empack och lanserar nya mässan Logistics & AutomationDB Schenker startar nytt i åtta länderCaterpillar lanserar nya bandschaktaren Cat D5 och förenklad namnstruktur
2019-12-03
PR-Plast Investerar för en ljusare framtidMetal Work Sverige AB söker en driven säljareSvenska bilförare väljer helst Volvo V60Peab bygger ut SCAs sågverk i BollstabrukStröman Maskin AB är ny generalagent för Johnston och Beam i SverigePanasonic förvärvar finsk värmepump­verksamhet7 av 10 svenska hantverkare genomgår sällan eller aldrig säkerhetsutbildningar på arbetsplatsen Veeam förutspår teknologi­trenderna för 2020 De är nominerade till Träpriset 2020Rejlers förvärvar Elproj teknik ABVerkstäder uppmanas hjälpa bilägare som är oroliga för brandrisk!Årets XL-BYGG leverantör 2019Så skapar ni en hållbar affärsmodell i 5 stegKylkedjan TESAB växer!En ny generation av axialfläktarVi välkomnar Peter Benjaminsson som ny försäljningschef Bygg
2019-12-02
Ny hemsida räcker inte för att nå ut på nya marknader
Annonser