SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Komfort och ergonomi med Lännens grävlastare

En inblick i Lännens engagemang för förarkomfort
Lännen grävlastare är inte bara kända för sin mångsidighet och prestanda, utan också för den oöverträffade komfort och ergonomi de erbjuder sina förare. Denna artikel utforskar de nyckelaspekter som gör Lännens grävlastare till en favorit bland maskinförare.

Komfort och ergonomi


Lännen har utformat sina grävlastare med förarens välbefinnande i åtanke. Arbetsmiljön i hytten är rymlig, tyst och väl uppvärmd, vilket säkerställer att föraren kan arbeta under de bästa förhållandena. Den ergonomiska designen inkluderar en justerbar styrpelare och bekvämt placerade armstöd, vilket minimerar fysisk belastning och ökar förarens effektivitet.

Förarens prioritet


I utvecklingen av M-seriens grävlastare lades stor vikt vid att skapa en ännu mer bekväm och effektiv maskin. Uppdateringar inkluderar en ny interiör och ett användargränssnitt som styrs via en 10-tums pekskärm, vilket gör det enkelt för föraren att justera maskininställningarna. Dessutom har åtkomsten till hytten förbättrats med säkrare och bekvämare trappsteg, och verktygslådorna har flyttats till en mer tillgänglig plats på framramen.

Synlighet och tillgänglighetFör att ytterligare förbättra förarupplevelsen har de främre stänkskärmarna förlängts för att minska smutsansamling och öka sikt. Bakrutan har utrustats med nya torkare och kan justeras i flera lägen, vilket bidrar till en obehindrad sikt och säkerhet. Det visuella utseendet på M-modellen har också fått en modernare design och färgsättning, vilket speglar Lännens fokus på innovation och användarvänlighet.

Säkerhet och hållbarhet


Trots omfattande uppdateringar behåller M-serien en riklig lista av tillval som varit populära i tidigare modeller, vilket ger förarna möjlighet att anpassa sina maskiner efter specifika behov. Dessa valmöjligheter, tillsammans med de robusta säkerhetsfunktionerna, garanterar att varje Lännen grävlastare inte bara är bekväm utan också en säker arbetsplats.

Konsekvenser av dålig komfort och ergonomi


Dålig komfort och ergonomi i arbetsfordon kan ha allvarliga konsekvenser för förarens hälsa och produktivitet. Otillräckliga ergonomiska förhållanden leder ofta till ökad trötthet, smärta i nacke, rygg och leder samt kan bidra till långsiktiga muskuloskeletala problem. Detta påverkar inte bara förarens välbefinnande utan även deras förmåga att utföra arbetsuppgifter effektivt och säkert. En bristande ergonomisk design minskar också den övergripande effektiviteten i arbetsflöden och kan leda till högre sjukfrånvaro samt ökade kostnader för hälsovård och förlorad arbetsproduktivitet.

Upptäck hur Lännens grävlastare kan transformera din arbetsdag med överlägsen komfort och ergonomi. Ta kontakt idag för att lära dig mer eller begära en offert.
Kontaktinformation

Lännen MCE AB

Postadress
Bangårds­gatan 11
55303 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556437-9237
Grundat: 1991
Anställda: 28
Välkommen Lännen MCE AB

BYGG EN BÄTTRE VÄRLD MED FÄRRE MASKINER
Vi tror att vi med smarta och mobila multifunktionslösningar kan uppnå en renare, säkrare och bättre fungerande miljö med färre maskiner och kostnader. Detta är det som driver oss. Vi tror på att göra mer med mindre. Vi utvecklar och levererar lösningar som hjälper dig att öka din produktivitet och ansvar för miljön med en kompromisslös nivå av mångsidighet och rörlighet.

LMCE Group (Lännen Mobile Construction Equipment Group) är en internationell leverantör av smarta och mobila lösningar. LMCE utvecklar och producerar maskiner och applikationer med hög användbarhet som bidrar till en mer ekonomisk hållbarhet och långsiktighet.

LMCE tillhandahåller lösningar som hjälper kunder och entreprenörer att öka sin produktivitet tack vare våra produkter. Detta genom minskad miljöpåverkan utan att kompromissa med användandet på grund av mobilitet och produktivitet.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Jessica Bolander
079-142 84 09
Joakim Berglund
070-543 74 00

Filmer

Lännen is a heavy-duty, multifunction backhoe loader with all-terrain mobility

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-20
DIRA Robotbrag 30-31 MajVolvo L110H och L120H uppdateras Ny undersökningNewsec exklusiv rådgivare Skrivare allt oftare målta­vla för säkerhetsintrång
2024-05-17
Volvo CE presenterar omfattande rapporterMinimera produktspill Grundstenen för pålitliga VVS-systemEaton lanserar inbytes­kampanj för UPS-system Besök Swecons digitala monter
2024-05-16
Dessa fyra cyberhot växer extra snabbtONE startar ny containerlinjeIVECO Göteborg fyller 25 årSmart och klimatanpass­ad vattenhantering Byggföretag i Umeå på frammarsch
2024-05-15
ELESA vinner Good Design® Award Ny YSTA Sopvals Proffs L Clara blir VP Strategy & TransformationJordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvar
2024-05-14
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD