SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Konsulttjänster inom mikroelektronik

Expertis som driver innovation
I en värld där teknologi ständigt utvecklas, spelar mikroelektroniken en allt viktigare roll. För företag som behöver integrera eller utveckla mikroelektroniska komponenter så behöver man samarbeta med företag som erbjuder specialiserade konsulttjänster. Genom att samarbeta med experter inom mikroelektronik säkerställer man att du som kund får tillgång till den senaste tekniken och de mest effektiva lösningarna.

Mikroelektronik


Mikroelektronik omfattar studiet och tillverkningen av små elektroniska enheter och komponenter, såsom kretsar, mikrochips och sensorer. Denna teknik är avgörande för att driva innovation inom allt från konsumentelektronik till medicinsk utrustning. Till exempel, i smarta telefoner möjliggör mikroelektronik ökad processorkraft och effektivare batterianvändning, medan inom medicinteknik kan det förbättra funktioner i allt från pacemakers till bärbara hälsoövervakningsenheter, vilket gör den essentiell för teknologiska framsteg i samhället.

Konsulttjänster


Mandalon Technologies tillhandahåller en bred portfölj av konsultationstjänster inom mikroelektronik såsom: ingenjörstjänster, projektledning, processutveckling och design av chip och sensorer. Genom dessa tjänster kan företag effektivisera sina utvecklingsprocesser och förbättra funktionaliteten i sina produkter. Att ta del av expertkunskap inom mikroelektronik är avgörande för att stanna i framkant i den snabbt föränderliga teknikvärlden.

Varför ska du ta hjälp av en expert?


Att integrera mikroelektronik kräver djupgående teknisk kunskap och tillgång till avancerad teknologi. Att samarbeta med experter inom området säkerställer att de bästa metoderna och teknologierna används, vilket kan leda till betydande kostnadsbesparingar genom minskad risk för produktionsfel och förseningar. Experter kan också bidra till snabbare projektgenomförande och ökad innovationsförmåga. Genom att ta hjälp av specialister inom mikroelektronik kan företag säkerställa högsta möjliga tekniska prestanda och effektivitet i sina utvecklingsprojekt, vilket i sin tur ökar konkurrenskraften på marknaden.

Mandalons erfarenhet


Med över 25 års erfarenhet inom mikroelektronikmontering och chip packaging har Mandalon Technologies en unik kompetens i att hantera komplexa mikroelektroniska projekt. Från trådbondning till kapsling och prototyputveckling, deras omfattande erfarenhet säkerställer att de kan erbjuda sina kunder de mest innovativa och effektiva lösningarna. Mandalons djupa kunskap inom chip & sensorer gör dem till en värdefull partner för alla företag som strävar efter tekniska framsteg.
Kontaktinformation
Postadress
Bjärby Himmelslund 1
58561 Linghem
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556616-3670
Grundat: 2001
Anställda: 2
Välkommen till Mandalon Technologies AB!

Vi är din packaging partner inom mikroelektronik, inkluderande ASIC’s, MEMS, sensorer och andra mikroelektroniska system.

Vi arbetar med, prototyp- och legotillverkning av mikroelektronik, från fåtal till mindre serier.
Kvalificerade chip packaging-tjänster; mikromontering av t.ex. ASIC, MEMS och sensorer; tråd-bondning, layout samt även med problemlösning.

Bondning och kapsling av ett chip, chip packaging, är ofta ett kort steg. Trots det korta steget har det en stor inverkan på hela produktens prestanda i slutänden. Mandalon Technologies har många års kunnande och erfarenhet av att bygga vitt skilda strukturer. Detta gör oss särskilt lämpade att på bästa sätt ta hand om ert chip och er chipmontering.

Med erfarenhet från sensorverksamheten inom S-SENCE på Linköpings universitet föddes företagsidén, och vi bildade Mandalon Technologies HB 1999. Ända sedan dess har vi monterat sensorer, MEMS-strukturer och ASICs. Vi byggde vårt eget mikromonteringslab 2001. Från och med 2002 är vi aktiebolag och genomförde ISO 9001:2008-certifieringen 2008 och sedan 2017 gäller certifiering enligt ISO 9001:2015.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Per-Erik Fägerman
0733 206050

Filmer

Bondning

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-04
Ammann slutför förvärvet Framgångsrikt Konvent och 60-årsfirandeHögkvalitativa packningssatser Specialanpassade mask­inskydd till ECMEC ABtwoday utser Elias Inderberg till ny VD
2024-06-03
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarOLSONS breddar programmet
2024-05-31
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
2024-05-30
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag
2024-05-29
Rengör och passiverar svetssömmarRätt borstar till din grävmaskin Volvo CE inviger nya anläggningarHögsta utmärkelse vid Red Dot Design AwardStort intresse för nya Plannja Infinity