SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Kontrollera din svetsutrustning

De vanligaste felen
Det borde inte behövas att sägas men, dåligt underhåll och slarv med svetsutrustning kan leda till trasigt material eller värre, olyckor och bränder. Här hittar du några av de vanligaste felen på svetsutrustning så att du kan hålla ett öga på. Behöver du nya eller mer svetsutrustningar hittar du alltid professionell svetsutrustning på verktygonline.se.

De vanligaste felen


De vanligaste felen på svetsutrustning som är bra att hålla koll på är sönderslagna manometrar. Det är också vanligt att bakslagsspärrar inte testas ordentligt. Backventiler är också något man behöver hålla ögonen på och borde testas kontinuerligt. Det är också väldigt vanligt att sprickor i gamla eller torra slangar som kan leda till läckor.

Varför man ska testa sin utrustning


Varför ska man då testa sin svetsutrustning kontinuerligt? Det är för att din svetsutrustning ska alltid ska fungera på ett säkert sätt annars kan det innebära risk och fara för dig och din omgivning. Sedan är det ju alltid tråkigt att lägga pengar på något för att man inte har underhållit ordentligt.

Ekodesign krav


Sedan den första januari 2021 så finns det faktiskt ekodesignkrav på svetsutrustningar. Detta för att man har räknat ut att man kan spara 1,1 TWh om året bara inom Europa.

Hitta svetsutrustning på verktygonline.se


Verktyg online erbjuder dig svetsutrustning, verktyg och tillbehör inom svetsning. Du hittar också tillbehör till elsvetsar, gassvetsar samt olika gastillbehör. Du hittar produkter från följande varumärken, Kemper, Jasic, Albee, RIMAC och Air Liquide.

Både Albee och Air Liquide är marknadsledande när det kommer till framtoning och erbjuder förstklassiga produkter och gaser. Dessa varumärken utför teknisktjänster för industrin och sjukvården.

Verktyg online har rejält med kompetens gällande svetsutrustning samt gaser för industriproduktion. Tveka inte att kontakta verktygen om du har frågor gällande svetsutrustning.
Kontaktinformation
Postadress
Traktor­vägen 8
24138 Eslöv
Region
Eslöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556141-0753
Grundat: 1970
Anställda: 5
Välkommen till VerktygOnline!

Hos oss kan du leta bland 100 000 artiklar i webshopen eller i 11 000 artiklar i butiken och finner du fortfarande inte det du söker har vi 300 000 artiklar i vår databas, vi hjälper dig gärna och beställer hem det du behöver. Vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment av hög kvalitet till bra pris.

Vårt mål sen starten 1993 är att driva ett företag med tonvikt på kvalitet och god service. Sedan dess förser vi såväl företagare inom hantverk, industri, verkstad och även privatpersoner som ställer krav på kvalitet och hållbarhet. Idag är VerktygOnline.se en del av Industriteknik i Eslöv AB (ITEK).

För att du som kund ska känna dig säker med ditt köp erbjuder vi dig erfaren kundtjänst som kan produkterna.

Vi jobbar dagligen på att utvecka och förbättra vår verksamhet så att du som kund ska få högsta service. Har du synpunkter på hur vi kan göra vårt arbete bättre får du gärna höra av dig till oss.

Du är alltid välkommen in till vår butik i Eslöv eller handla direkt på webben och få dina produkter skickade direkt till dig.

Vår butiksadress är:
Industriteknik i Eslöv AB
Bruksgatan 11
241 38 Eslöv
Öppet Mån-Fre kl 07-16

Kontakta oss gärna med dina frågor 0413 - 191 65 eller på order@verktygonline.se.
Vår kundtjänst är öppen mån-fre kl 08.00-16.00.

Välkommen att kontakta oss.

Relaterade sökord

, Verktyg

Kontakter

Veronica Sjöholm
E-commerce manager
0413-60879

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-17
Nytt AI-verktyg ska öka lönsamhetenTECEs nya Smart Home-system: energieffektivtWästbygg Gruppen avyttrar logistikfastighetByggelement öppnar ny fabrik Trimble's connected For­est Management System
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa