SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Krea lanserar ny tjänst för fastighetsfinansiering

Lanseringen fortsätter att stärka Kreas position
Krea stärker positionen som den största oberoende finansieringstjänsten för små och medelstora företag i Sverige.

För nästan alla fastighetsprojekt är kostnaderna stora och tillgång till kapital en nyckelfråga. Vare sig det handlar om att köpa en ny lokal för verksamheten eller inleda ett nytt byggprojekt.

På marknaden finns idag en uppsjö av finansieringsalternativ, då ny teknik och digitalisering har tillåtit fler aktörer att etablera sig. För företagare kan det vara både krångligt och tidskrävande att hitta det alternativ som passar den egna verksamheten bäst. Därför lanserar Krea en ny digital tjänst som förenklar för företagare att jämföra och teckna fastighetslån, byggnadskreditiv och företagslån med fastighet som pant.

“Bygg- och fastighetsbranschen växer så det knakar, men tillgång till kapital från storbanker och staten är svårt att ta del av om man inte en av de stora "byggdrakarna". Senaste tiden har dock intresset från nischbanker och långivare att finansiera dessa typer av projekt ökat.

Målsättning med vår tjänst är att ge små- & medelstora företag enkel tillgång till denna finansiering men även kunna hjälpa till att sålla bland alla olika upplägg och produkter så att företag hittar den lösning som passar just deras verksamhet” säger Martin Branzell, partneransvarig på Krea.

Genom att ställa långivarna mot varandra, hjälper Krea företagare att få en tydlig överblick över olika finansieringsalternativ, samtidigt som de erbjuds marknadsledande villkor, då långivarna tävlar om att få varje ansökande företag som kund.

Lanseringen av fastighetsfinansiering fortsätter att stärka Kreas position som den ledande finansieringsstjänsten för små och medelstora företag i Sverige, då Krea blir den första aktören att erbjuda både företagslån, fakturaköp och fastighetsfinansiering.

Läs mer om Kreas nya erbjudande för fastighetsfinansiering här.

För mer information vänligen kontakta:
Carsten Leth, Vice VD på Krea Företagslån,
Mail: carsten.leth@krea.se
Telefon: + 46 727 19 66 59
Kontaktinformation
Postadress
Valhalla­vägen 60
11427 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559173-2895
Grundat: 2018
Anställda: 6
Välkommen till Krea!

Grundat av företagare
Grundarna bakom Krea är själva företagare med erfarenhet av krångliga företagslån, omoderna processer och långa handläggningstider. Krea skapades därför för att hjälpa alla små- och medelstora företag att få enkel tillgång till finansiering med bästa möjliga villkor.

Vi hjälper företag att hitta rätt lån
Genom att använda Kreas plattform kan företagare enkelt och kostnadsfritt få flera låneförslag med bara en kreditupplysning hos UC. Krea beräknar automatiskt en jämförbar månadsränta som gör det enkelt att jämföra lån från olika banker och långivare på plattformen.

Ett tryggt val
Krea är stolta över att ha kunnat hjälpa över 10 000 svenska företag att hitta rätt företagslån. Det finns alltid kunnig personal redo att hjälpa över mail, chatt och telefon.

Krea leds av ett team med lång erfarenhet inom låneförmedling, bankverksamhet och entreprenörskap. Krea är ett privat svenskt bolag och registrerat hos Finansinspektionen.

Kontakter

Linus Retsloff
Customer Success Manager at KREA
08-551 082 62
Carsten Leth
0727196659

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-11-26
De investerar för fler lasertimmarPremiär för MVS energi­lagringslösning på eCar Expo på Svenska MässanVetlanda får högteknologisk biltvätt med abonnemangBranschöverskridande storsatsning på spårbarhet för hållbar industriNya Alfa Laval PlusClean-rengöringsmunstyckeABS Wheels tilldelas utmärkelsen Årets Superföretag 2021Utsetts till Årets Super­företag
2021-11-25
Steglös tryck- och vakuumkontroll med IO-Link9 av 10 arkitekter blir nöjda med slutresultatet när de väljer byggnadsplåtFem myter kring snabb­laddning av elfordonÖver 5000 nya snabb­laddningspunkter till 2025Webers storsatsning – återvunnet material minimerar spillGARO lanserar IP65 kapslingarDATRON CNC-verktyg för bearbetning i många olika materialE.ON-bolaget Avacon beställer Gomeros kontrollutrustning SIPPI Uppsala blir spik till ark – vi flyttar!
2021-11-24
Det handlar om både bekvämlighet och lönsamhetSanco väljer en motpart som kan erbjuda allt inom tryckluft och kvävgasOCS hjälper Ljusgårda med automatiserad salladsodlingLär dig mer om nivåteknik Underhålls- och rengörings­kit för bästa prestanda och lång livslängdCM605 - En läckströmstång för mätning av likströmmarSäkerhetsutmaningarna med IIoT och Industry 4.0Rekordmånga företag på årets AutomationsdagVälkommen till Plastteknik Nordic 2021Dachser Norway levererar med ny eldriven batteri-lastbilDana Lim har växtvärk och bygger ut igenDescartes tar nästa innovationssteg 2021 det viktigaste året i företagets historiaValeo tar autonom mobilitet till nästa nivå med ny LiDAR-teknik
2021-11-23
Koaxiala elektriska rundmat­ningsbord för exakt position­eringAhlsell stärker sitt verktygserbjudandeBalansering CNC-bearbetning och 3D-utskrift för metalldelarLindab förvärvar den svenska taktillverkaren ProfilplåtRenova prisas för miljöriktig vattenreningÅrets kvinnliga stjärnskottFjärrvärmen i Borås – en guldklimp i klimat­omställningenRobotar tar jobb på H22 City ExpoStockholmarna bryr sig minst om att minimera vattenförbrukningenFärger och framtidstro präglar Ebbepark i LinköpingDEFA utbildar bostadsrätts­föreningar inom elbilsladdningEftermarknaden avgjorde valet för Björnens Entreprenad AB
2021-11-22
Dimgenerator skyddar butiker från inbrottABB levererar robot i guldfärgPeab förvärvar byggrätter på Lilla Essingen i StockholmIVECO levererar 1 064 gasdrivna S-WAY-lastbilarBravida etablerar sig i HälsinglandInstabox ställer om till eldrivetVi kvinnor behövs i techbranschen!Sveriges nöjdaste fjärr­värmekunder finns i KarlstadVad vill ni att er robot skall kunna göra?Han är Stockholms främste entreprenör 2021
2021-11-19
Smart depåladdning från ABB för Göteborgs nya elbussarNya spiralformade PTFE-slangen från Parker Varför är digitalisering så viktigt?HCL Technologies har utsetts till ledare i IDC MarketScapeFörsta spadtaget för Ottosson Truck /Hyundais nya huvudkontorMikael Anjou ny VD för SizesLogistic Contractor etablerar sig med eget kontor i LuleåAdvenica har fått en ny order på cybersäkerhetsprodukterKB Components dubblar sin kapacitet med nytt logistiksystem Formica Capital investerar i ChargeNode