SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ledningssystem ISO 9001 inom trådbondning

Effektiv verksamhet med ISO 9001
Mandalon Technologies AB uppfyller kraven för ISO 900 certifiering. Ledningssystemet omfattar problemlösning vid produktutveckling av mikroelektronik, tillverkning inklusive bondning från prototyp till produktion i mindre skala.

Vad är ISO?


ISO standard är en gemensam lösning på ett återkommande problem. Syftet med ISO är att skapa rutiner som alla inom industrin kan förstå och enas kring. En ISO standard ligger alltså i allas intresse att höja kvaliteten och slippa uppfinna hjulet på nytt när man stöter på ett problem. Det finns såklart flera olika ISO standarder som till exempel att arbeta systematiskt med att minska din organisations påverkan av miljön.

ISO 9001


ISO 9001 är en ledningssystemstandard för en verksamhetsprocess i en organisation. ISO 9001 är en av världens mest använda standard och det finns cirka en miljon certifikat utfärdade i över 200 länder.

Hur blir man ISO certifierad?


När företagets ledningssystem uppfyller kraven för ISO 9001 så anlitar företaget en extern och oberoende part. Ett certifieringsbolag kontrollerar då att kraven verkligen är uppfyllda och kan då därefter utfärda ett certifikat till företaget i fråga.

Vilka är fördelarna med ISO 9001?


Ett företag drar nytta av en ISO 9001-certifiering i form av ett stärkt varumärke som följd. Detta kan leda till att företaget i fråga blir mer konkurrensstärkande och kan därmed öka företagets offentliga förtroende. Flera fördelar med ISO 9001 är: Engagerad ledning, förbättrad affärsprocess, en mer effektiv verksamheten och en mer ökad kundtillfredsställelse med mera.

Mandalon visar på kvalitet med ISO 9001


Mandalon Technologies AB som arbetar med mikroelektronik har rätt förutsättningar för att effektivisera sin verksamhet och stärka upp sina processer. Ett ledningssystem som är baserat på ISO 9001 är alltid en bra investering och Mandalon Technologies AB är nu redo att effektivisera och säkra sin kvalité för alla sina kunder.
Kontaktinformation
Postadress
Bjärby Himmelslund 1
58561 Linghem
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556616-3670
Grundat: 2001
Anställda: 2
Välkommen till Mandalon Technologies AB!

Vi är din packaging partner inom mikroelektronik, inkluderande ASIC’s, MEMS, sensorer och andra mikroelektroniska system.

Vi arbetar med, prototyp- och legotillverkning av mikroelektronik, från fåtal till mindre serier.
Kvalificerade chip packaging-tjänster; mikromontering av t.ex. ASIC, MEMS och sensorer; tråd-bondning, layout samt även med problemlösning.

Bondning och kapsling av ett chip, chip packaging, är ofta ett kort steg. Trots det korta steget har det en stor inverkan på hela produktens prestanda i slutänden. Mandalon Technologies har många års kunnande och erfarenhet av att bygga vitt skilda strukturer. Detta gör oss särskilt lämpade att på bästa sätt ta hand om ert chip och er chipmontering.

Med erfarenhet från sensorverksamheten inom S-SENCE på Linköpings universitet föddes företagsidén, och vi bildade Mandalon Technologies HB 1999. Ända sedan dess har vi monterat sensorer, MEMS-strukturer och ASICs. Vi byggde vårt eget mikromonteringslab 2001. Från och med 2002 är vi aktiebolag och genomförde ISO 9001:2008-certifieringen 2008 och sedan 2017 gäller certifiering enligt ISO 9001:2015.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Per-Erik Fägerman
0733 206050

Filmer

Bondning

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-04
Ammann slutför förvärvet Framgångsrikt Konvent och 60-årsfirandeHögkvalitativa packningssatser Specialanpassade mask­inskydd till ECMEC ABtwoday utser Elias Inderberg till ny VD
2024-06-03
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarOLSONS breddar programmet
2024-05-31
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
2024-05-30
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag
2024-05-29
Rengör och passiverar svetssömmarRätt borstar till din grävmaskin Volvo CE inviger nya anläggningarHögsta utmärkelse vid Red Dot Design AwardStort intresse för nya Plannja Infinity