SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Logisnext Sweden lanserar ny ståstaplare

Antagligen den bästa på marknaden
I mitten av april lanserade Logisnext Sweden en helt ny serie av ståstaplare, AXiA EX, under varumärket Mitsubishi Forklift Trucks. Med både nya och förbättrade funktioner maximerar de nya truckarna effektiviteten i lagerutrymmen.

– Om du vill öka produktiviteten så är vår nya generation ståstaplare det perfekta valet, säger Harri Puronen, Product Manager för Logisnext Sweden AB.

Förbättrad ergonomi, högre prestanda och optimerad säkerhet – det är några av uppdateringarna i Mitsubishi Forklift Trucks nya serie av ståstaplare, AXiA EX. Den 13 april hölls den officiella lanseringen och truckarna är nu tillgängliga världen över. När den nya serien utvecklades var målsättningen att kunna erbjuda en hög prestanda i trånga utrymmen; med en kapacitet på upp till 2.0 ton och med lyfthöjder upp till 7.0 meter ger ståstaplarna den flexibilitet som behövs i alla miljöer – oavsett storlek. Truckarna har en ny ergonomisk justerbar ratt, reglagen är intuitiva och lättillgängliga och med ett smalt kompakt chassi med god sikt, vilket gör den exceptionellt smidig att manövrera.

– Den här serien har allt som du behöver för att kunna utföra ditt arbete säkert och effektivt, säger Harri Puronen och fortsätter:

– Det känns jättekul att vi äntligen kan lansera AXiA EX. Vi har arbetat med det här projektet i många år vilket gör det ännu roligare att vara i mål. Ståstaplarna som vi hade innan var i vårt tycke marknadens bästa och nu har vi en ännu bättre, det säger en hel del.

Bättre lagerhantering
AXiA EX är särskilt utformad för ökad säkerhet, ergonomi och effektivitet, Operatörerna står skyddade i trucken vilket ökar säkerheten för föraren. Designen gör även att föraren kan arbeta i en mer avslappnad position, och med många andra smarta säkerhetsfunktioner som ”Intelligent Cornering System” och med det förbättrade stabilitetssystemet gör AXiA EX-staplaren ett smart val.

– De ergonomiska aspekterna i kombination med den ökade prestandan gör den här truckserien till den bästa som finns. AXiA EX-truckarna. Bara en sån sak gör att du kan effektivisera ditt arbete markant, säger Harri Puronen innan han avslutar:

– Det har gått några veckor nu sedan vi officiellt lanserade AXiA-serien och mottagandet har varit bra. Nu ser vi fram emot att fler ska ta del av truckarna och få möjligheten att optimera sin lagerhantering.

Håkan Hall
CEO
Scandinavia
hakan.hall@logisnext.eu

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-06-15
Ny landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
2022-06-14
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
2022-06-13
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomationMöt en av våra anställda: Johan EdbomIndustrirör från Jernbro Företagsfinansiering med stöd av EUAnders utmanar traditionella sätt att utforma fabrikerVärldens första elbilspool med laddning utan sladdVälkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!Ramirent tecknar ramavtal med SinfraFörsta spadtaget för NP Nilssons nya logistikcenter!Ta med hemmakontoret till mässan Advanced EngineeringGKN Aerospace deltar i nytt EU-projektNexer tilldelas ramavtal med IneraNu öppnar Norrbotten Stål
2022-06-10
Enklare att använda teknik för hållbara byggnaderKundcase med 3D-scanner från PhotoneoSchneider Electric tilldelas flera prestigefyllda designpriserTransportbandsreparation på rekordtidVerdion säkrar en ny spek­ulativ möjlighet i Sverige Fördubbling av antal bluff-sms Fortsatt tryck på försörjningstrygghetenABB och Börjessons Lastbilar stöttar utbyggnadenTekniska museets samling fyller 100 årNytt utgångsläge när Science Village ska växaBolist Emmaboda gjorde rekordartad ökning på 4 årDell Technologies i partnerskap med AI Sweden
2022-06-09
Ewellix Nordics expanderarLevererade anläggnings­maskin tillverkad med fossilfritt stål till kundSveriges största laddgata invigdDags att ta vara på industri 4.0-vågen Tysk förpackningstillverkare integrerar ABB:s automatiska pappersprovningStora klimatvinster med utvinning i SverigeXiaomi lyfter och inspirerar unga kreatörer i AfrikaNordomatic fortsätter sin europeiska expansion