SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Lugn och ro med tysta rum

När behöver man ett tyst rum?
Det finns rum och så finns det finns det tysta rum. Har du någonsin önskat dig ett ställe du kan arbeta där inget ljud trycker sig in eller kommer ut? Där du kan få fullständig tystnad och koncentration. AZ design säljer tysta rum där du får plats med både stol och skrivbord.

Vad är ett tyst rum?


Ett tyst rum är precis som det låter. Det är ett stilrent litet konferensrum eller kontor där du kan uppleva total tystnad och slippa kontorsmiljöns alla buller. Det är också en perfekt plats för konversationer som inte bör avlyssnas. Det är helt enkelt ett rum där det är isolerat. Det går såklart att ställa in maskiner som skrivare eller andra apparater som låter och som kan störa i det öppna kontorslandskapet. Det är faktiskt så att ljud och akustik påverkar människors hälsa och kan leda till stress. Därför bör man alltid ha tillgång till lokaler eller rum där man kan uppleva en lugn och tyst miljö.

Väggarna i ett tyst rum är naturligt ljudabsorberande. Detta betyder också att det är ett perfekt för att till exempel spela in ljud som vid en intervju eller företagets nästa podcastavsnitt.

Användningsområden


Det finns som sagt flera användningsområden med ett tyst rum men det är perfekt att använda när det inte räcker med en skärmvägg. Här kommer några av de vanligaste problem som ett tyst rum kan lösa:

Saknar ni en yta där ni kan samtala i lugn och ro eller tala om hemlig information?

Har ni frilansare som dyker upp ibland? Då är ett tyst rum ett utmärkt ställa att placera dessa.

Har ni ofta gäster eller har ni inget tyst ställe att utföra intervjuer av potentiella medarbetare.

Behöver ni extra fokus för vissa telefonsamtal?

Lösningen på dessa problem på kontoret eller arbetsplatsen kan vara ett tyst rum.

AZ Design


Redan 2009 startade AZ Design och erbjuder idag ett gediget sortiment av inredning och möbler för offentliga miljöer. Eftersom AZ Design främst arbetar B2B eller business to business så kan du alltid förvänta dig högkvalitativa produkter för både inne- och utemöbler med kort leveranstid och till marknadens bästa pris.
Kontaktinformation
Postadress
Träff­gatan 2
13644 Handen
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556777-4319
Grundat: 2009
Anställda: 7
Välkommen till AZ Design!

MÖBLER OCH INREDNING FÖR OFFENTLIG MILJÖ (B2B)Skräddarsydda möbler online
2009 startades AZ Design av grundaren Andreas Zwahlen. Med gedigen erfarenhet och kunskap inom möbeldesign erbjuder vi nu ett av Nordens största sortiment av möbler och inredning för offentliga miljöer. Det innebär bland annat restauranger, konferenser, hotell och kontor. Företaget är en stark aktör inom business-to-business (B2B).

Hos oss hittar du ett enormt utbud av högkvalitativa produkter för både inne- och utemiljö till marknadens bästa priser och med korta leveranstider. I vår webshop hittar du bland annat ett enormt utbud av restaurangmöbler, konferensmöbler och kontorsmöbler. Totalt finns det över 5000 produkter. Vi riktar oss till företag och organisationer inom hela Norden.

105 % PRISGARANTI
Hos AZ Design får du alltid 105% prisgaranti på våra redan låga priser. Detta innebär att om du hittar våra produkter till ett lägre pris någon annanstans, så lägger vi oss 5% under deras pris.

ÅRETS SUPERFÖRETAG 2019, 2020
AZ Design har av Veckans Affärer och Bisnode utsetts till "Superföretag 2019" och även "Superföretag 2020". Kriterierna för att komma med på listan är mycket höga. Företaget ska under minst 4 år i rad ha uppnått höga krav på ökad tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital som krävs för att komma in på listan.

Kontakter

Andreas Zwahlen
CEO/Sälj
08 - 660 20 30
0709-28 71 62
Marie Nilsson
CFO/Sälj
08 - 660 20 30
Stefan Bölke Göthe
Digital Marketing Manager
08 - 660 20 30
Vendela Hult
E-commerce Manager/Sälj
08 - 660 20 30

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Färsk e-handelsstatistik visar positivt trendbrott
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när