Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Mångmiljonavtal skapar nya arbetstillfällen

Input interiör lämnade det mest fördelaktiga anbudet
Det var Input interiör i Västerås som drog det längsta strået när Eskilstuna kommun presenterade det vinnande anbudet för inredning till stadens skolor. Avtalet är värt upp till 55 miljoner kronor och nu väntar nyanställningar för Västerås-kontoret.

Det nya avtalet som gäller möbler för alla stadens offentliga skolor sträcker sig upp till fyra år och förväntas motsvara 10–20 miljoner kronor om året. Kommunens utvärdering gjordes utifrån en kombination av pris, kvalitet och sortimentsbredd och det visade sig att Input interiör som funnits i Västerås sedan 2019 lämnade det mest fördelaktiga anbudet.

För att möta den ökade orderingången som väntas har en tillväxtresa påbörjats. I januari tillsattes den nya platschefen Malin Lindh som blev den första pusselbiten. Nu väntar tre nya rekryteringar som ska stärka organisationen ytterligare inom både privat och offentlig sektor.

– Det finns en stor potential för oss att växa samtidigt som företag väljer att satsa i Västerås. Med ett nytt stort avtal kan vi fortsätta vår egen satsning genom att rekrytera en ny säljare, en säljsupport och en montör, säger platschef Malin Lindh.

När de nya anställningarna har anslutit under sommaren kommer personalstyrkan att ha dubblats på bara några månader. Från fyra till åtta personer, och regionchef Joakim Berzelius tror på fortsatt tillväxt.

– Avtalet med Eskilstuna kommun är förstås stort och öppnar en dörr för oss att snabbt stärka organisationen, något som vi har haft som plan att göra ändå. Vi har stora kunder i ABB, Hitatchi, Västerås Stad, Region Västmanland och Mälardalens universitet och med ökad kompetens på kontoret kommer vi att stärka vår position på marknaden.

För mer information, kontakta: Malin Lindh, +46 76 851 78 97, malin.lindh@inputinterior.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-24
Lanserar hemsida för att främja hållbar byggbranschSpecialist på områdesskydd öppnar nytt i HalmstadNya APEX-tjänster Stripe blir betalningspartner för Zara Pre-OwnedSavox Noise-COM 500 lanseras
2023-05-23
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete
2023-05-22
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
2023-05-19
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
2023-05-17
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande