SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Mässupport – Partner inom events och mässor

Fler företag efterfrågar en helhetspartner för mässor och events.
Vi är mässarrangörens viktigast. En självklar partner som erbjuder allt från uthyrningar och försäljning till helhetslösningar. Vi erbjuder produkter för mässa, event och fest oavsett storlek och utmaning.

Pandemin som varit förbi oss i flera år är nu ”borta” och vi börjar se vardagen komma tillbaka till viss del. Vi tror oss veta att personliga möten mellan människor skapar de bästa affärerna, därför brinner vi för mässor där människor kan mötas, knyta kontakter och göra affärer. Vi vill vara mässarrangörernas närmsta och självklara partner i denna process.

Med oss som partner till er får ni ett företag som är engagerande, service-minded och pålästa men framför allt trygga i sin egen kompetens och hantering. Det finns en stor styrka och trygghet i att våga berätta att man faktiskt är duktig och kreativ.

Mässupport bygger upp era events, expos och mässor runt om i landet, vi finns med hela vägen från planering till färdig lokal. Charmen med mässor är att bygga om sportarenor, flyghangarer eller tält till oigenkännlighet.

Vi kan ta ett helhetsgrepp om mässbyggnationen och ordna allt ifrån mattor på golvet till väggsystem och montrar. Du fokuserar på helheten och vi tar hand om byggdetaljerna. Är ni intresserade av att omvandla er lokal?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa mässa? Tveka inte att kontakta oss!
Kontaktinformation
Postadress
Stor­gatan 80
94162 Piteå
Region
Piteå
Norrbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
559242-4757
Grundat: 2020
Anställda: 3
Vi arbetar efter devisen att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vårt mål är att få våra kunder att synas i rätt miljö och kontext med rätt slags budskap. Som en digital marknadsföringsbyrå behöver man jobba aktivt med alla områden. Vårt fokus är främst mot video, sociala medier, analys, google ads, SEO, grafisk formgivning och foto. Digital marknadsföring ska vara enkelt!

Tjänster/produkter saknas

Kontakter

John Wiksten
070 - 935 50 59

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-08
Organisationer överser AI:s kritiska bristerFyra av tio finansinstitut saknar e-postskyddBehöver du sorterings­verk och transportband?Smart investera biogas för lantbruketSmekab Citylife tilldelas rikstäckande ramavtal
2024-05-07
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest
2024-05-03
Högsta EMC klassifice­ringen för militärt brukSätt kryss i kalendern för 14-17 majWho we are, We are Jens S!Elektrifierade bygg­arbetsplatser är möjligaHar du din biljett till Elmia Automation ännu?
2024-05-02
Ny styrelseordförande i NORDIC A/SNy tillverkare - Conta-clip!KEWAB Rental byter namn till Swecon RentalArbetsplattformar för industriella behovNu är vårt senaste industrimagasin här!